Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па да не беше калчополи вие НИШТО немаше да земете!
Сеа мислиш сте земале еден играч и готово?

КОЛКУ ГОДИНИ ИМАШ БЕ?
Не, они очигледно не се свесни каков резил е играњето во Серија Б поради местење, не се свесни што значи тоа во Серија А, а и очигледно не се свесни за ставот на јувентидите кон Милан кои поради истата работа отидоа во серија Б во минатото . . . . ок, тој став го имаа до пред 4 години . :tv:
И сеа ко ништо да не било, пак Јуве се тим за респект, Јуве се синоним за Серија А . . . . до некаде се во право за второто, синоним се, зашто остатокот од фудбалскиот свет тоа првенство го смета за мафијашко по Калчополи . Проста психологија, само се праат наудрени, еднаш крадец, засекогаш крадец . . . убаво рекле . :smir:

Баш се сеќавам на написите кои излегоа после состанокот меѓу Мурињо и Морати на кој состанок (барем така пишуваше низ медиумиве), се конкретизираја барањата на Мурињо за засилувањата за оваа сезона..Газета Дело Спорт излезе со наслов „DUE DIEGO" алудирајќи на тоа дека Мурињо барал од Морати да ги ангажира Диего Милито и Диего..Не беше само Бергоми, очигледно беше дека и Мурињо го сакаше Диего во својот состав..За Амаури зимата стигна понуда од 40 милиони од Реал Мадрид, така да не сметам дека е лош играч, тука не се согласуваме..

Знам и јас за тоа, но никаде немаше таква потврда од страна на Морати и Мурињо . Точно дека разговарале за нови трансфери, точно дека Мурињо кажа дека се потребни 4 до 5 нови играчи, но медиумите шпекулираа за Се и сешто . Излезе тогаш и онаа фамозна цифра од 100 милиони евра која Интер ке ја потроши па како што гледаме благе везе си нема истата, ко што нема врска ни Диего во ситуацијата зашто ете, излезе потврдата од страна на таткото на Диего дека уште пред да станат сериозни преговорите со Јуве, Интер т.е. Морати му ставил на дознаење дека не планираат да го купуваат . А ако Мурињо цврсто стоел на ставот дека треба да се земе, ондак друг ке бил разговорот Морати - таткото на Диего .

edit :

*Moрати дал зелено светло за Арнаутович , и Интер е многу блиску до неговото ангажитање според fcinternews.

* Кварезма најверојатно ке замине во Џенова за 10 милиони евра, ова ме потсеќа на праќањето на Адри во Парма . . . што значи дека Интер ке има можност повторно да го врати но пак ке треба да плаќа минимум 10 милиони евра за него, нешто што не верувам дека ке се случи :) .

* Повторно се отвараат шпекулациите за Де Роси, ме интересира вашето мислење за неговото евентуално ангажирање .
Винченцо Морабито, Фифа агент и екперт за интернационален фудбал вели дека постои сценарио за Де Роси во Интер, и истиот на прашањето : Arnautovic Inter was a done deal.In the last twenty-four hours, however, there was a sudden braking, why?

Одговара : "It's all postponed to next week: a championship is concluded tireranno the money."

* И најдоброто за крај, Сантон ака Ил Бамбино ке биде на поширокиот список во репрезентацијата на Италија за Купот на Конфедерации, да се надеваме дека Липи ке се одлучи за него во оној финален избор на играчи .

Знам и јас за тоа, но никаде немаше таква потврда од страна на Морати и Мурињо . Точно дека разговарале за нови трансфери, точно дека Мурињо кажа дека се потребни 4 до 5 нови играчи, но медиумите шпекулираа за Се и сешто . Излезе тогаш и онаа фамозна цифра од 100 милиони евра која Интер ке ја потроши па како што гледаме благе везе си нема истата, ко што нема врска ни Диего во ситуацијата зашто ете, излезе потврдата од страна на таткото на Диего дека уште пред да станат сериозни преговорите со Јуве, Интер т.е. Морати му ставил на дознаење дека не планираат да го купуваат . А ако Мурињо цврсто стоел на ставот дека треба да се земе, ондак друг ке бил разговорот Морати - таткото на Диего..

Вистина дека немаше потврда на тие шпекулации, но никаде не слушнавме и негирање..

А околу болдот, таткото на Диего, Џаир рече, нешто слично како „Морати еднаш го одби Диего и не го сакаше во својот тим, така да сега не ја гледам иднината на Диего во Интер...Разговарав тогаш со Морати и јасно ми кажа дека не го сака Диего во Интер..“, и со тоа мислеше на случајот во минатото кога Интер не го ангажираше Диего во своите редови..

Вистина дека немаше потврда на тие шпекулации, но никаде не слушнавме и негирање..

А околу болдот, таткото на Диего, Џаир рече, нешто слично како „Морати еднаш го одби Диего и не го сакаше во својот тим, така да сега не ја гледам иднината на Диего во Интер...Разговарав тогаш со Морати и јасно ми кажа дека не го сака Диего во Интер..“, и со тоа мислеше на случајот во минатото кога Интер не го ангажираше Диего во своите редови..
Не бе друже, Интер се поврзуваа со Диего уште пред да дојде во Порто, тогаш беа загреани за него а тоа беше пред 2004 т.е. многу одамна и не алудираше на таа ситуација . Се до оваа година, ректи беа шпекулациите за Диего - Интер, така да таа потврда од Морати за неангажирање на Диего стигнала годинава т.е. по тој состанок со Мурињо, така и на fcinternews известија зашто знам дека новинарите од истата страна инсистираа многу на Диего па се гледаше разочарувањето во нивните статии од тој став на Морати, а посеизгледа и на Мурињо .
А таткото на Диего тоа сега го потврди зашто сеуште се веруваше дека Интер ке се дрзне за овој играч па на тој начин и дефинитивно ги расчисти сите дилеми .
А за негирањето, немаше негирање за ниеден играч, кога излегоа тие 4 играчи како желба и наведените 100 милиони, цел свет беа сигурни дека Агуеро ке дојде во Интер . . . па еве го Милито .

Ангажирањето на Мота, Милито а сега и на Анаутович, става на дознаење дека тие трансфери се испалнирани во тајност, и се испланирани одамна . . . али не се пушти некој линк низ медиумиве што за мене е искрено новост кога се во прашање Интер .

* Повторно се отвараат шпекулациите за Де Роси, ме интересира вашето мислење за неговото евентуално ангажирање .
Винченцо Морабито, Фифа агент и екперт за интернационален фудбал вели дека постои сценарио за Де Роси во Интер, и истиот на прашањето : Arnautovic Inter was a done deal.In the last twenty-four hours, however, there was a sudden braking, why?

Одговара : "It's all postponed to next week: a championship is concluded tireranno the money."

* И најдоброто за крај, Сантон ака Ил Бамбино ке биде на поширокиот список во репрезентацијата на Италија за Купот на Конфедерации, да се надеваме дека Липи ке се одлучи за него во оној финален избор на играчи .

- Мене лично никогаш не ми бил по ќејф овој играч, отсекогаш ми бил меѓу неомилените. Неговите квалитети се неспорни, ама незнам зошто, ептен ми е одбивен.
Мене ова не ми делува како реално остварлив трансфер, Де Роси ќе остане во Рома до крајот на кариерата, го сметаат за наследник на Тоти. Згора на се веќе имаме играчи на таа позиција, незаменливиот Камби, а еве сега и Тиаго Мота, па еве уште една причина зошто овој трансфер не е реално остварлив.
Кога веќе би купувале играч од тој калибар, плус италијанец, плус од Рома, јас без двоумење би го зел Аквилани.

- Со среќа нека му е на Сантон, се надевам дека ќе го замени Малдини и ќе има успешни настапи во дресот на Италија и дресот на Интер.
edit:
p4050054.jpg

Ангажирањето на Мота, Милито а сега и на Анаутович, става на дознаење дека тие трансфери се испалнирани во тајност, и се испланирани одамна . . . али не се пушти некој линк низ медиумиве што за мене е искрено новост кога се во прашање Интер .
Потполно се согласувам. Да беше Диего во план на Интер, мислам дека немаше да му избега на Мурињо, всушност и самиот агент, таткото на Диего изјави дека Интер не е заинтересиран за неговиот син. Толку, доста е веќе.

Де Роси ако дојде во Интер ке грее само клупа,бидејки на таа позиција имаме еден незаменлив човек,КАМБИ.Не верувам дека Мурињо е толку глуп да го стави Камби на клупа,за Де Роси да игра.Не верувам дека ке го замени достојно,уште многу фурни леб треба да јаде детенцето за да го стигне нашиот Терминатор-Камби...:smir:

Арнаутович сакам да дојде во Интер бидејки за холандско првенство што е еднакво на дива лига е измислен играч.Знае да продре по страна и да нафрли добар центаршут,знае да дрибла без проблем и да дава голови.Плус млад играч е,има во него нешто што го прави ептен добар играч.

П.С--Со срека нека му е на Сантон во репрезентацијата се надевам дека Липи ке го земе во тимот и ке стане незаменлив во Италијанската репрезентација.....

Не, они очигледно не се свесни каков резил е играњето во Серија Б поради местење, не се свесни што значи тоа во Серија А, а и очигледно не се свесни за ставот на јувентидите кон Милан кои поради истата работа отидоа во серија Б во минатото . . . . ок, тој став го имаа до пред 4 години . :tv:
И сеа ко ништо да не било, пак Јуве се тим за респект, Јуве се синоним за Серија А . . . . до некаде се во право за второто, синоним се, зашто остатокот од фудбалскиот свет тоа првенство го смета за мафијашко по Калчополи . Проста психологија, само се праат наудрени, еднаш крадец, засекогаш крадец . . . убаво рекле . :smir:.
haha inter kako dojde do dve tituli dali znaete juve si ja priznagreskata ama aj odgovoretmi vie sea so e pokrenata istraga za cela sezona od strana na italjaniskite mediumi .... pod somnenie ste za 5 6 meca ne gi kazaa koi + vie ste samo 2 godini po red sampioni a ne 4 ajde cao

haha inter kako dojde do dve tituli dali znaete juve si ja priznagreskata ama aj odgovoretmi vie sea so e pokrenata istraga za cela sezona od strana na italjaniskite mediumi .... pod somnenie ste za 5 6 meca ne gi kazaa koi + vie ste samo 2 godini po red sampioni a ne 4 ajde cao

Koи 5-6 меча бре .
Јуве - Милан, прв гол од пенал по офсајд на Дел Пиеро, Јуве - Фиорентина, чист гол поништен на Џила на резултат 1-0 за Јубе, Аталанта - Јуве, прв гол на Јуве од чист офсајд, Катанија-Јуве, чист пенал за Катанија недосуден . . . да продолжам сакаш ?

Убаво му го спопика Мурињо на Раниери, имено, Раниери кажа јас сочуствувам со тренерот на Рома ( по мечот Интер - Рома ) и стојам рамо до рамо со него, али лузер ко лузер повторно беше оставен без зборови кога Мур рече дека стои рамо до рамо со тренерите на Удинезе, Катанија, Аталанта, Каљари . . . тимови кои беа оштетени во мечевите со Јубе .

Ајт, тишина !

p.s. Покрената истрага за цела сезона од италијанските медиуми :pos2::pos2:
Кажи ми само кои ? Јубе(туто)спорт ( чии новинари беа избркани од страна на фановите на Интер од Меаца ) или Ла(Берло) Република ?

p.s. Покрената истрага за цела сезона од италијанските медиуми :pos2::pos2:

Овој го најде исто како Пато007, местените утакмици на Интер биле јавна тајна, ама Пато ги знаел :pos:

Овој го најде исто како Пато007, местените утакмици на Интер биле јавна тајна, ама Пато ги знаел :pos:
Реално, сезонава судиите кај Интер '' помогнаа '' на мечевите со Сиена, Милан и евентуално Рома, меч за кој стојам на тоа дека при третиот гол на Рома имаше фаул врз Камбија иако реков и тогаш, Камбијасо тука изигра како играч од среден ред, цврсто и не ни падна па не беше санкциониран фаул ( пред Се негова грешка ). . . а за пеналот, еден Де Роси наседна од Тинејџер кој го извади максимумот од таа ситуација .
Додадете тука и други мечеви евентуално ако сум заборавил . . . на тие ми текна во моментов .

Стварно глупо е некој да бара вина во судиите, кога нивните тимови исто така беа " наградени '' од нив .

izvinite za site provokacii ... i se nadevam imate razbirajne pozdrav sepak ljuge sme sekoj si ima svoe misljne ...

Реално, сезонава судиите кај Интер '' помогнаа '' на мечевите со Сиена, Милан и евентуално Рома, меч за кој стојам на тоа дека при третиот гол на Рома имаше фаул врз Камбија иако реков и тогаш, Камбијасо тука изигра како играч од среден ред, цврсто и не ни падна па не беше санкциониран фаул ( пред Се негова грешка ). . . а за пеналот, еден Де Роси наседна од Тинејџер кој го извади максимумот од таа ситуација .
Додадете тука и други мечеви евентуално ако сум заборавил . . . на тие ми текна во моментов .

Стварно глупо е некој да бара вина во судиите, кога нивните тимови исто така беа " наградени '' од нив .

За мечот со Рома е дискутабилно, јас стојам на мојот став дека во таква ситуација кога некој прави слалом низ туѓ шеснаесетник се суди пенал макар и малку да е пипнат. За Сиена и Милан сум пишал и во други постови, нема дискусија, гол со рака и гол од офсајд, чиста грешка на судиите.
Но не заборавам колку бевме оштетени од судијата, сигурно се сеќавате кога Мур доби црвен картон изиритиран од судијата, потоа недосуден чист пенал врз Ибра против Катанија мислам, 6 минути трилер продолжување на натпреварот со Сампдорија при резултат 1-0, мислам од авион се гледа намерата на судијата. Убаво Мур му извика на судијата во стил ,, се плашиш од некого '' што значи дека сеуште некој го мати фудбалот во Италија, според мене ја потврдува онаа твоја поговорка, еднаш крадец, засекогаш крадец.

Додека никој не зборува колку контраверзни ситуации имаа '' конкурентиве ''. Мака ми е веќе да им објаснувам, треба асолен човек да има, па да разговараш фино, лепо.

10 бода разлика сме пред нив и уште наоѓаат некои конспиративни фикс идеи со кои мислат дека ке биле шампиони!
ланската година -13 завршија позади нас и дечкиве сметаат дека се "конкуренција".
разликата помеѓу нас и нив е тоа што ние сме шампиони а они се лампиони!

Да се знае кој е газда :)
80625423.jpg

П.С.
Тука ги најдов химните кои се пеат на Меаца, па можете да даунлоадирате некоја.

Don't let the door hit you on the way out .:salut::salut::salut:

edit: Преку кур од црвенки зашто немате аргументи !! ПАЦЕРИ !!!!

Don't let the door hit you on the way out .:salut::salut::salut:

edit: Преку кур од црвенки зашто немате аргументи !! ПАЦЕРИ !!!!

Полако друже полако,не вреди да се нервираш со такви како нив.....

Инаку слушам сега на вести дека Арнаутович бил пред договор со Интер :vozbud::vozbud:

Сега уште асален плеј да се земе,но има време,многу време,а Мур почна да напага веке.Може да се очекува за некоја недела бомба трансфер,да ни дојде некој во Интер звероња(мада сите се такви во Интер).:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom