Авто огласи (интересни возила за продажба)

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа на линкот нема слика, мада претпоставувам дека е онаа Застава за која имаше и тема тука.... Перверзно зачувана Застава 1300 која се продаваше на и-беј или кое и да беше интернет место за 10.000 долари.

Додека не се види сличе, можиме само да нагаѓаме, мада имав видено еден трситач бел, со сите лајсни (дури и оние што ти фалат за на праговите + некои рачно додавани во продолжение на венците напред и назад) во солидна состојба, но тоа возило го немам видено 2 години, можно е да е и тој.... Или некој трет :)
Да е тој кој беше тука претставен...не ми се верува, заради годиштето.
Огласот вели дека е од 1976...
Е, тој белиот, перверзно зачуваниот од темата тука е до 1968...
А за лајсните...мамата...

Да е тој кој беше тука претставен...не ми се верува, заради годиштето.
Огласот вели дека е од 1976...
Е, тој белиот, перверзно зачуваниот од темата тука е до 1968...
А за лајсните...мамата...

Човекот кој што го има Рекордот е ми е во маало, сега во дворот има паркирано Фиат 1300 со Fiat знак, бели жмигавци и TV таблички (Титов Велес). Најверојатно следен проект :helou: Баш се загледав, но не видов лајсни. Повеќе информации кога ќе разговарам со човекот.

Човекот кој што го има Рекордот е ми е во маало, сега во дворот има паркирано Фиат 1300 со Fiat знак, бели жмигавци и TV таблички (Титов Велес). Најверојатно следен проект :helou: Баш се загледав, но не видов лајсни. Повеќе информации кога ќе разговарам со човекот.
Аууу, чудово оддамна не е регистрирано...најрано 2002. (Ако ТВ се од македонските табли)
Бели жмигавци до `75, ФИАТ знакот е честа појава...до истата таа `75...сликај ако можеш...
Зборам тука за лајсни по прагови.

Аууу, чудово оддамна не е регистрирано...најрано 2002. (Ако ТВ се од македонските табли)
Бели жмигавци до `75, ФИАТ знакот е честа појава...до истата таа `75...сликај ако можеш...
Зборам тука за лајсни по прагови.

Да да, од поновите ТВ табли. Не од оние со звезда.

Нели беа лајсните за задните крила? :)

П.С Сликата ја аплоудирав додека си ми пишувал одговор.

Сега би требало да ти е јасно:

Гледаш каде е обележано?
Тоа е посебна лајсна, се монтира на задното крило со и е продолжеток на онаа од прагот.

Сега би требало да ти е јасно:

Гледаш каде е обележано?
Тоа е посебна лајсна, се монтира на задното крило со и е продолжеток на онаа од прагот.

Струмикс... знам за која лајсна зборуваш. Ме збуни затоа што пиша на праговите :)

На дедо Фиатот отиде кај ѓупците летоска... СОСЕ ЛАЈСНИ!

Струмикс... знам за која лајсна зборуваш. Ме збуни затоа што пиша на праговите :)

Пу јаз`к!

Izvini vaka prijatele ama kako si mozel da go dozvolis toa :nesvest:

Inace zdravo na site jas sum nov ovde na forumov pozdrav do site oldtimer fanovi

Izvini vaka prijatele ama kako si mozel da go dozvolis toa :nesvest:

Не чепкај стари рани пријателе!

Се реновираше куќата и Фиатот „сметаше“, па одлучија да го продадат. Јас дознав доцна! Регистриран на време, исправен и со 200км поминати годишно... Внатре.. ма каков Кадилак бре, ништо не му беше рамно.

Назад на тема, ептен сме офф топик.
http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=262524

Назад на тема, ептен сме офф топик.
http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=262524
Многу лоша изведба...

Има еден во Битола, има направено трицикл од буба (и овај на огласов е исто од буба). Се знам со човекот, не го вози многу, инаку ке добиете слики од трициклот. И да го повозам малку имам мерак :vozbud: нема да ми прави проблем. Муабетот ми беше, од овие на слика е 10 пати поубав. Комплетна хромирана предница и резервоар од чопер...

џиш за црвениот трајк кажуваш? пред епинал го имав видено многу пати паркиран ако е тој

Лилав-металик... на Зелката е, онај што поправа мотори на дулие :)

Има уште еден што е на Чупата (до техничко живеј), тој е светло-плав со бело, и тој е добар, ама на Зелката е поарен.

Пред некое време разговаравме околу Датсуни, а и некој рече дека така му дреме во гаража. Слики јок.

Еве го кавадаречкиот Датсун за кој ви кажував, сега гледам објавен е. Одамна го немам видено во градот, а читам дека не е регистриран па 100% не го возат. Беше посреден до пред некоја година...

ecddc5f0-c9ee-4607-a494-b593aa52037.jpg

http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=269222

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom