Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Откако Златан ќе си замини ние ќе бидеме тим кој сака да ја освои Лигата на Шампионите без нити една ѕвезда во тимот..
Тоа е малку смешно!!
Деко, Карваљо, Фереира, Маниче(Маниш) како и да е, и ред други. Порто воопшто не беше тим за потценување така да колку што беше заслужен Мурињо за таа титула, толку беа и играчите.Чичко ти Мурињо колку ѕвезди имаше во тимот кога ја освои ЛШ со Порто?
Инаку меѓу Виља и Ето'o го бирам Ето без размислување.
Чичко ти Мурињо колку ѕвезди имаше во тимот кога ја освои ЛШ со Порто?
Инаку меѓу Виља и Ето'o го бирам Ето без размислување.
а јас го бирам ибра без размислување , но ако решил да си оди негов проблем .... иначе доколку дојде ето нема да изгубиме ... многу. ќе треба уште некој класа играч да се купи касано (се посилни се шпекулациите за овој) и снајдер/рибери. да не спомнувам комплетно менување на играта која досега зависеше од еден играч.
иначе напад касано , балотели и ето ..... bad boys bad boys whatca gonna do when they come for you
За каде го бираш Ето? Ние не ги купуваме нив, не се двоумиме меѓу нив.. Едниот ни го нудат, другиот нема никаков контакт со нас..
И како тоа во Порто немаше ѕвезди? А кај имаше? Што подразбираш ти под ѕвезда? Има два вида на ѕвезди.. Едните клубовите сами ги прават, другите се истите тие направени само купени од поголем клуб..
Мурињо ги имаше Карваљо, Деко.. Кој ги знаеше нив пред тоа? А потоа?
Кој ги знаеше Тери и Лампард пред да го купи Абрамович Челзи? Како што се сеќавам Лампард почна да игра односно да дава по 20 тина гола во сезона на 26-27 години..
А во Интер освен Златан гледаш таков друг фудбалер? Можеби Балотели, но е доста млад.. Ако знаеме да го дочуваме.. Ако не ни го купат..
И тебе ќе те разберев.. и јас ги сакам нив.. Касано, Рибери, Снајдер, Ван дер Варт..
Ама ние не играме Фудбал Менаџер бре! Веќе ги зедовме нови Лусио, Мота и Милито! Ако замини Златан ќе дојдат Ето, Хлеб и некој од останатите, а можи и двајца.. Касано, Снајдер, Ван дер Варт, Робен.. и потоа што? Па не е ова фудбал менаџер.. намести ги само еден ЦБ, еден ДМЦ, еден АМЦ, два ФЦ и пушти ги да играат..
Па треба уигрување ова она.. не е така тоа.. кај се видело да се сменат 4-5 првотимци во една сезона.. катастрофа..
Како што поминува времево се повеќе удираш со главата во ѕид и тресеш зимзелени.
Деко и Карваљо не беа ѕвезди, никој не ги знаеше пред да тепаат во УЕФА.
Јас ги знаев Тери и Лампард пред да ги купи Абрамович. Прашај ги и навивачите на Челзи да видиш дали не ги знаеле.
Не ми е потребен Златан за да победиме во ЛШ, потребен ми е некој што ќе му даде гол на Манчестер на пример:
Ти текнуе? Или и ова му го наместија другите.
Порто кога стана првак кој беа напаѓачи? Манчестер Јунајтед со Двајт Јорк и Енди Кол?
Ибра е подобар од Ето - подобар е! Нема да имаме играч како Ибра - нема! И јас тоа викам. Викам и дека не мора да имаме. Нема ваљда уште 3 години да свршаваме на голот со Парма.
Ни треба играч кој ќе дава голови со најјаките екипи, а Ето е убиец кога станува збор за дерби - натпревари.
Затоа олади малку. Уште 4-5 дена и ќе знаеме на што сме.
И патем, ако бидне трампата и Ето заигра за Интер, и понатаму ќе го викаш мајмун? Чисто да знам, онака навивачки, колегијално... Навиваме за Интер или за Ибра?
кажи му го тоа на морати , а што друго ни останува .... да не мислиш дека е ето доволен да го замени ибра ?
Потребен ти бил некој кој може да му даде гол на Манчестер за да триумфираш во Лигата на Шампионите. Поголема глупост немам слушнато. Да ти се мочам јас на тој голот што го дал Ето.. Еден од малкуте кои сам ги изработил..
Реков: Манчестер на пример (Екипи од ранг на Манчестер, најсилни екипи). Не ме вади од контекст ако веќе цитираш.
Еден од ретките кои ги изработил сам? Колку изработи Златан против најдобрите екипи? 0? (Со букви: нула?)
То „мочан“ еден гол на Ето им донесе титула. Па сега ти види.