Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Јас се мислам дека Снајдер ќе биде новиот плеј мејкер само Перез да дојде на власт во Реал и тоа за мала паричка покрај него ќе летаат и другите Холанѓани од тимот така да може мал шопинг да направеме.
Деко е веќе испукана пушка не ни треба кога го молевме минатата сезона да дое кај нас тој отиде во Челзи затоа сега кој го ебава нека игра во Стоук:salut:

Касано шо к** ке ни е не знам,коа имаме екстра напагачи.

Елано не знам како би се вклопил во концептот на игра на Мурињо,мада се работи за многу добар играч,на чие место би играл не знам.

Деко може да дојде,стар играч ама со големо искуство е,средниот ред знае да го сврзе ненормално добро,само што мора малце да грее клупа,се надевам дека ако доага би се согласил со тоа.

Весли Снајдер ако дојде ке имаме еден од најаките средни редови,екстра играч за својата позиција,игра за секоја екипа кај што е со срце,паметен играч,знае да дава многу голови,има ненормален шут.

А овие трач.com се ненормални. Што ќе ни се Деко и Касано? Деко е стар, 31 година колку ќе игра 1 сезона? А па Касано за две недели ќе се испокара со Ибра едноставно ич нејќум да дојде во Интер. Ќе има тепање на секој наптревар.

Елано според мене е добредојден во Интер. Тоа ти е играч од типот на Лампард но ако може Хамшик место него уште подобро.
Снајдер е добра алтернатива и плус може да искористиме при неговиот трансфер, да го земеме поефтино ако дојде Перез. А шо е добар играч, тоа никој не може да го оспори.

Незнам колку сте запознаени, но ова ќе да е третата химна на Интер, после Pazza Inter и Ce Solo L'Inter. Се работи за Ligabue - Urlando Contro Il Cielo, а главниов фронтмен е голем интераш. Уште пред некоја година, на ЈуТјуб акаунтот што го имав, контактирав со еден дечко, интераш, кој како најголеми химни на Интер ми ги посочи токму овие три. Уживајте, кул рок песна.
П.С. Концертот е на Меаца :)

Еве и клип, каде што песната се пее на Меаца, поточно лани, на годишнина или на прославување на скудето токму фронтменов (немам поима како се вика), ја пее песнава на сред Меаца, на подиумот каде што се крева трофејот.

Јас би сакал да дојде Касано (не Арнаутович) и Снајдер

Јас би сакал да дојде Касано (не Арнаутович) и Снајдер

Зашто друже да дојде Касано кажи ми??
Дека е добар играч,тоа да не го оспорувам,но неговото однесување не е за во Интер.Ке се кара ке се тепа на секој тренинг,ке го избркаат и џабе сме фрлале пари за уште еден напагач.
Имаме доста напагачи сега.
Арнаутович сакам да дојде поради стилот на игра,во холандско првенство беше еден од најдобрите фудбалери.Везе по страна кај што игра,се движи многу по теренот не е мрзлив како Касано,да чека топка само.

Снајдер е прв пик за да дојде во Интер.

И јас сум за да дојде Касано...

Повеќе

Не верувам дека така лесно ќе се скара со Ибра.
Тешки карактери се и двајцата, башка и Мурињо со нив, капак :)

Мурињо и Касано превише се “зафркаваа“ на дуелите со Сампдорија сезонава, сигурно се у добри односи. Касано 100% сака да игра за Мурињо, осеќам :)

Од друга страна пак, Милито кој е тивок и брца голови цело време. :)

Касано може да игра и како крило/плеј а не само како *напаѓач* ....

Глеате у Сам игра како потпора на Пацини ....

Што ке ни е пак не разбирам,кога имаме екстра напагачи,ке се довдат квалитетни играчи за среден ред,па уште и Касано треба да дојде.Не сака тој да седи на клупа,а тешко дека одма ке заигра прва постава покрај Ибра,Милито и Балотели.
Но ако доага нека дојде,да видиме што ке се деси...:smir:

Што ке ни е пак не разбирам,кога имаме екстра напагачи,ке се довдат квалитетни играчи за среден ред,па уште и Касано треба да дојде.Не сака тој да седи на клупа,а тешко дека одма ке заигра прва постава покрај Ибра,Милито и Балотели.
не знам колку си го следел натпреварите кога игравме со Сампд.
Касано беше тој што цело време играше к.рот со нашите дефанзивци,Касано беше тој што ни влегуваше во 16 без проблем.
а за карактерот средена е работата Мур сигурно ќе го дресира како треба во Интер

Uf kolku sum samo za Kasano da dojde vo Inter pa nema podobar igrac od nego vo Italija na negova pozicija momentalno.Ne e klasicen napagac i mislam deka toj e vistinskiot izbor 100 podobar od Arnautovic neka ne zali pari za nego Morati zatoa sto mislam deka ke soglasuvaat so Murinjo bidejki imaat slicni karakteri i da ne recam isti temperamenti i publikata vednas ke go zasaka garantiram

Ова се само чисти шпекулации на база на интервјуто на Мурињо за Sky.it откако ја освоивме титулата.

Тогаш Мурињо кажа што мисли за трансферот на Милито и Мота, за Карваљо, за Деко, Арнаутович, Касано и Кваљарела.

Мурињо во Касано гледа креативец односно 10ка. Рече дека го почитува многу како играч бидејќи бил голем талент со одличен потенцијал. Само стравува дека нема да одговара на одбрамбените задачи и дека нема да се враќа доволно да помогне во одбраната па затоа многу се двоуми или меѓу редови тешко дека ќе дојде.

Незнам зошто преговара со Деко кој има над 30 години а рече дека сака да го подмлади тимот.

Со оглед на моменталната состојба на трансфер пазарот и глобалната економска криза мислам дека МАРЕК ХАМШИК е идеалното решени.

пс Дали некој знае што се дешава со Ди Мариа човекот што го реши финалето на Олимпијадата. Беше поврзуван со Интер тогаш нешо демек 20 милиони евра исто како и со Реал и Челзи. Нешто ми делува како заборавен и изгубен

за ова лето единствена желба ми е Марек Хамшик и никој друг!

пс Дали некој знае што се дешава со Ди Мариа човекот што го реши финалето на Олимпијадата. Беше поврзуван со Интер тогаш нешо демек 20 милиони евра исто како и со Реал и Челзи. Нешто ми делува како заборавен и изгубен

Точно дека беше поврзуван за Интер, беше поврзуван се до моментот кога Мурињо реши дека веќе нема да користи крилни играчи во нападот т.е. ја промени формацијата во 4-3-1-2 . Од тој момент, lost in translation е доаѓањето на Ди Марија во Интер .

Хмм, Касано за 10ка во тимот . . . ја би за овој потег . :toe:
И онака кога се бранат, Интер имаат 10/9 ( во зависност од тоа како Ибра стои со мрзата ) играчи на својата половина . . . човек е ебаго, лесно ке се прилагоди за таа '' нова '' улога, не дека треба нешто посебно за истата, едно лето со модифициран тренинг режим и воала .

Точно дека беше поврзуван за Интер, беше поврзуван се до моментот кога Мурињо реши дека веќе нема да користи крилни играчи во нападот т.е. ја промени формацијата во 4-3-1-2 . Од тој момент, lost in translation е доаѓањето на Ди Марија во Интер .

Хмм, Касано за 10ка во тимот . . . ја би за овој потег . :toe:
И онака кога се бранат, Интер имаат 10/9 ( во зависност од тоа како Ибра стои со мрзата ) играчи на својата половина . . . човек е ебаго, лесно ке се прилагоди за таа '' нова '' улога, не дека треба нешто посебно за истата, едно лето со модифициран тренинг режим и воала .

mozi mozi...mur ke go sredi casano bez problem...tuku ova so deko me buni nekako...hamsik e 10 pati poaren, plus e edno 10 godini pomlad, a mozi da dojdi za isto pari kako i deko...plus e dobro prilagoden na italijanskiot stil na igra, so mozi da bide problem za deko...hamsik definitivno...:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom