Авто огласи (интересни возила за продажба)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
да не имате инфо колку бара за Симката?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Член од
26 мај 2009
Мислења
26
Поени од реакции
1
Да не има некој за продавање предна шофершајвна за FORD GRANADA od 80-те години или ако знае некој кај мозе да најдам нека казе.

Член од
21 мај 2009
Мислења
876
Поени од реакции
466
plavoto autce e ustvari vw variant 1600 model 1963 edinstvena kola so dva bagaznika i so motor:vozbud:.drugarce moe ja imase istata.toa bese obid od wv vo 60-ti d anapravi patnicki avtomobil na wv buba osnova.gi pravese karoseriska rabotilnica vo germany za wv.pozzz

Член од
12 март 2009
Мислења
144
Поени од реакции
7
Да не има некој за продавање предна шофершајвна за FORD GRANADA od 80-те години или ако знае некој кај мозе да најдам нека казе.
Vidi vo Prilep pravat sofersjbni za kakva bilo kola po naracka

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=320531

Видете го Мерцедесов.Да имам пари би го купил и како очи би го чувал.Единствено што би сменил е воланот едноставно не му личи.Само незнам дали е дозволено да ти бидат замаглени светлата позади т.е штоповите.

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=320531

Видете го Мерцедесов.Да имам пари би го купил и како очи би го чувал.Единствено што би сменил е воланот едноставно не му личи.Само незнам дали е дозволено да ти бидат замаглени светлата позади т.е штоповите.

Баш го загледав вчера, ми дојдија сомнителни ознаки но проверив. Освен воланот би можеле да се сменат и жмигавицте и штоповите со оригиналните.

Ваков (не баш СЕЦ модел) има полицијата во Кавадарци. Како да гледаш брод да плови, а не кола. :)

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Баш го загледав вчера, ми дојдија сомнителни ознаки но проверив. Освен воланот би можеле да се сменат и жмигавицте и штоповите со оригиналните.

Ваков (не баш СЕЦ модел) има полицијата во Кавадарци. Како да гледаш брод да плови, а не кола. :)
Сеа глеав некои слики па да кажам мене ми изгледаат од оргиналниот модел само што се затемнети......добро стои и вака ама оргиналот си е орглинал.Pure Classic:)

A да и тоа маската на таблиците.Стрикно црна.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Иљада евра фиќо??????????????
Абе ШО СЕ ДЕШАА У МАКЕДОНИЈА?????????

Бтњ.Мерцедесот СЕЦ е предобар. А може некој да подобјасни шо класа или нешто повеќе за СЕЦ зашо прв пат гледам, од каде дошол до БТ?

Крими

......
Член од
8 декември 2008
Мислења
479
Поени од реакции
14
Иљада евра фиќо??????????????
Абе ШО СЕ ДЕШАА У МАКЕДОНИЈА?????????

Бтњ.Мерцедесот СЕЦ е предобар. А може некој да подобјасни шо класа или нешто повеќе за СЕЦ зашо прв пат гледам, од каде дошол до БТ?
Зашто да не бе ?? Кај мене ваму у АТ исти вакви се продаваат по 6000-7000еура .. Фичорокот вреди за 1000 ако е во добра состојба а Тјунингот многу добар баш му пасира

Kajgana Shop

На врв Bottom