Обликување на веѓи

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Хомо сте или што сте?

Меѓу очи да, и тие 3 влакна таму што ми раснат ги депилирам обавезно бидејќи мразам споени веѓи.

Ама да ги обликувам, на што ќе личам? На се само на машко нема да личам, е... модата!

Хомо сте или што сте?

Меѓу очи да, и тие 3 влакна таму што ми раснат ги депилирам обавезно бидејќи мразам споени веѓи.

Ама да ги обликувам, на што ќе личам? На се само на машко нема да личам, е... модата!

Mногу површно размислување. Од обликување до обликување има разлика. Не замислувај право машко со тенки оцртени гејша веѓи. Има машки кои изгледаат како ракун да им умрел на веѓи иако на сред само депилирани. Значи се во рамката на нормалното. Нашата генерација, еве мојата не практикуваа многу но следниве и те како. И тоа редовно.

Јас за среќа имам океј веѓи и не ми растат на сред, да изгледаат споени. Инаку имам еднаш пробано колку да видам што е толку болката. Женската ми се налути дека не бев кај нејзиниот "специјалист".

:pos2:

Хомо сте или што сте?

Си мислат се што виделе на тв е модерно :) Сејм хир, измеѓу само, колку да не се спојат... друго ништо.

Да средиш да немаш споени веѓи разбирам, али да се чупаш и обликуваш да ги праиш гајтан а машко, бхахахха.
image.php

А што има лошо во обликување? може некој нема убава форма и сака да ги обликува, и секако измеѓу да не бидат "гајтан". Не гледам ништо хомо тука :)

Нема ништо погрдо, поодбивно и понемажествено од машко што чупа веѓи. Бљак. Одвратно!

Веѓите не се меѓу очите, значи не ги мешајте тие работи.

Нема ништо погрдо, поодбивно и понемажествено од машко што чупа веѓи. Бљак. Одвратно!

ugly unibrow.png

Еве ти убаво,неодбивно и маженствено машко што не чупа веѓи :pos2:

Ако не ве боли, терајте! :pos2::pos2:
Мене ми е глупо кога ќе видам машко исчупано, али ајде. Де оставете ни ги женските работи нам. Почнавте со депилации, чупење, шминкање ..... се прашувам кога ќе почне и вас да ве посетува Црвенкапа? Искрено, уште само тоа ви фали и да не стигнете :pos2::pos2:

Aбе седи мирна,не е само обликување на вегите,постојат машки кои ставаат и пудра на лицето,лично имам видено и не ми се веруваше на очите,а обликувањето на веги станува веке стандард и кај машкиот пол.

Мене ми ги обликуваат со восок.Имам само проблем што ми караат побрзо а тоа не ми се допага.Јбг мора некогаш и сама да ги обликувам,не ми се даваат на 3 недели по 100 денари :)

Како може да биде грдо да имаш средени веѓи? Јас моите почнав да ги средувам и да ги обликувам скоро па што?Далеку подобро изгледа така.Некои луѓе имаат проблем со тоа што им се спојуваат а на некои им се ептен големи (фамилијарно кај некои).Мене големи ми растат и јас морам да ги средувам и ги обликувам, ги средувам како добро стојат.Грдо би било ако некој има проблем со тоа а не прави ништо да ги среди и така му стојат како жбунови.

Си идам кај тетка "Специ" во козметички салон..за 100че ме праи тип топ..ем не боли..ем и зјапам во газето
Да речеше цицките ајде ама газето јебто те каде од напред како ја гледаш у газот?? ај да речеш дека ја зјапам додека те чекам коа те чупка тоа се признава :D

Разбирам да се средат малку веѓите на средина ако некој има стварно проблем со тоа, но чупање на редовна основа или идење по салони и правење гејша веѓи ми е не знам.... децата треба да сватат дека се што ќе видат на ТВ не е добро.. ма штознам бе ептен геј ми е кога ќе видам некој таков...

Хахахаах искрено темава е на место !! еве сестрами ми ги средува вегите еднаш месечно !! оти имам големи веги така да .. еднаш месечно ке ме фане малце !! :D :D

има една девојка о Прилеп....има прекрасно невообичаени веѓи...природни :)

оффффф као ми ја напраил бесна левата веќа исечена ко на тоа американсите рапери , а утре одам да се сликам за пасош и за лична карта коа ќе ме видат таму ќе има фестивали :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom