Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Еве извадоци од интервјуто на Ето денес на football-italia.

„Веќе разгледувам некои апартмани зошто ќе ми пристигне фамилијата. За мене тоа е основно - ако се чувствувам добро дома, се чувствувам добро и на теренот“

„Бев дочекан со огромни симпатии и наидов на стари пријатели. Со Kамбијасо бевме заедно во академијата на Реал Мадрид, а Мота ми беше цимер кога игравме за Барселона.“

„Матераци ми посака добредојде со многу убава порака.“

„Диего е многу силен, но тоа не ме изненадува. Тој беше меѓу најдобрите напаѓачи во Ла Лига. Играњето со него ќе биде лесно, но не сакам да зборувам само за нас двајца. Тука е и Балотели, кој е еден од најдобрите млади играчи кои сум ги видел во кариерата.“

„Многу сакам да го освојам супер-купот против Лацио. Една недела ми беше доволна да сватам колку желба има во Интер да се освои секој трофеј.“

Целото интервју овде.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Снајдер на пoзајмица во интер 90 посто е ресено се очекува уште некои детали мегу играчот и интер проверена информација. Конечно шампионски тим имаме и ке атакуваме кон лш,италија е веке загарантирана

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Најнова вест на Goal.com е дека Реал дава 15 милиони евра + Снајдер за Маикон

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907

Се сомневам дека Мурињо би дал зелено светло за оваа размена, иако звучи доста примамливо.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
Се сомневам дека Мурињо би дал зелено светло за оваа размена, иако звучи доста примамливо.
да дадеш играч кој е моментално на прво место на својата позиција, незаменлив во тимот за играч кој секако ке си замине или ке дреме на клупа во реал не е примамливо!
15 милиони евра во моментов воопшто не му се потребни на морати одкога го даде ибро!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Се сомневам и дека ина вистина и во оваа вест...
Доколку има, не верувам дека Мурињо и Морати се подготвени за загубат уште една голема звезда. Маикон е моментално најдобриот десен бек во светот и не можат да го заменат Занети и Сантон во никој случај.
Веќе го изгубивме и Максвел па ова нема никаква логика.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Глупаво е сега кога конечно го комплетиравме тимот онака како што личи, да дадеме играч кој е најдобар на таа позиција. Кеширавме доста од размената со Барса и сега не е момент да се гледа на финансискиот аспект од оваа нова размена. Сите се сложуваме дека имаме екипа во која фали само еден играч: нека го платат Снајдер и ќе бидеме комплетни како никогаш досега. И да тргнеме во жетва на трофеи.

Уште колку има од преодниот рок да знам уште колку ќе се нервирам?

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Оваа вест ич не врзува, ама ич . Како прво на Реал не им треба десен бек покрај Рамос , Салгадо , Арбеола , Торес ...
Како второ да се продадат двете најголеми звезди е многу глупо , покрај тие пари што ги зедовме од Ибра не ни требаат тие 15 милиони ..

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
According to Tuttosport, big-spending Merengues president Florentino Perez has become concerned with his defence. The 2-1 loss to Juventus in the Peace Cup did not go down well at the Bernabeu. Los Blancos are now ready to spring into action on the transfer market once again.

и видете кој компетентен извор ја изнесе оваа информација :tapp:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Oндак зашто ги купија Албиол и Арбеола, Aлбиол е централен играч од обраната и репрезентативец на Шпанија, Арбеола десен бек, исто и Рамос, имаат они одбрана . . . али ЈувеСпорт ипак како и секогаш внесува дополнителен '' немир '' во екипата, лани на Мурињо му беа потребни 7 минути да ги замолчи, оваа година му давам 5, доволни се .
Башка, си го бараат пак ќутекот од Curva Nord, минатата година новинари на JuveSport беа избркани од Meаца .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
According to Tuttosport, big-spending Merengues president Florentino Perez has become concerned with his defence. The 2-1 loss to Juventus in the Peace Cup did not go down well at the Bernabeu. Los Blancos are now ready to spring into action on the transfer market once again.

и видете кој компетентен извор ја изнесе оваа информација :tapp:
Одкако навивачите на Јувентус се кренаа во облаци поради нивните засилувања, и нивниот среден ред го нарекоа најдобар во Италија, па со носењето на Снајдер средниот ред на Интер би бил и на хартија најдобар во Италија. Ова е само да се внесе немир помеѓу наште фанови друго ништо...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
За најдобар можеби не, али на исто ниво со оној на Јуве сигурно, додади ја одбраната со Лусио, Маикон, Сезар, пред нив Камби и еден убитачен напад со Ето и Милито . . . е тоа е она што ги иритира ТутоСпорт, ке треба да трошат хартија на Интер, на нивните успеси .

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.631
Поени од реакции
14.534
Нема смисла Маикон да отиде во Реал. Пример, ако дојде тој, новите засилувања, Арбелоа и Албиол би грееле клупа. Кога не беа дојдени тие, беше потребен Маикон, со тоа што Рамос би се префрлил на централен бек, а Маикон десно. Вака не. За Снајдер, читам по шпанскиве весници, и Астон Вила почнале да се интересират за него, така да ќе треба уште да чекаме за да се донесе конечната одлука околу неговито трансфер.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
Goalkeepers: Julio Cesar, Paolo Orlandoni, Francesco Toldo.

Defenders: Nicolas Burdisso, Ivan Ramiro Cordoba, Cristian Chivu, Lucio, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Davide Santon, Javier Zanetti.

Midfielders: Esteban Cambiasso, René Krhin, Amantino Mancini, Thiago Motta, Sulley Muntari, Ricardo Quaresma, Dejan Stankovic, Patrick Vieira.

Strikers: Mario Balotelli, Samuel Eto'o, Diego Milito, David Suazo.

екипата за во Пекинг!

Член од
21 јули 2009
Мислења
92
Поени од реакции
4
Глупаво е сега кога конечно го комплетиравме тимот онака како што личи, да дадеме играч кој е најдобар на таа позиција. Кеширавме доста од размената со Барса и сега не е момент да се гледа на финансискиот аспект од оваа нова размена. Сите се сложуваме дека имаме екипа во која фали само еден играч: нека го платат Снајдер и ќе бидеме комплетни како никогаш досега. И да тргнеме во жетва на трофеи.

Уште колку има од преодниот рок да знам уште колку ќе се нервирам?
До 31 Август трае преодниот рок поздрав и форза интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom