Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Океј, и логиката твоја на постот погоре е . . . . ? Тролање ? Или имаш нешто во врска со тој играч на кажеш, у стил, лошо засилување би ви бил и слично, зашто такви зборовои на фан на Јуве на тоа алудираат, проста логика . :toe:

Лани Роналдињо, Кака, Гатузо, Пирло беа заузети, убедливо најдобра средина во Италија у последни неколку години и пак на крај со - 10 завршија . . . така да не запецка нас за Диего .

Дотичниот ваш Комплекс е тука, eве и мајца му скроиле

А-ц-а-б спомна погоре прочитав нешто за Диего, а идејата за Снајдер беше дека и со него тешко дека нешто ке постигнете. Без лоша намера

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
По подолго време во извлекувањето ќе бидеме во вториот шешир.. Односно ќе добиеме еден од следните противници..
Барселона, Ливерпул, Челзи, Манчестер, Севиља, Арсенал и Баерн.
Изминативе години не ни одеше како лидери во групата.. Оваа година ќе видиме како ќе ни оди како второрангирани..
А противникот кој и да е ќе биде интересно..
Ако тоа биде Барселона, тогаш ќе биде еден пеколен пречек за Златко. :smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
А-ц-а-б спомна погоре прочитав нешто за Диего, а идејата за Снајдер беше дека и со него тешко дека нешто ке постигнете. Без лоша намера
Абе штом до лани без плеј го јадевте немиени...камоли сеа со плеј,нема да знаете газето кај ви е...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.010
Ти реков, спореди ја средината на Милан лани и онаа на Интер, е тоа беше разлика во креативност пред Се, оваа на Јуве воопшто бар мене не ме плаши, нит Диего, нит Мело, нит Сисоко не можат да се споредат со еден Кака, со Роналдињо, со Гатузо и со еден Пирло . За напад смешно е да споредуваме, Ето - Милито во поим ги убиваат напаѓачите на Јуве, ланската сезона доволно говори за истото, одбраната исто, Цезар е во феноменална форма и е на исто ниво моментално со Буфон, самиот Буфон тоа во неколку интервјуа го потврди, за бековски позиции нема потреба од коментар, исто е и за централните, Киелини можеш комотно да го споредиш со Лусио на неодамнешниот завршен Куп на Конфедерации, разлика нема, Лусио таму газеше, Кана е пародија на оној Канаваро од пред неколку години . . .

Разликата Јуве - Интер на крајот од минатата сезона беше цели 10 бода, Јуве со Мело и Диего ( Канаваро не е засилување ), Интер со Мота, Ето, Милито, Лусио и евентуално Снајдер или некој трет + убер подобра клупа од онаа на Јуве и не ми навестува дека тешко ке поминеме, ја предвидувам шетња, ко лани кога беа со послаб состав и лоша тактика на почетокот плус пропаднати трансфери плус еден Дејо ко плеј . :toe:

Ако ви плакне очи одењето на Ибра, ондак ваш проблем што дечкото ви стварал комплекси на непобедлив Интер, еве ти избор, да бираш кој ке биде следниот :

1.

2.

3. И стандард, типот што си играше к*рташак со лузериштето од тренер на Јуве

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Абе штом до лани без плеј го јадевте немиени...камоли сеа со плеј,нема да знаете газето кај ви е...
:pos2::pos2: Ок ај да не навлегувам. Само ви посакувам многу среќа, ке ви треба!!!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
две прашања!
како ја направи сликава со формацијава и колку заврши ѕвезда?
Marso ti dade slika za formacijata, a na goal.com imash i za ushte edna formacija.

Zvezda pobedi 5-2 sto znachi odi ponatamu. Zkon natprevar, da letaat zholti crveni, trenerite krieja topki... :pos2:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
:pos2::pos2: Ок ај да не навлегувам. Само ви посакувам многу среќа, ке ви треба!!!
Ajде бе слободно навлези да видиме што имаш да кажеш,баш ме интересира мене,а и сите тука шо сме... Немој не се брукај жити се...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.010
Дај бе со годиниве можеш нешто покреативно да смислиш, или да водиш некоја конструктивна дискусија вака уз trolling нишчо не прајме .

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Ти реков, спореди ја средината на Милан лани и онаа на Интер, е тоа беше разлика во креативност пред Се, оваа на Јуве воопшто бар мене не ме плаши, нит Диего, нит Мело, нит Сисоко не можат да се споредат со еден Кака, со Роналдињо, со Гатузо и со еден Пирло . За напад смешно е да споредуваме, Ето - Милито во поим ги убиваат напаѓачите на Јуве, ланската сезона доволно говори за истото, одбраната исто, Цезар е во феноменална форма и е на исто ниво моментално со Буфон, самиот Буфон тоа во неколку интервјуа го потврди, за бековски позиции нема потреба од коментар, исто е и за централните, Киелини можеш комотно да го споредиш со Лусио на неодамнешниот завршен Куп на Конфедерации, разлика нема, Лусио таму газеше, Кана е пародија на оној Канаваро од пред неколку години . . .

Разликата Јуве - Интер на крајот од минатата сезона беше цели 10 бода, Јуве со Мело и Диего ( Канаваро не е засилување ), Интер со Мота, Ето, Милито, Лусио и евентуално Снајдер или некој трет + убер подобра клупа од онаа на Јуве и не ми навестува дека тешко ке поминеме, ја предвидувам шетња, ко лани кога беа со послаб состав и лоша тактика на почетокот плус пропаднати трансфери плус еден Дејо ко плеј . :toe:

Ако ви плакне очи одењето на Ибра, ондак ваш проблем што дечкото ви стварал комплекси на непобедлив Интер, еве ти избор, да бираш кој ке биде следниот :

1.

2.

3. И стандард, типот што си играше к*рташак со лузериштето од тренер на Јуве
Не ми збори за Милан гајле ми е за нив јас за Јуве си глеам и плус како може да ми биде комплекс играч којшто ВООПШТО му нема дадено гол на Јуве:toe:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.010
Не ми збори за Милан гајле ми е за нив јас за Јуве си глеам и плус како може да ми биде комплекс играч којшто ВООПШТО му нема дадено гол на Јуве:toe:
Вие сте тие кои сте убедени дека Интер без него е послаб, тоа само една работа мене ми кажува, од него БЕЛ ден не видовме т.е. уживавме во битките стриктно за втората позиција .

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Ajде бе слободно навлези да видиме што имаш да кажеш,баш ме интересира мене,а и сите тука шо сме... Немој не се брукај жити се...
Па интер кога ке ги тепа Јуве среде Торино и тоа тазе влезени од 2ра лига(1-2 каморанези, трезегол, маниче) тогаш ке праиме муабет дека нешто од нешто сте постигнале. Вака со победа повеќе над реџина него ли јуве тешко дека сте нешто поубедливи. Ете тоа

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.343
Поени од реакции
6.027
Ето - Милито во поим ги убиваат напаѓачите на Јуве
Ето и Милито се нови во нападот на Интер, и мислам дека треба малку да се почека и да се види како ќе функционираат заедно, а треба да се види и како ќе се однесува Ето кога зад себе ги нема Ињеста, Меси, Чави и Анри. Можеби Ето во Мајорка даваше голови и без Ињеста итн. зад себе, но се знае дека Шпанското и Италијанското се првенства со тотално различна фудбалска филозофија. За Милито нема зборови, минатата сезона ги покажа своите квалитети во Џенова.

Кога ќе почне првенството многу работи ќе бидат појасни за сите засилувања и на Јуве, и на Интер и на Милан итн..Ето, Милито, Мота,Лусио, Диего, Мело, Канаваро, Касерас итн.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.010
Ахам, да, и Ливерпул ги победија Манчестер 1-4 и 2-1 во една сезона, Гигс беше тој со пехарот на крај, не Стиви Џи, е сеа ако се правиме малоумни и се тешиме со победа против ривал и освоено трето место, go ahead . . . и тоа е многу за тим што местел и играл нечесно .

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Marso ti dade slika za formacijata, a na goal.com imash i za ushte edna formacija.

Zvezda pobedi 5-2 sto znachi odi ponatamu. Zkon natprevar, da letaat zholti crveni, trenerite krieja topki... :pos2:
знам видов, али ај ке се нафатам ќе гледам утре да направам исто ваква некоја сликичка со неколку формации, за да можете да го ставате составот што сакате...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Канаваро не е засилување
Е сеа што кажа... Зашто не би бил засилување? Неговото присуство во тимот го прави послаб Јувентус или...? Смешно е ова што го пиша. Не те разбирам...

Плус тоа, како можеш да го споредуваш Лусио со Киелини? Човекот беше одличен дефанзивец (еден од најдобрите во светот) пред 3 сезони, последните 2 беше камен во Баерн. За Купот на конфедерации нема збор, одлично изигра за разлика од Киелини, но покрај се, моментално не можеш да го споредуваш со Џорџо. Според многумина Киелини е најдобар централен дефанзивец во Италија. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom