Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мурињо остана достоен на својата трансфер политика. Пак си купи двајца играчи кои се физички силни и подготвени да ораат по теренот. Милито висок и крупен напаѓач од типот на Дрогба а Мота налик на Есиен и Оби Микел. Прав крвник со Деки има да прават тепачки на секој натпревар. Штета што ни кидна Адри тогаш ќе ги дигавме на клоци сите противници ќе јадеа ќутек како мали деца.

Ако го задржува трендот покрај Арнаутович и Карваљо очекувам плејот да биде Марек Хамшик пошто само он од кретивците ми одговара на профилот што го посакува Мур.

Жозе најави подмладување - Хамшик 21 година, висок 183цм дава по 10 гола во сезона одлично за играч од средн ред, нешто налик на Франк Лампард кого се обидовме да го донесеме лани.

4541_1133855116239_1523153219_334377_7864554_n.jpg
n1659201615_157894_6639189.jpg
4638_1100090394429_1591764216_220268_3361716_n.jpg
4586_83635010484_756415484_1832885_2012687_n.jpg

последнава само за најголемиот фан на Ибро на цел форум!! кој ке се препознае нека ја стави на Аватар!

Ај итака нема некоја дискусија, налетав на некои интересни слики па да ги споделам со вас, најголемите интеристи:

5933.jpg

5919.jpg

5265.jpg

5420.jpg

3372.jpg

3168.jpg

2440.jpg

Хаха Топ се сликите и ја син ми еден ден (дај боже) ке го маскирам цел :)

Туку мислам дека годинава нема да земеме некое големо име во стилот на Виља,Агуеро,Ето или слично но прашањето е дали ке ни треба таков некој за високи дострели....зборам за Финале во Лига Шампиони дека во италиа досадни станавме...:helou:

Хаха Топ се сликите и ја син ми еден ден (дај боже) ке го маскирам цел :)

Туку мислам дека годинава нема да земеме некое големо име во стилот на Виља,Агуеро,Ето или слично но прашањето е дали ке ни треба таков некој за високи дострели....зборам за Финале во Лига Шампиони дека во италиа досадни станавме...:helou:

Od kade znaes moze sin ti ke naviva za Mancester posle so ke pravis?:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Mala sala,ne go primaj licno, a za muabetive koj kako so ni treba stanuvame mnogu dosadni za Liga na Sampioni mozeme samo da sonuvame so ovoj sostav i pokraj pojacucanje so Mota(e.ati igracot) i Milito

SZERO TITULI HOUSE MIX - JOSE' MOURINHO vs. AC MILAN vs. AS ROMA vs. FC JUVE

Lyrics (english):

INTELLECTUAL PROSTITUTION

This way not like me, not.

Like me intellectual honesty, the rest depends from your judgment.
I am always equal to myself.

it seems that in the last days , it has been a great intellectual manipulation and a great organized job in order to manipulate the public opinion and this, for me, are a wonderful operation of a world who is not mine, than it will be till when I work in soccer, but that indeed it is not my world.

But this manipulation has been happening: in the last two days, in fact, it has not been spoken of' other.

It has not been spoken about a AS Roma with amazing players, with many players who I wanted to have with me, and that will end the season with zero victories .

It has not been spoken about a AC Milan that and that will end the season with zero victories . and with players that they have a win culture and all this of which a team it has need.

And it has not been spoken about a FC Juventus that has conquered many points, but many of these, with referees errors.

Someone says that Ranieri (Fc Juventus coach) and Spalletti (As Roma coach) are one at shoulder of other one, in the same way I am to shoulder of Zenga (coach), Neri (coach) and Prandelli (coach) because all three have lost three points playing against the FC Juventus.

And I'm also to the Novellino's (coach) and Marino's(coach) shoulder, than the next week they will have to play against the FC Juventus.

If I were in Novellino (coach), or Marino (coach), now, perhaps it would be better not to play or to play with the second team.

Indeed, it would be better not to play or to make it with the Young Boys's Teams. And goodness knows perhaps also for FC Internazionale is better not to go to play or the next week tomorrow,

because just arriving " the day of the scandal "

I don't understand because I am good to speak, if I only speak to the press because I must make it, because this says my contract.

They are here with you because they say that I must make it me, after every game I I speak with the journalists because they say to me that under the contract I must make it.

Ranieri and Spalletti, instead, are always hosts in evening TV shows. Every time that arrival in the dressing room and I ignite I see them to the TV.

Always. Always. Always.

Spalletti speaks before the game, at pause, after the game. It speaks with one, speaks with other, is friendly of Ilaria (TV anchor woman), is friendly of Mauro (TV opinionist), is friendly of all.

And I would be "BRAVO (good)" to speak?

Never....Prime Time....Never

I 'm "BRAVO (good)" because they say that I must , obliged, to speak.

If my team It said me not to speak to the press for two months, for me would be fantastic.
And I would be "BRAVO (good)" ?

Refusal who wants to pay to me for a interview.
Who offers me the money in order to release an interview,

this is an INTELLECTUAL PROSTITUCTION.

на денешен ден умре кучето сопственик на ФИат и сопственик на јувентус Умберто Ањели. Што дополнително го забрза процесот на откривање на калчополи скандалот и го доведе италијанскиот фудбал до просјачки стап!
нека му е црна земјата лесна!

на денешен ден умре кучето сопственик на ФИат и сопственик на јувентус Умберто Ањели. Што дополнително го забрза процесот на откривање на калчополи скандалот и го доведе италијанскиот фудбал до просјачки стап!
нека му е црна земјата лесна!

Честито. Благодарам.

П.С. Миксот што го постираше IoSono е ѕверски, на што не ќе ги натера Мур луѓево со својата харизма. Два збора кажа, уште филм фали да се снима за ова.

Незнаев за ова, изјава на Сантон :

"Someone like Maldini is important for young people.

"I asked him for his shirt in the derby. At first I thought he forgot, but he came into the dressing room to give it to me personally, it was a great emotion."

И во контекст со тоа, банер поставен од фановите на Интер во дербито со Милан, последното градско дерби за Малдини

INTER_milan_15_02_09.jpg

Малдини : 20 години наш противник, но во животот секогаш лојален .

Кварезма е подготвен да ја одбие Џенова за да остане во Интер

“I’m going back to Inter to stay,”

“I owe president [Massimo] Moratti, who spent so much on me. I also owe [coach Jose] Mourinho, who wanted me at all costs.

“I know that my first stint did not go well, partly because I did not take part in the pre-season training. My agent has touted me to other clubs, some of them in Italy, but I rejected them.

“I want Inter. I’m not scared of the pressure or the crowd’s boos and I would like to be in Italy on Sunday to celebrate the Scudetto with my team-mates.”

За болдот - Припремите се најважни за секој фудбалер, а Рики ги немаше тие припреми и затоа одигра катастрофа оваа сезона.

Како и да е, задоволен сум што сака да се врати во Интер, не се плаши од притисокот на публиката и што е најважно сака да му се одолжи на Морати кој навистина потроши многу пари за него, како и на Мурињо кој по секоја цена сакаше да го доведе во Интер.

btw IOsono одличен микс :)

Edit: на Sport Tv1 ќе ја преносуваат Интер - Аталанта и после тоа прославувањето :vozbud:
Кој ја има супер, а кој ја нема нека троши на нет :) :) :)

Знаев дека Кварезма ке постапи така,ке одбие некој клуб за да сотане во Интер.Едноставно човекот знае што сака,сака да игра во голем клуб со многу амбиции,сака да се покаже на дело,а во Џенова мислам дека не можеше тоа да го направи ако отидеше.Многу пари беа потрошени на него да,се очекуваше многу од него со самото доведување во Интер и сега сака да се оддолжи а да докаже дека вределе парите што ги даде Морати за него.Мурињо сега само треба да му каже два-три збора и да почне да ора не терен,како што правеше во Порто.:vozbud::vozbud:

П.С IO SONO kлипов многу е јак,свака част,сега уште филм да се направи треба :vozbud:

Кака може да си оди за 65 милиони!
знам дека е шпекулација и дека 99,9 проценти ке си остане во милан дечково ама сепак ако веќе тој лично потврди дека го напушта милан тогаш пари не треба да се штедат за црвенкото на дресот да го смени со сино!
нема потреба да се коментира каков е што играч е сите го знаеме а ако одлучи да замине од Милан МОРАЛНО е да се торпедира со огромна понуда!

и ако може некој да објасни зошто ултрасите на милан си го исвиркале нивниот капитен на последната утакмица во сериа А?

Кака може да си оди за 65 милиони!
знам дека е шпекулација и дека 99,9 проценти ке си остане во милан дечково ама сепак ако веќе тој лично потврди дека го напушта милан тогаш пари не треба да се штедат за црвенкото на дресот да го смени со сино!
нема потреба да се коментира каков е што играч е сите го знаеме а ако одлучи да замине од Милан МОРАЛНО е да се торпедира со огромна понуда!

и ако може некој да објасни зошто ултрасите на милан си го исвиркале нивниот капитен на последната утакмица во сериа А?

Како прво Кака нема да си оди од Милан. Како второ Милан нема да го продаде на Интер, како трето тешко дека Кака ќе сака да ги предаде фановите на Милан кои многу му значат и да се пресели во Интер макар и да ја платиме откупната клаузула од 150 милиони евра.

Ултрас фановите и Малдини се во расправија подолго време. Незнам зошто ама лошо беше тоа што го направија во неделата.

Наводно Малдини некако ги нарекол навивачите (мислам дека така беше) и овие одма му вратија со банер "There's only one captain" мислејќи на Бареси.

еве повеќе

http://24football.com.mk/Default.as...-463e-87d8-75870aaf8f9e&ln=3&typeBack=default

Како прво Кака нема да си оди од Милан. Како второ Милан нема да го продаде на Интер, како трето тешко дека Кака ќе сака да ги предаде фановите на Милан кои многу му значат и да се пресели во Интер макар и да ја платиме откупната клаузула од 150 милиони евра.

Ултрас фановите и Малдини се во расправија подолго време. Незнам зошто ама лошо беше тоа што го направија во неделата.
ти изгледа не си ја слушнал таа песната!
парите го вртат светот го вртат светот!

пишав и горе ке пишам и овде кака да си отиде е ист процентот колку мурињо да си отиде од интер!
но ако веќе си оди и ако реал почне преговори тогаш Морати мора да вмеша прсти!
и немој да ми кажуваш посебно нема да оди во ИНтер оти ке ме разочараш!
можеби се ривали ама кога станува збор за работа што интер ја сака од милан и обратно тогаш нема расправија!
лани ако се сеќаваш Интер ја победи фиорентина и изгуби од милан во дербито на 3 кола пред крајот кога можеше да ја осигура титулата а сепак остави милан да победи за да игра во ЛШ ама торковците неможеа да одржат темпо и да победуваат до крај!
плус размената на играчи интер-милан одсекогаш била присутна!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom