Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Гледам денојве носиме млади играчи , Алибек , Керлон , Дестро од младински како и Крхин и Oби. Ги имаме Сантон и Балотели , следна година иде Кутињо , сериозно заинтересирани сме за Арнаутович. Ова сe се млади таленти.

Алибек - 1991 год .
Керлон - 1988 год.
Дестро кој ке биде пробан во прв тим - 1991 год.
Крхин - 1989 и Оби 1991 исто така ке бидат пробани во прв тим
Сантон - 1991 , Балотели 1990 , и Кутуњо праи в година 18.

Целиов муабет мие што Мурињо почнува од основата , гради тим за во иднина , ова многу ми се допага мене и се надевам овие што ги спомнав ке бидат за 2-3 сите години стартери во Интер . Наидов на уште една вест на fcinternews.it се интересираме за Хамшик , детето е младо според мене таков трансфер многу би ни бил потребен .
Исто така на истиот сајт прочитав дека бркаме еден аргентински талент Едуардо Антонио Силвио , има 19 години и вреди 10 милиони , игра напагач ама може и по страна , за него се заинтересирани и Јуве и А.Мадрид . Добро е што се носат млади играчи и добро е што Мур работи за иднината на Интер , со носењето на Мурињо добивме многу работи , одличен тренер и зголемување на репутацијата , т.е секој млад фудбалер сака да биде трениран од Мур , новата златна ера на Интер само што започнува , trust me :smir:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Гледам денојве носиме млади играчи , Алибек , Керлон , Дестро од младински како и Крхин и Oби. Ги имаме Сантон и Балотели , следна година иде Кутињо , сериозно заинтересирани сме за Арнаутович. Ова сe се млади таленти.

Алибек - 1991 год .
Керлон - 1988 год.
Дестро кој ке биде пробан во прв тим - 1991 год.
Крхин - 1989 и Оби 1991 исто така ке бидат пробани во прв тим
Сантон - 1991 , Балотели 1990 , и Кутуњо праи в година 18.

Целиов муабет мие што Мурињо почнува од основата , гради тим за во иднина , ова многу ми се допага мене и се надевам овие што ги спомнав ке бидат за 2-3 сите години стартери во Интер . Наидов на уште една вест на fcinternews.it се интересираме за Хамшик , детето е младо според мене таков трансфер многу би ни бил потребен .
Исто така на истиот сајт прочитав дека бркаме еден аргентински талент Едуардо Антонио Силвио , има 19 години и вреди 10 милиони , игра напагач ама може и по страна , за него се заинтересирани и Јуве и А.Мадрид . Добро е што се носат млади играчи и добро е што Мур работи за иднината на Интер , со носењето на Мурињо добивме многу работи , одличен тренер и зголемување на репутацијата , т.е секој млад фудбалер сака да биде трениран од Мур , новата златна ера на Интер само што започнува , trust me :smir:
ова се добри вести... ако е така значи можи да се напрај стварно доминантен тим за неколку години без притоа да се потроши цело богатство.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Купува млади играчи а дава зелено светло за носење на Недвед :)

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
кога ова :nesvest: вистина е?
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/07/09/1372539/report-inter-offer-pavel-nedved-two-year-deal

Така пишува на срање.ком али за да се реализира трансферот треба Мур да даде зелено светло а тоа нема никогаш да се деси, башка знаејќи го агентот на Недвед Раиола ми дава спокојство дека ова нема благе везе :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/07/09/1372539/report-inter-offer-pavel-nedved-two-year-deal

Така пишува на срање.ком али за да се реализира трансферот треба Мур да даде зелено светло а тоа нема никогаш да се деси, башка знаејќи го агентот на Недвед Раиола ми дава спокојство дека ова нема благе везе :)
Не знам што сте против доаѓањето на Недвед.
Доколку сакаме лига на шампиони потребно е искуство а не да се потпираме на млади таленти.
По заминувањето на Фиго, доаѓа дедо Недвед.

The report from the British tabloid claims United manager Sir Alex Ferguson is ready to make a bid of around €35 million for the Swede.

Е ова ме изнасмеа! Па Рибери го проценуваат на 80, Агуеро на 60, тука некаде е и Виља... Според тоа, Ибра вреди околу 100 милиони евра, што значи е недопирлив за никого.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.833

Tи остај ги goal.com; понудата од 35 милиони е смешна поради еден факт што Интер за Маикон кој е десен бек и кој е проценет поефтино од Ибра бараа 40 милиони евра во кеш, тоа го изјави и Валдано вчера кој кажа дека не биле подготвени за таква понуда зашто веќе имаат квалитетен десен бек, Рамос .

Чим еден Реал со Кака и Роналдо во тим избегнаа за Ибра и Маикон, оваа смешна '' понуда '' и дефинитивно без размислување ке биде одбиена, 35 милиони бе, c'mon goal.com, you can do much better than this . Иако, не верувам дека Ферги некад би се дрзнал за Ибра покрај Берба и Руни во тим .

п.с. fcinternews не излегоа со ваква комична статина .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Другари кога почнува точно турнејата во Америка на Интер,заедно со Челзи и Ббилан мислам дека ке играат,ако грешам нека ме поправи некој...
Одвај чекам да ги гледам тие утакмици,ке биде посебно јака утакмицата со Челзи,со Ббилан пациентите ке биде само обичен тренинг.
Со Челзи ке биде филингот,две јаки екипи со екстра играчи,Мурињо против пациентот Анчелоти....Деко и Карваљо ке бараат изгледа тогаш вила за во Милано...
Инаку ми е криво што не го доведовме Мело,но имаме на таа позиција играч,но и лошо е што отиде кај конкурент за Скудетот,може да се одрази тоа кај нас,ке видиме што ке биде...
За Недвед не верувам дека ке дојде кај нас,како што знам има изјавено дека никогаш не би отишол во Интер поради големото ривалство помегу клубовите и навивачите...не сака да биде новиот предавник...но се е можно бидејки цел свет сака да игра за Мурињо....ке видиме што ке испадне.
Ако испадне да се доведе Недвед ке имаме и дефинитивно најак среден ред во Италија,ке добиеме повеке на техника со Недвед,искуство и мозок во средниот ред...

-Со доведувањето на млади играчи според мене Мурињо само докажува дека ке остане во Интер на подолг период,го крои тимот што ке разара во Италија и светот....искуство и младост-јака комбинација за успеси на еден тим...
Знае што прави Мурињо,не се сомневам во него...
Башка сега и Кварезма ке го стегне на припремите,ке видиме со Челзи и Ббилан,па и со некој други како ке игра....

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Има најави дека е можно до 2014 година Интер да се пресели на нов модерен стадион.
Nicholas Gancikoff прв човек на Sports Investment Group, комапнија која сорабутува со неколку екипи за градење на стадиони во Италија го потврди тоа и вели дека ќе биде едно од посовремените изданија.

Вакви стории кружат подолго време може една година ама никако да се започне со конкретен проект.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.833
Знам дека Морати доби дозвола од градот да гради нов Стадион, али најавите беа дека порано ке биде готов . Нема везе, само да се тргнат од сегашниов, не дека го делат со Милан, општо антипатичен ми е, од увек сум приметил дека играле подобро надвор од истиот него дома . Је*ига, ко некое непишано правило им е тоа .

@АCAB, турата во Ју Ес Еј им започнува на 12ти, али утре го одржуваат првиот тренинг во Апиано Џентиле, 10ти и 11ти Јули ке бидат отворени сесиите што значи ке бидат отворени и за фановите . :vozbud:

Покрај мечевите во Америка, за 30ти Јули е закажан и Пирели-Скај Трофеј мечот во Монако, против истоимената екипа . :smir:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Знам дека Морати доби дозвола од градот да гради нов Стадион, али најавите беа дека порано ке биде готов . Нема везе, само да се тргнат од сегашниов, не дека го делат со Милан, општо антипатичен ми е, од увек сум приметил дека играле подобро надвор од истиот него дома . Је*ига, ко некое непишано правило им е тоа .

@АCAB, турата во Ју Ес Еј им започнува на 12ти, али утре го одржуваат првиот тренинг во Апиано Џентиле, 10ти и 11ти Јули ке бидат отворени сесиите што значи ке бидат отворени и за фановите . :vozbud:

Покрај мечевите во Америка, за 30ти Јули е закажан и Пирели-Скај Трофеј мечот во Монако, против истоимената екипа . :smir:
Најголемиот проблем се давачките кон градот поради користењето на "Џузепе Меаца". Уште на почетокот на гласините за нов стадион тоа беше наведено како главна причина за градењето на сопствен стадион.
Стадионот треба да биди во Англиски стил, со малку помал капацитет и трибините да бидат поблиску до теренот.

Ајде шефе ако можи малку повеќе детали за турнирот? Кога е првиот натпревар, некои иформации за пренос...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.833
Најголемиот проблем се давачките кон градот поради користењето на "Џузепе Меаца". Уште на почетокот на гласините за нов стадион тоа беше наведено како главна причина за градењето на сопствен стадион.
Стадионот треба да биди во Англиски стил, со малку помал капацитет и трибините да бидат поблиску до теренот.

Ајде шефе ако можи малку повеќе детали за турнирот? Кога е првиот натпревар, некои иформации за пренос...
А знаеш ли кој е градоначалник моментално во Милано ? :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom