Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.238
- Поени од реакции
- 8.136
sloboden vikend,dosadno mi e.
Сосема во право си:uvo:sloboden vikend,dosadno mi e.
Dosena bese zakon pred da odi vo liverpul i eden od igracite so najpojke sakav da dojdat. kja vidime so kje bidi, molinaro dosta se ima popraeno vo posledno vreme.јуве го бара Досена,ваљда супер играч ,конечно да бараат и бекови,место Молинаро а волсфбург го бара Де Чеље каааде бе волсфбург мислат ги земале Барзаљи и уште кој земаа италијанец па сеа сите ќе ги зимаат:nenene:
Јас сум за Молинаро да биде 1 состав.Se popravi Molinaro ali ne znaci deka treba da bide prv izbor mora da se najde nekoj podobar za taa levata strana.
Вака викавме и за Легротаље ланската сезона, дури кутриот доби и Златна Канта („награда“ за најлош играч ) a годинава прави р`шум ... Молинаро имаше катастрофален старт на сезоната, ама сега има подобрување на формата од едно 200%.. Се надевам дека неговата кариера ќе оди во нагорна линија бидејќи тоа би било во полза и на Јувентус...more aj aj ne go podrekuvajte sea za sea e aren inaku mora da se bara negova zamena poasalna od deceglie, vikas dava maksimum ama nekako mi e epten slab pa duri i za nigde so tie negovite centar sutevi, ne e toa toa od deset eden na vistinsko mesto vo sesnaesetnikot
Се сложувам со тебе Кико. Јас секогаш сум верувал кај Кристиан Молинаро, не дека е којзнае што, но неговото трудење за да и помогне на Јуве, ме натерал да имам верба кај него. Форца Кристиан и Форца Јуве. Идеме на победа в сабота за да бидеме први на табелата, и да се вратиме таму кај застанивме (таму каде ни припаѓа).Вака викавме и за Легротаље ланската сезона, дури кутриот доби и Златна Канта („награда“ за најлош играч ) a годинава прави р`шум ... Молинаро имаше катастрофален старт на сезоната, ама сега има подобрување на формата од едно 200%.. Се надевам дека неговата кариера ќе оди во нагорна линија бидејќи тоа би било во полза и на Јувентус...
Ако не се подобри неговата форма, потребен ќе ни биде солиден бек во Јануарскиот трансфер период, ама за големо мое изненадување покажа добри перформанси и се надевам дека Раниери ќе успее да го искористи тоа..