Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секоја чест, го подисплаши Фреј со последниов удар... :pos:

А Мурињо застана понастрана дан напраи некоја беља :):):)

После секоја утакмица вообичаено давам коментар на играта на Интер, ова она.. После оваа исто така ќе давав се додека не го видов голов на Ибрахимович.. зборовите ми се изгубија.. незнам што да кажам.. ајде нека го најде некој на интернет да стои тука во фан клубот.. нека го постира.. ова е нешто што треба да се гледа..

Браво Интер, браво Ибракадабра!
Три бода а мене 3 и пол илјадарки на ливче! Те сакамммммммммммммм! киссссссс

Браво Интер, браво Ибракадабра!
Три бода а мене 3 и пол илјадарки на ливе! Те сакамммммммммммммм! киссссссс

Мене ми беше последна за 5.400 ден :pipi: ајде сите по еден Амстел од мене.. :vozbud:

Што се однесува до Мурињо, според Channel 4, црвен картон добил поради навредување на главниот судија.

Абе судијата ја претера.. ќе го разберев да игравме на гостински терен да не му дадеше втор жолт картон на играчите на Фиорентина.. е сега оној фаул кога Мурињо доби црвен односно кога реагираше, фаулот над Сантон можеби и не беше којзнае колку остар старт за жолт, беше старт од позади.. Ама исто така пред тоа имаше фаул над балотели, кога овој го помина десниот бек на Фиорентина и беше тргнат за дрес, односно сопрен.. тоа беше втор жолт и црвен.. ама судијава ништо не покажа.. и му скурчи на Мурињо му влезе внатре во теренот... :pos2:

стартот на сантон на комото беше за директен црвен картон, со таков удар лесно можеше со крампоните да му ги истури цревата на теренот.
инаку покрај голот на ибро највеќе впечаток ми остави и пробивот на Сантон по левата страна пред крајот на натпреварот кога испадна сам со фреј и промаши.
можам да констатирам дека ако сега се бира светски тим според моменталната форма Цезар,Сантон,Мајкон и Ибро МОРАЛНО е да се во него!

п.с.И камби добро се снајде како халф:helou:

Ај нека постира некој вториот гол на Ибра ако може.
Фала.

Ајде ајде напредуваме кон Скудетото :wink:

Ibra му подари
bomb.jpg
на Frey :)

уфф.. фала многу :) си фатив 1200 ден :) коа го дае ибра голот..незнам :) после 1 месец фаќам ејјјј :)позз

ама лесно изгледа како го дава голов како од пенал:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom