Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.346
- Поени од реакции
- 47.050
Колку голови даде Ибра последната сезона во ЛШ против Анартозис, Вердер, Панатинајкос и Јунајтед со одбрана Вида и ЕВАНС ? :wink:bb[noone];2765490 напиша:Што се замараш да им објаснуееваш..кога беа првите шпекулации дека Ибра може да си оди сите пекаа како може од управата да го пуштаат најдобриот играч и слично..сите знаеме дека Ибра е класа над Ето во моментов..Ето постигнуваше многу голови затоа што покрај себе ги имаше еден Роналдињо,Деко и Чави,а подоцна Меси,Иниеста,Чави,Анри..во споредба со Ибрахимович кој никогаш покрај себе немал некој вака квалитетни играчи од средината и од нападот и да му ги местат топките на тацна...туку тој знае од центар да повлече топка и да постигне гол или па кога на цел тим не му оди он да земе и да даде гол...а Ето тоа тешко дека ке го прави..:wink:
Не се бламирај жити све, Ибра бил класа над Ето, можеш ваљда нешто покреативно да извадиш .
И дај кажими, кој се трескал од земја по шпекулациите дека Ибра ке заминува а Ето ке доаѓа, м ? Само двајца членови, фанови на Интер, сите други адиос од старт му рековме, ко и сеа што праиме, добиваме 50 милиони плус играч кој вреди над 50 во моментов . . . и Ибра бил класа над истиот, па и Роналдињо ми го спомињаш, играч кој за смешна сума беше шитнат на Милан . . . бламажа до јаја .
И уште една работа, Ван Бастен, Панчев, Инзаги, Батистута, тоа се напаѓачи кој знаат каде да бидат во вистински момент и да постигнат гол, тоа што ти ми велиш дека Ето давал голови по други асистенции, е само плус за него, зашто тоа е вистински расен стрелец, плус да ја додадеме тука и брзината која ја поседува . Незнаеш колку ми се патетични оние членови кои деградираат играч ко Ето, смешни се . . . факт е дека со Златан во моментов се напаѓачи број 1 во светот, со таа разлика што Ето најверојатно ке влезе во потесниот избор за најдобар играч во Светот за претходнава сезона, а Златан со бедниот ЕДЕН гол у ЛШ тешко .