- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 43
- Поени од реакции
- 1
Ajde decki ne se nervirajte...kup e!!Osven sto ke zememe liga na sampioni i Seria a i kup li sakate?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баталете, немаше ништо провокативно во твојот пост .Види мајката, не сум знаел. Фала што ме просветли.:smir:
Ако сметаш некој мој пост за провокација(ако има таков) слободно пријави кај мод/админ или пак во темата за провокации они знаат што треба да прават, кулирај си ти.
П.С Доволно отидовме Оф Топик ...да не ја уништуваме дискусијава.:wink:
Конечно и јас да начекам ред од овие хиени по форумов.. да напишам за утакмицава..
Почнавме со 4-3-3, формацијата која на Мурињо му е омилена..
Доминиравме во текот на целиот натпревар.. тие имаа три шута и три гола.. ние имавме безброј шанси.. нивниот голман имаше многу срека..
Сега нешто за играчите.. Толдо закон! Кордоба и Матераци не можеа да се поминат, едноставно пиле не им прелетуваше.. Риваснеговата најдобра утакмица.. после ова го очекувам во прв тим против Манчестер.. Виеира доста солиден.. Даде едно добра црнечка партија.. Занети.. (што викаат моите другари.. да му го згнети) беше нашата водечка моторна склопка во средината на теренот.. Мунтари трчаше ко коњ.. се измори детето.. сакам наредната против Џенова да седи на клупа.. нека поигра она Станкович и онака цела година ја преспа на клупата за резерви.. Адриано не можеа да го турнат.. си мислиш некои шимпанзо избегало од ЗОО , тежок 100 кг, висок 2м, широк 1м.. овај треба да стои на врата во Процес.. па нека пробаат да влезат алфите после..
Ova e sarkazam ili si gledal druga utakmica....?
[/quote]Конечно и јас да начекам ред од овие хиени по форумов.. да напишам за утакмицава..
Доминиравме во текот на целиот натпревар.. тие имаа три шута и три гола.. ние имавме безброј шанси.. нивниот голман имаше многу срека..
Сега нешто за играчите.. Толдо закон! Кордоба и Матераци не можеа да се поминат, едноставно пиле не им прелетуваше.. Риваснеговата најдобра утакмица.. после ова го очекувам во прв тим против Манчестер.. Виеира доста солиден.. Даде едно добра црнечка партија.. Занети.. (што викаат моите другари.. да му го згнети) беше нашата водечка моторна склопка во средината на теренот.. Мунтари трчаше ко коњ.. се измори детето.. сакам наредната против Џенова да седи на клупа.. нека поигра она Станкович и онака цела година ја преспа на клупата за резерви.. Адриано не можеа да го турнат.. си мислиш некои шимпанзо избегало од ЗОО , тежок 100 кг, висок 2м, широк 1м.. овај треба да стои на врата во Процес.. па нека пробаат да влезат алфите после..
Ova e sarkazam ili si gledal druga utakmica....?
:pos2::pos2::pos2: кур му е хаха,Кур му е. Читај малку, вклучи мозок, сетила, ect.
:pos2::pos2::pos2: кур му е хаха,
Ај ако најде некој видео нека постира да видиме како ја опалил стативата. А за финале во купот ке играат Лацио и Самдориа, нека се радуваат малце и они.
Грешка си.. ке играат Јувентус и Интер :baeh:
Конечно и јас да начекам ред од овие хиени по форумов.. да напишам за утакмицава..
Сега нешто за играчите.. Толдо закон! Кордоба и Матераци не можеа да се поминат, едноставно пиле не им прелетуваше.. Риваснеговата најдобра утакмица.. после ова го очекувам во прв тим против Манчестер.. Виеира доста солиден.. Даде едно добра црнечка партија.. Занети.. (што викаат моите другари.. да му го згнети) беше нашата водечка моторна склопка во средината на теренот.. Мунтари трчаше ко коњ.. се измори детето.. сакам наредната против Џенова да седи на клупа.. нека поигра она Станкович и онака цела година ја преспа на клупата за резерви.. Адриано не можеа да го турнат.. си мислиш некои шимпанзо избегало од ЗОО , тежок 100 кг, висок 2м, широк 1м.. овај треба да стои на врата во Процес.. па нека пробаат да влезат алфите после.. Манчини ме разочара.. требаше да добие пенал.. кога го фаулираа на 20 метра од голот.. и на крај.. дојдов до Балотели.. абе овај треба да оди на Олимпијада.. Атлетикава добро му оди.. пострижен е како некое праисториско животно.. па кога рипна кон стативата јас помислив овај сака да ја откорни и да си ја носи во Гана.. бидејки темелите на старата кука од билошките родители откажале.. Мурињо.. мртов ладен.. ваков не сум го видел кога Интер губи.. ама сега прочитав.. сеуште е неофицијално.. ја ставил Интер на талон 1/1, повеке голови во прво и точен резултат 3-0! Малку му биле годишно 10 тина милиони евра..
Толку.. доста е.. :baeh:
би бил срекен да играт јувентус и интер барем би гледале дерби,но...
се случи тоа што се случи и нема назад!Знам дека во моментов повеќето играчи мислат на Манчестер, ама сепак разочаран сум од резултатот. Сампдорија е солидна екипа годинава, особено на домашен терен, но сепак 3 - 0 е едноставно недозволив пораз. Требаше да се искористи приликата што се стигна до тука.