meazza
lo §ono in†eri§†a
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 7.049
- Поени од реакции
- 1.177
ова се добри вести... ако е така значи можи да се напрај стварно доминантен тим за неколку години без притоа да се потроши цело богатство.Гледам денојве носиме млади играчи , Алибек , Керлон , Дестро од младински како и Крхин и Oби. Ги имаме Сантон и Балотели , следна година иде Кутињо , сериозно заинтересирани сме за Арнаутович. Ова сe се млади таленти.
Алибек - 1991 год .
Керлон - 1988 год.
Дестро кој ке биде пробан во прв тим - 1991 год.
Крхин - 1989 и Оби 1991 исто така ке бидат пробани во прв тим
Сантон - 1991 , Балотели 1990 , и Кутуњо праи в година 18.
Целиов муабет мие што Мурињо почнува од основата , гради тим за во иднина , ова многу ми се допага мене и се надевам овие што ги спомнав ке бидат за 2-3 сите години стартери во Интер . Наидов на уште една вест на fcinternews.it се интересираме за Хамшик , детето е младо според мене таков трансфер многу би ни бил потребен .
Исто така на истиот сајт прочитав дека бркаме еден аргентински талент Едуардо Антонио Силвио , има 19 години и вреди 10 милиони , игра напагач ама може и по страна , за него се заинтересирани и Јуве и А.Мадрид . Добро е што се носат млади играчи и добро е што Мур работи за иднината на Интер , со носењето на Мурињо добивме многу работи , одличен тренер и зголемување на репутацијата , т.е секој млад фудбалер сака да биде трениран од Мур , новата златна ера на Интер само што започнува , trust me :smir:
кога ова :nesvest: вистина е?Купува млади играчи а дава зелено светло за носење на Недвед![]()
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/07/09/1372539/report-inter-offer-pavel-nedved-two-year-dealкога ова :nesvest: вистина е?
Не знам што сте против доаѓањето на Недвед.http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/07/09/1372539/report-inter-offer-pavel-nedved-two-year-deal
Така пишува на срање.ком али за да се реализира трансферот треба Мур да даде зелено светло а тоа нема никогаш да се деси, башка знаејќи го агентот на Недвед Раиола ми дава спокојство дека ова нема благе везе![]()
Балансира тимКупува млади играчи а дава зелено светло за носење на Недвед![]()
Tи остај ги goal.com; понудата од 35 милиони е смешна поради еден факт што Интер за Маикон кој е десен бек и кој е проценет поефтино од Ибра бараа 40 милиони евра во кеш, тоа го изјави и Валдано вчера кој кажа дека не биле подготвени за таква понуда зашто веќе имаат квалитетен десен бек, Рамос .http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/07/09/1372539/report-inter-offer-pavel-nedved-two-year-deal
Така пишува на срање.ком али за да се реализира трансферот треба Мур да даде зелено светло а тоа нема никогаш да се деси, башка знаејќи го агентот на Недвед Раиола ми дава спокојство дека ова нема благе везе![]()
Најголемиот проблем се давачките кон градот поради користењето на "Џузепе Меаца". Уште на почетокот на гласините за нов стадион тоа беше наведено како главна причина за градењето на сопствен стадион.Знам дека Морати доби дозвола од градот да гради нов Стадион, али најавите беа дека порано ке биде готов . Нема везе, само да се тргнат од сегашниов, не дека го делат со Милан, општо антипатичен ми е, од увек сум приметил дека играле подобро надвор од истиот него дома . Је*ига, ко некое непишано правило им е тоа .
@АCAB, турата во Ју Ес Еј им започнува на 12ти, али утре го одржуваат првиот тренинг во Апиано Џентиле, 10ти и 11ти Јули ке бидат отворени сесиите што значи ке бидат отворени и за фановите .
Покрај мечевите во Америка, за 30ти Јули е закажан и Пирели-Скај Трофеј мечот во Монако, против истоимената екипа . :smir:
А знаеш ли кој е градоначалник моментално во Милано ? :wink:Најголемиот проблем се давачките кон градот поради користењето на "Џузепе Меаца". Уште на почетокот на гласините за нов стадион тоа беше наведено како главна причина за градењето на сопствен стадион.
Стадионот треба да биди во Англиски стил, со малку помал капацитет и трибините да бидат поблиску до теренот.
Ајде шефе ако можи малку повеќе детали за турнирот? Кога е првиот натпревар, некои иформации за пренос...
LETIZIA MORATTI WOWА знаеш ли кој е градоначалник моментално во Милано ? :wink: