Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
П.С-Има ли македонски блог за Интер или нешто такво...

П.П.С-Видете што најдов низ нетов.....ех комплекси комплески,напатени душички :pipi:
http://milanfansmkd.blogspot.com/2009/02/rk-merda-grande-milan.html
Мислам дека сеуште нема, пред некое време имаше планови ние што сме на кајганава да направиме нешто слично, ќе видиме во иднина. Али блог нема да се прави сигурно, ако правиме тоа ќе биде веб портал :)

П.С. МиланФанс? Уште ли постојат луѓе што навиваат за Милан?
П.П.С. Видете го првиот коментар, патетика во енормни размери. Истото го има кажано Пепино Приско за Интер и Интер Примавера, али овие стари мозоци, некреативност, па копираат од нас.
:tv:

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
Matchday 1: Inter v Bari (Sunday 23 August at 18:00)
Matchday 2: AC Milan v Inter (Saturday 29 August at 20:45)

вистина имало нови термини

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Мислам дека сеуште нема, пред некое време имаше планови ние што сме на кајганава да направиме нешто слично, ќе видиме во иднина. Али блог нема да се прави сигурно, ако правиме тоа ќе биде веб портал :)
Да, јас понудив да направам сајт уште пролетта ама многу сум зафатен гад демнит.

Ај да се организираме на профил кај мене да не замараме на темава. Да видиме кој што може да сработи и да го пуштиме од септември. Имаме нешто материјали овде (на почетоков на темава), па да видиме уште за банери кој ќе направи и да се договориме што се ќе има на сајтот од содржини и кој ќе се нафати да пишува/преведува...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577

П.С. МиланФанс? Уште ли постојат луѓе што навиваат за Милан?
П.П.С. Видете го првиот коментар, патетика во енормни размери. Истото го има кажано Пепино Приско за Интер и Интер Примавера, али овие стари мозоци, некреативност, па копираат од нас.
Уште подобро брат ке биде ако се прави веб-портал...:):)
За што и да треба помош кажувајте...
Вчера ги читам напатениве на блогот и си се ситем,колку се само искомплексирани будали што не знаат кај им е гзот...:):):)

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
Уште подобро брат ке биде ако се прави веб-портал...:):)
За што и да треба помош кажувајте...
Вчера ги читам напатениве на блогот и си се ситем,колку се само искомплексирани будали што не знаат кај им е гзот...:):):)

wow баш би сакал веб портал јеее :)
Koj ima iskustvo neka go napravi a i jas ke pomognam so Materijali me biva po роварење во нет:helou:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Вака: се договаравме уште пред неколку месеци, имаше доброволци.

Јас ќе го направам порталот. Тоа не е проблем не ми одзема многу време, ќе прилагодам некоја позадина што одговара за тоа. The Great и Syn ако памтам добро ќе направат банери.

Работата е што јас немам многу време за пишување. Имаше доброволци и за тоа. А и онака преведуваме тука на кајгана па ќе префрламе таму.

Важно е да има редовно информации, за квалитетот на информациите не се сомневам дека ќе биде на ниво. Блог си е блог, блогот трпи се. Но портал ако сакаме некој да го свати сериозно, мора да има добри информации како што прилега.

Пишете на профил сите што сте заинтересирани за да се организираме.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Супер идеја, би било одлично ова да се реализира да направиме нешто за нашиот Интер и да сме горди на тоа.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Еве ви го Мурињо, на помлади години, кога се калеше во Барса, одма до Сер Боби Робсон.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
Еве ви го Мурињо, на помлади години, кога се калеше во Барса, одма до Сер Боби Робсон.

мммм шубаво ти мириса палтотооооо....
овоа ленор да не е?

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
мммм шубаво ти мириса палтотооооо....
овоа ленор да не е?

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: или пак дај да се скријам малце се срамам:pos2::pos2::pos2: леле класа тренерки Мур :pos2:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Сега прочитав дека Мурињо му бил помошник на Робсон во Спортинг, Порто и Барселона. Не сум обратил внимание мислев дека е само во Барселона.

Мурињо изјави: „Не зборував со него последниве два месеци затоа што тоа беше тешко за мене. Беше тешко затоа што не сакав да мислам дека умира, тоа не е она по кое сакам да го паметам и тоа не е гласот што сакам да го слушнам. Сакам, и секогаш ќе го зачувам, оној секојдневниот Боби Робсон, човек со неверојатна страст за животот и фудбалот, со неверојатен ентузијазам. Боби Робсон е од оние луѓе кои никогаш не умираат, не заради неговата кариера, за победа повеќе или помалку, туку за се што им даде на оние како мене кои беа доволно среќни да го познаваат и да чекорат покрај него. Моите мисли и прегратки одат за неговите најблиски.“

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Сега прочитав дека Мурињо му бил помошник на Робсон во Спортинг, Порто и Барселона. Не сум обратил внимание мислев дека е само во Барселона.

Мурињо изјави: „Не зборував со него последниве два месеци затоа што тоа беше тешко за мене. Беше тешко затоа што не сакав да мислам дека умира, тоа не е она по кое сакам да го паметам и тоа не е гласот што сакам да го слушнам. Сакам, и секогаш ќе го зачувам, оној секојдневниот Боби Робсон, човек со неверојатна страст за животот и фудбалот, со неверојатен ентузијазам. Боби Робсон е од оние луѓе кои никогаш не умираат, не заради неговата кариера, за победа повеќе или помалку, туку за се што им даде на оние како мене кои беа доволно среќни да го познаваат и да чекорат покрај него. Моите мисли и прегратки одат за неговите најблиски.“
Убави зборови од страна за Мурињо...впрочем и самиот Боби Робсон беше таков човек...
РИП Легендо,почивај во мир...:(:(

Ајде со Лацио сеа одцвај чекам да ги гледам Милито и Ето во тандем,ке има разарање осекам :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom