Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Бруно Алвес повеке го посакувам од Карваљо во тимот,бидејки Карваљо се мачи со кичмата ненормално долго и е ризичен трансфер според мене,не знаеме дали ке биде оној стариот после една долга повреда на кичмата....

Бруно Алвес ги нема тие повреди,поздрав е многу повеке од Карваљо,ги имаат истите квалитети двајцата......така да Бруно Алвес е добредојден во Интер.
И како што приметувам и читам,сам се нуди на Мурињо и Интер.......зашто да не се донесе квалитетен играч како него без проблеми со повредите....

За Мајкон ако си оди,на Морати ке му правам атентат...не смее да се пушти таков играч да си оди во најдобрите години кога го достигнува својот врв...

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Реал Мадрид го уништи транфер маркетот а се спрема и да го уништи фудбалот!
штета што платини е јак само на уста а не и со дела!
ако се заебеме да им го дадеме Мајкон ако се заебеме!
еден коментар ме пресмеа на goal.com

"Ronaldo: 'I can't believe Pellegrini subbed me for the last 5 minutes of the game - that is so unfair!' Raul: 'Shut up pretty boy, this is Madrid; playing for the majority of the game is an honour.' Kaka: 'Come on guys, can't we all just be friends?'" vicsoc8 has complete confidence in the dressing room chemistry of new-look Madrid.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.973
Ако му веруваме на агентот на Маикон, кој денес/вчера имаше интервју со Рекалкати ( коментатор и спортски новинар од Скај Италија, и тежок интериста ), ондак, Маикон нема да го напушти клубот .

Она што може да се издвои од интервјуто е следново, според агентот, Маикон има уште 4 години од договорот со Интер. желбата на играчот е да остане само во Интер и во никој случај нејќе да замине од клубот, а и дека немало никакви контакти со Реал Мадрид за евентуален трансфер на Маикон во нивните редови . . . а со Рамос десно, не ни глеам причина за ваков потег . :toe:

Ајт у пм .

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Ако му веруваме на агентот на Маикон, кој денес/вчера имаше интервју со Рекалкати ( коментатор и спортски новинар од Скај Италија, и тежок интериста ), ондак, Маикон нема да го напушти клубот .

Она што може да се издвои од интервјуто е следново, според агентот, Маикон има уште 4 години од договорот со Интер. желбата на играчот е да остане само во Интер и во никој случај нејќе да замине од клубот, а и дека немало никакви контакти со Реал Мадрид за евентуален трансфер на Маикон во нивните редови . . . а со Рамос десно, не ни глеам причина за ваков потег . :toe:

Ајт у пм .
ни јас...рамос бво никој случај нема да му биде резерва на маикон...детето ќе се уништи ако појди во реал...

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Ернесто Паолило :

"Ибра е симбол на овој клуб и сопственост на сите, но како што и кажав, треба да добиеме голема понуда и тој да сака да замине".
"Вратите се отворени за Хуан Лапорта и секој друг и ние ќе треба да бидиме како ќе испадне пазарот"

"Бензема е одличен фудбалер и сите ги посакуваат големите фудбалери, но тоа не значи дека сите трансфер цели можеме да ги донесеме"

Мурињо :

"Би бил многу задоволен доколку повторно работам со Деко" - вели Мурињо.
"Се сеќавам на добрите моменти кои ги имавме заедно, добрата работа која ја правевме, победите кои ги постигнувавме".

"Му помогнав на Деко да напредува, но фудбалерите како него ми помогнаа да станам тренер каков што сум денес".
"Доколку е возможно тој да дојде во Интер, би било одлично и за двајцата повторно да работиме заедно"

Карваљо :

"Би сакал повторно да работам за Мурињо. Главните трофеи кои ги освоив беа со Мурињо".
"Во Челзи започнува нов циклус па ќе бидиме што ќе се случи"

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Ова од кога скоро сите весници се наполнија со пари од зголемената продажба....:pos2::pos2::pos2:
Не бе тоа беше поради кладилниците. Го забранија обложувањето на Ибра, сега откако негиравме пак ќе го пуштат. И после кога ќе го продадеме Ибра ќе не обвинат дека местиме, дека намерно лажеме за да се збогатиме преку кладилниците.

Ла Република ќе напише една сторија како Морати знаел за трансферот на Ибра во Барселона уште во мај, ама намерно негирал заминување. Тутоспорт ќе се надоврзи дека тие први кажале за заминувањето во Барса уште во март кога Ибра ја прекинал работата на вилата во Комо, и дека Морати од добри зделки со кладилниците заработил многу милиони поради кој Интер е несовладлив во Италија.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Maicon Still Reflecting On His Inter Future
With Massimo Moratti confident of keeping Ibrahimovic, it seems the future of Douglas Maicon is still up in the air…

Goal.com

коментар на некој балканац:

defacto paracin
14:16 13 Jun 2009

ostani bre u inter da ti ne jebem mater...

:pos:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Абе Маикон ќе остане, со изјавата само сака да даде до знаење дека и тој е една од најбитните карики во тимот и тоа. Маикон ќе остане долго во Интер...
Морати не е Берлускони, Интер има буџет и нема потреба да продава играчи, така да миленикот ќе остане уште долго долго...
... Не за друго, го сакам ко брат :pos:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Некако сите интераши ќутат што е работава :)

За Маикон останува то сигурен сум 100 % , само си бара поголема плата нормално и ке ја добие , кога газда Морати секоја година му ја покачува на Ибра , зошто да не и на најдобриот десен бек на денешницава :toe:

А

Адриано

Гостин
Некако сите интераши ќутат што е работава :)

За Маикон останува то сигурен сум 100 % , само си бара поголема плата нормално и ке ја добие , кога газда Морати секоја година му ја покачува на Ибра , зошто да не и на најдобриот десен бек на денешницава :toe:
се испукавме со овоа лажниве шпекулации и сега откако разбравме дека ибро ке остане ги одмараме прстите од тастатурата!

гонзало хигуаин за ибрахимовиќ.
а може ли бурдисо за снајдер?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
се испукавме со овоа лажниве шпекулации и сега откако разбравме дека ибро ке остане ги одмараме прстите од тастатурата!

гонзало хигуаин за ибрахимовиќ.
а може ли бурдисо за снајдер?

Ооооо и тоа како може,ако сака Бурдисо јас ке му ги пакувам куферите и ке му купам карта во еден правец,само нека си оди од Интер :pos2::pos2:

Гонзало за Ибра...хмм.....NO WAY !!!

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
Снајдер, Хигуаин + 60М па и да се подразмислиш :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom