Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај ме заебаа на спортска нашиве па уште и ми фали прозорец дома у пм.Катастрофа игра вечерва,да го ставеше дедо ми подобро ке изиграше од пола тим.Какви ропаци беа вечерва,не ми се верува.Како изгубени зајци беа.Ваква утакмица уште еднаш--НИ ПОД РАЗНО!!!!!!!

И ти па, да си навивач на Рома и да скршиш прозорец ќе те разберам, ама зошто толку нервози за еден Куп :)

За парите му е бе човек.. разбери го.. спортската.. :pos2:

абе не ми беше за парите мене,ми беше за играта.Па не му личи на шампионот да изигра таква катастрофа утакмица,ни пукаат сеири кој стигне сега,мајката нивна.

абе не ми беше за парите мене,ми беше за играта.Па не му личи на шампионот да изигра таква катастрофа утакмица,ни пукаат сеири кој стигне сега,мајката нивна.

Епа десеткуван состав, нема мотивација, се работи за куп = лоша игра на Интер. Затоа уживај :)

Ајде нема врска што било,било.Читам кај второлигашите дека сакале со нас финале у купот,ке не плескале??:toe::tapp:Баш сега сакам да ја утепаме Сампдорија во реваншот па да видиме кој кого ке плеска,баш ме интересира какви коментари ке имаат кога ке им ги затнеме муцките.ке се вадат пак 100000000% дека имало офсајд,сме играле со рака и такви слични детски работи

F O R Z A I N T E R !!!!!!!!!!

Шампион на Италија во последните три години да игра со тим кој е афирмиран од втора лига пред една година, и тоа за тебе е дерби?
:pos:

Интересно тој тимот од втората лига има повеќе титули во секоја конкуранција од шампионот на Италија од последните 3 години.:smir:

Има ли некоја новост за Балотели?

Тапа се ЈуБентус чим и Морати не ги ебе 2% ... (може е старо)

http://inter.it/aas/news/reader?N=30968&L=en

Интересно тој тимот од втората лига има повеќе титули во секоја конкуранција од шампионот на Италија од последните 3 години.:smir:

Уште поинтересно е што директорот на тој тим ќе лежи робија а светот дозна како се освоени повеќето од тие титули о/

Ако ти се поста , постај .. не провоцирај на НАШ фан клуб...:jaj::jaj:

После прегледите на Марио Балотели во болницата во Џенова и скенирањето на неговите гради утврдено е дека нема никакви последици по неговото здравје и истиот е пуштен да си оди дома!
Марио Балотели колабира на теренот на синокешниот натпревар откако при судир со градите во статитавата остана без здив и имаше недостаток на кислород!

После прегледите на Марио Балотели во болницата во Џенова и скенирањето на неговите гради утврдено е дека нема никакви последици по неговото здравје и истиот е пуштен да си оди дома!
Марио Балотели колабира на теренот на синокешниот натпревар откако при судир со градите во статитавата остана без здив и имаше недостаток на кислород!

Де бре ти па јас од второ одд не дишам он сега за малце ќе се одадеше :pos:

Кога јас после ке ви кажам да не го читаме ова Гоал ке дојде Ѕун и ке рече.. ма нема врска.. не се они криви.. еве ја сега последнава вест.. Масимо Морати го барал Роберто Манчини назад во Интер!!!
И тоа од наредната сезона, не откако ке завршел договорот на Мурињо, туку веке од наредната сезона..:kesa:

колку и да се тешите со тоа , колку и да лепите статистики ништо не го менува фактот дека сте симбол за се што е нечисто и лошо во фудбалот

Кога јас после ке ви кажам да не го читаме ова Гоал ке дојде Ѕун и ке рече.. ма нема врска.. не се они криви.. еве ја сега последнава вест.. Масимо Морати го барал Роберто Манчини назад во Интер!!!
И тоа од наредната сезона, не откако ке завршел договорот на Мурињо, туку веке од наредната сезона..:kesa:

Цц, абе овие медиумиве од Берлускони дан ги раководи некое дете, како можат да имаат толку малоумни вести, Утрински весник е ексклузива за нив жими се. Ееех патетизам...

114251-500.jpg

еве го баљотели!!:aplauz::aplauz::aplauz:

ништо не му било само кислород снемал,денеска проодолжил со тренингот со нормала!!

Ок добро е што се заврши добро на крај со него и неговите полови органи :), последниве утакмици прикажа одлична игра и мислам дека треба да биде стартер против Манчестер.

Мислам дека треба да се вратиме на 4-3-3 против Манчестер. И така без креативец играме, па зошто залудно да ни одат 4 играчи за во средина кога може многу добро на местото на Мунтари да игра Балотели.[defence]Сантон, Киву, Кордоба, Маикон[/defence], [midfield] Занети, Камбијасо, Станкович[/midfield], [attack] Ибра, АДри, Марио[/attack].

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom