A jaс ке кажам дека Интер го даде најдобриот шпиц во последниве 2-3 години и моментално. Па сеа ти види :smir:Јас пак ќе кажам Интер во замена за Ибра го добива најдобриот шпиц последните 4 години
За кого како!!!A jaс ке кажам дека Интер го даде најдобриот шпиц во последниве 2-3 години и моментално. Па сеа ти види :smir:
Нема да бега бе полека ке си оди :pos2:....иначе Ето готован не готован е добар напаѓач башка и Хлеб и кеш мислам дека ова ти се вика исцицување до крај од еден трансфер,е сеа како ке влиае тоа на тимот ке видименедај боже да ни бега Ибра. конечно имавме играч на кого се радувавме со неговите дриблинзи,потези,спектаколарни голови ако ни бега и овој тогаш ќе мораме да гледаме досаден фудбал:kesa:
Абе доста се тешиш. Сам знаеш шо добиваш со Ето. Глуп беше Лапорта шо не му нудеше нов долгорочен договор а?Јас пак ќе кажам Интер во замена за Ибра го добива најдобриот шпиц последните 4 години
КАКО бе не губите ништо со одење на ИБРА? Губите и тоа многу. Шо добивате? Хлеб на едногодишна позајмица....МНОГУ ЕЈ.Аман бре луге доста се расправате....знаеме сите дека-НЕ ГУБИМЕ НИШТО АКО ГО ШИТНЕМЕ ИБРА...напротив добиваме исто така екстра напагач,топ играч во средниот ред и кеш,доволно кеш да се доведе и плеј и напагач....
Ибра ако сака да си оди,нека си оди,не може со сила да игра во Интер и од цел Интер да прави магаре,да ги уценува за повеке пари...
Не сакам да почнувам расправија пак за Ибра,но ако го сакаше Интер како што изјавуваше,немаше да бара повеке пари и да ја уценува управата....:smir:
Sto ti e tebe,gleas deka nemas vrska so zboruvas,samo treses nekoi gluposti.Eto bil 31 godini a 10 march 1981 e roden stupid.I tebe sto te interesira dali inter gubi so ibra,nego daj kazi tacno deka ti e strav,sigurno vikas lele pa Pique ni lapna gol u bernabe,a kamo li Ibracadabra aiaiaiaia:pos2:Абе доста се тешиш. Сам знаеш шо добиваш со Ето. Глуп беше Лапорта шо не му нудеше нов долгорочен договор а?
КАКО бе не губите ништо со одење на ИБРА? Губите и тоа многу. Шо добивате? Хлеб на едногодишна позајмица....МНОГУ ЕЈ.
И Ето 31 год. Што во никој случај нема да го замени на Ибра.
И не го пцујте Ибра сеа, тој ве влечеше две сезони во Калчото. Колку натпревари само спаси.
Ибра шо чекаше цело лето? Да направи Интер атрактивен тим? Ако не ке си иде а?