Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако не беше Интер, Калчо Лигата ке беше една од нај негледаните.

Btw, Ибракадабра, Јас сепак стојам на тоа дека со 4-3-3 би можеле да тепаме.

Абе ние можиме да тепаме со било која формација, исто можиме и да изгубиме.. али 4-3-3 е премалку употребувана.. така да јас сум убеден дека Мурињо не би одел со неа.. патем и крилата кои ги планиравме за неа едниот е во Челзи, другиот од клупа не е станат..

тешко со 4-3-3 да не тепате!но од кај да знам,топка е!

:tapp: :bip:

images
images

So se sekirate za L.S
Merete vo golemina
pozz Inter

:pos:

Абе ние можиме да тепаме со било која формација, исто можиме и да изгубиме.. али 4-3-3 е премалку употребувана.. така да јас сум убеден дека Мурињо не би одел со неа.. патем и крилата кои ги планиравме за неа едниот е во Челзи, другиот од клупа не е станат..

Не бе какви крила, баш памтам едно интервју на Мурињо кога рече, дека со формацијата 4-3-3 мисли да употреби 3 класични напаѓачи, и плус, кажи ми 4 играчи во средниот ред што ке ни се? Мунтари само за пцуење беше таа вечер.

тешко со 4-3-3 да не тепате!но од кај да знам,топка е!

Кога пишувам во мојот фан клуб, им се обраќам само на интерашите, така да, fuck off. Искрено.

добро а стакленко жив е ? . уште не обнови некоја повреда ?

Брате ако сакаш да ја добиеме утакмицата тогаш треба да ја добиеме средината.. првото полувреме на Меаца доволно зборуваше нивната надмок во средината со играч повеке.. и да.. Бербатов не ја ни допре топката.. ама таа нон стоп беше во нозете на нивните фудбалери од средината.. или да речиме едно 70 % од првото полувреме.. така да Мунтари добар е за да ги брка по теренот.. но ни фали искуството на Виеира.. овој мора да игра.. ем е искусен, ем е висок.. стабилен.. цврст.. е сега Златко ке биде сам.. ама и нивниот ке биде сам напред.. очекувам овој пат да биде Руни.. сите ке очекуваат да играат Руни и Бербатов.. ама мислам дека ке биде Руни сам.. тие повторно ке бидат пет во средината.. голем е влогот на оваа утакмица голем е ризикот.. а нас не ни треба победа.. ни треба мир и стабилност во играта.. а мир ке немаме доколку сме дефицитарни..

Виера друже сега за сега ич не ми се свига во која форма и како игра.игра како да е земен сега од младински тим,со многу грешки.Не може така со манчестер.таму еден кикс и примаме гол одма.:kesa:

:pos:[/quote]
vo pravo sum neli :wink:

Genoa v Inter (Sat 7 Mar at 18:00): Morganti; Ayroldi, Lanciano; Rocchi

Морганти ни е судија ова коло!
баш ме интересира што верзии ке си извадат во недела за судењето!

Има различни типови на 4-3-3 тактика. На пример ако во тимот игра Мансини и Фиго, со Ибра како напаѓач тоа е повеќе4-5-1 а доколку во тимот ги имаме Балотели, Адри и Ибра тогаш може да се збори за класична 4-3-3.

Без разлика со кои играчи ќе излеземе на теренот тешко дека ќе можеме да му се спротиставиме на Јунајтед на средината од теренот. Ако направиме споредба на играчите кои ги имаме ние и они на Манчестер се гледа дека во средниот ред сме послаби.

Не случајно Ферги излезе со Роналдо, Гигс, Парк џи Сунг, Карик и Флечер во среден ред и Бербатов осамен во нападот. Знаеше што е потребно за да го контролира натпреварот. Засилен среден ред и има доминација.

Јас сум за формација 4-4-2 со Мансини како лево крило и Адри и Ибра во нападот. Ибра малку поназад за заедно со Мансини да ја извлекуваат топката и да ги влечат останатите играчи во напад. Адри ќе треба да добие улога да ги спушта нафрлените топки до соиграчите и по можнос да плесне една бомба од триесет метри. Треба почесто да упатуваме такви удари зошто сите голмани од Премиер Лигата се летковци кога се во прашање такви случаии

Има различни типови на 4-3-3 тактика. На пример ако во тимот игра Мансини и Фиго, со Ибра како напаѓач тоа е повеќе4-5-1 а доколку во тимот ги имаме Балотели, Адри и Ибра тогаш може да се збори за класична 4-3-3.

Без разлика со кои играчи ќе излеземе на теренот тешко дека ќе можеме да му се спротиставиме на Јунајтед на средината од теренот. Ако направиме споредба на играчите кои ги имаме ние и они на Манчестер се гледа дека во средниот ред сме послаби.

Не случајно Ферги излезе со Роналдо, Гигс, Парк џи Сунг, Карик и Флечер во среден ред и Бербатов осамен во нападот. Знаеше што е потребно за да го контролира натпреварот. Засилен среден ред и има доминација.

Јас сум за формација 4-4-2 со Мансини како лево крило и Адри и Ибра во нападот. Ибра малку поназад за заедно со Мансини да ја извлекуваат топката и да ги влечат останатите играчи во напад. Адри ќе треба да добие улога да ги спушта нафрлените топки до соиграчите и по можнос да плесне една бомба од триесет метри. Треба почесто да упатуваме такви удари зошто сите голмани од Премиер Лигата се летковци кога се во прашање такви случаии

Интересна анализа.
Но за да одговорите на таквата јака средина на Манчестер,можеби и вие би требало да играте 4-5-1,па да видите како ќе се одвиваат работите.

Ја сум за вакво нешто:
--------Цезар--------
Мајкон-Кордоба--Киву--Сантон
Виера---Камби-----Занети
-----Фиго(Балотели)-Дејо-----
---------Ибра--------
Незнам зашто ама мислам дека овој состав ќе заврши работа :) Виеира на нерви ми иде али тоа е:toe: По потреба ќе го сменат Фиго, Виера со Балотели и Адри или Мунтари. Знам дека нема теорија со овој состав да се излезе ама тоа е тоа. Јас да сум на место на Муму би напраил вака
ПС. Прво не чека многууу тешко гостување кај Џенова, ако добро памтам првата заврши 0-0 а лани мислам исто завршија двете нерешено 0-0 1-1 или така нешто

murinho so 3 klasicni napajaci ce izlezi

murinho so 3 klasicni napajaci ce izlezi

Од каде ова бе? :) Нема шанси тоа, не сме во ситуација да бркаме резултат или пак да правиме отстапки во средниот ред на сметка на нападот. Пак ќе речам, Мурињо знае :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom