Обликување на веѓи

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Темава се мислев дали да ја кажам на старски чупање веѓи и слично ама нека биде ваква каква што е. Ја отворив од една причина, а тоа е што гледам по телевизииве ај за женски ништо не е ново ама еве и машкиве ги средуваат. Па и мене ми доаѓа онака идеа и јас да видам како е што е, но сепак некако и се воздржувам пошто ми е непозната територија. Баш ме интересира што мислите или пак искуства, препораки за кај да се средуваме па и некои други ствари. А особено ме интересира за машкава популација што мисли за тоа. Јас еве би го направил тоа. Некои ќе кажат педерско ова она ама сепак ако си се грижиш се убавина и изглед не мора да си педер или не знам што.

А да и ако сум утнал темава како да ја крстам не ми замерујте не сум многу упознаен со ова.

Темава се мислев дали да ја кажам на старски чупање веѓи и слично ама нека биде ваква каква што е. Ја отворив од една причина, а тоа е што гледам по телевизииве ај за женски ништо не е ново ама еве и машкиве ги средуваат. Па и мене ми доаѓа онака идеа и јас да видам како е што е, но сепак некако и се воздржувам пошто ми е непозната територија. Баш ме интересира што мислите или пак искуства, препораки за кај да се средуваме па и некои други ствари. А особено ме интересира за машкава популација што мисли за тоа. Јас еве би го направил тоа. Некои ќе кажат педерско ова она ама сепак ако си се грижиш се убавина и изглед не мора да си педер или не знам што.

А да и ако сум утнал темава како да ја крстам не ми замерујте не сум многу упознаен со ова.

Ја имам само едно да ти кажам. Машките имаат брада, за да се замараат со неа, женските пак се замараат со веѓите. Ако имаш живци и за тоа и за тоа, тогаш само напред.
Нема ништо лошо во тоа да се средуваш, а пак посебно ништо не е лошо ако така се чувствуваш поубаво. Познавам лично, машко кое се чупа, и се срами од тоа. А веќе си се решил да се чупаш, слободно. И на ова ќе му помине она зборењето дека е женска работа, како што беше на почетокот со депилацијата.
А што е до мене, не би се чупал. Си ги сакам веѓите бе:wink: Убави ми се:)
:helou:

Ја имам само едно да ти кажам. Машките имаат брада, за да се замараат со неа, женските пак се замараат со веѓите. Ако имаш живци и за тоа и за тоа, тогаш само напред.
Нема ништо лошо во тоа да се средуваш, а пак посебно ништо не е лошо ако така се чувствуваш поубаво. Познавам лично, машко кое се чупа, и се срами од тоа. А веќе си се решил да се чупаш, слободно. И на ова ќе му помине она зборењето дека е женска работа, како што беше на почетокот со депилацијата.
А што е до мене, не би се чупал. Си ги сакам веѓите бе:wink: Убави ми се:)
:helou:

Абе кај мене у семејство барем сум забележал дека така поголеми си растат. Сега за сега кај мене се нормални ама у случај да дојде тоа си ги размислувам опцииве. Не за друго:helou:

Абе кај мене у семејство барем сум забележал дека така поголеми си растат. Сега за сега кај мене се нормални ама у случај да дојде тоа си ги размислувам опцииве. Не за друго:helou:
Па јас ги чупам веѓите и ништо страшно.Обично ме средува сестра ми со восок.Па и кај мене фамилијата од едната страна има со големи веѓи и изгледа наследно:wink:.Можеш на некое женско, дали девојка или сестра, братучеда да побараш да ти ги среди тие знаат како

Па јас ги чупам веѓите и ништо страшно.Обично ме средува сестра ми со восок.Па и кај мене фамилијата од едната страна има со големи веѓи и изгледа наследно:wink:.Можеш на некое женско, дали девојка или сестра, братучеда да побараш да ти ги среди тие знаат како
Хехе добро фала фала за инфо ама сепак темава не ја отворив само за мене онака. Сепак фала за советот.

Јас си го средвам дечко ми во веѓите:icon_lol:
Не требит многу нешто...Една мала лента од veet насредина,по 3 влакна од под веѓине и готов е :)
Нешто најмногу шо мразам се споени веѓи:lut:
Многу грдо изгледат упм.

Никогаш повеќе нема сама да си ги средувам веѓите, оти ке ја претерам и ќе ги направам чклљ едната подебела другата по тенка, затоа ја молам другарка ми да ми ги среди :kesa:

Боли многу упм, а за чупање ми се. Кажете некој начин барем малку да се намали болката, некои ми кажуваа нешто со помада да се намачкаш и да отстои 15 минути, па после да се чупаш. Некој друг некоја друга "финта" ? :)

Боли многу упм, а за чупање ми се. Кажете некој начин барем малку да се намали болката, некои ми кажуваа нешто со помада да се намачкаш и да отстои 15 минути, па после да се чупаш. Некој друг некоја друга "финта" ? :)

Аман бре не боли до толку. Мене појше ми смета што ми се насолзуваат очите. Јас сум чула дека помалце боли ако се исчупаш после бањање, тогаш порите биле отворени.

Со восок?Како иде таа работа?

Земи бричот и ич да немаш гајле ни боли ни ништо :D

Хехе јас скоро 1 година се чупкам на веѓите ама кога има потреба не секој месец....е сеа имав и јас 1032423 милиони прашања пред да почнам да се чупкам ама се решив и со сестрами заминав во козметички салон и ме средија и сеа сум по цекси за разлика со претходните дебели веѓи ама тоа е шо ќе правиш гени па за тоа се измислиле вакви работи.

Оди чупкај се ама не давај на некој шо се праве мајстор иди плати си ако треба 200 денара ама да знаеш кој те чупка :)) ( и ќе кажиш таму колку да ти бидат дебели/танки) :pos2:

Си идам кај тетка "Специ" во козметички салон..за 100че ме праи тип топ..ем не боли..ем и зјапам во газето

И ја сум НА мисла да ги исЧупам , мене ептен ми е фрка дека ке треба после нон стоп да се замарам

Машки дај бе седете мадро :), како течат солзи од ова, ми се одмилува животот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom