Авто огласи (интересни возила за продажба)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Тоа на линкот нема слика, мада претпоставувам дека е онаа Застава за која имаше и тема тука.... Перверзно зачувана Застава 1300 која се продаваше на и-беј или кое и да беше интернет место за 10.000 долари.

Додека не се види сличе, можиме само да нагаѓаме, мада имав видено еден трситач бел, со сите лајсни (дури и оние што ти фалат за на праговите + некои рачно додавани во продолжение на венците напред и назад) во солидна состојба, но тоа возило го немам видено 2 години, можно е да е и тој.... Или некој трет :)
Да е тој кој беше тука претставен...не ми се верува, заради годиштето.
Огласот вели дека е од 1976...
Е, тој белиот, перверзно зачуваниот од темата тука е до 1968...
А за лајсните...мамата...

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Да е тој кој беше тука претставен...не ми се верува, заради годиштето.
Огласот вели дека е од 1976...
Е, тој белиот, перверзно зачуваниот од темата тука е до 1968...
А за лајсните...мамата...
Човекот кој што го има Рекордот е ми е во маало, сега во дворот има паркирано Фиат 1300 со Fiat знак, бели жмигавци и TV таблички (Титов Велес). Најверојатно следен проект :helou: Баш се загледав, но не видов лајсни. Повеќе информации кога ќе разговарам со човекот.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Човекот кој што го има Рекордот е ми е во маало, сега во дворот има паркирано Фиат 1300 со Fiat знак, бели жмигавци и TV таблички (Титов Велес). Најверојатно следен проект :helou: Баш се загледав, но не видов лајсни. Повеќе информации кога ќе разговарам со човекот.
Аууу, чудово оддамна не е регистрирано...најрано 2002. (Ако ТВ се од македонските табли)
Бели жмигавци до `75, ФИАТ знакот е честа појава...до истата таа `75...сликај ако можеш...
Зборам тука за лајсни по прагови.

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Аууу, чудово оддамна не е регистрирано...најрано 2002. (Ако ТВ се од македонските табли)
Бели жмигавци до `75, ФИАТ знакот е честа појава...до истата таа `75...сликај ако можеш...
Зборам тука за лајсни по прагови.

Да да, од поновите ТВ табли. Не од оние со звезда.

Нели беа лајсните за задните крила? :)

П.С Сликата ја аплоудирав додека си ми пишувал одговор.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Сега би требало да ти е јасно:

Гледаш каде е обележано?
Тоа е посебна лајсна, се монтира на задното крило со и е продолжеток на онаа од прагот.

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Сега би требало да ти е јасно:

Гледаш каде е обележано?
Тоа е посебна лајсна, се монтира на задното крило со и е продолжеток на онаа од прагот.
Струмикс... знам за која лајсна зборуваш. Ме збуни затоа што пиша на праговите :)

На дедо Фиатот отиде кај ѓупците летоска... СОСЕ ЛАЈСНИ!

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Струмикс... знам за која лајсна зборуваш. Ме збуни затоа што пиша на праговите :)

Пу јаз`к!

Член од
12 март 2009
Мислења
144
Поени од реакции
7

Izvini vaka prijatele ama kako si mozel da go dozvolis toa :nesvest:

Inace zdravo na site jas sum nov ovde na forumov pozdrav do site oldtimer fanovi

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Izvini vaka prijatele ama kako si mozel da go dozvolis toa :nesvest:

Не чепкај стари рани пријателе!

Се реновираше куќата и Фиатот „сметаше“, па одлучија да го продадат. Јас дознав доцна! Регистриран на време, исправен и со 200км поминати годишно... Внатре.. ма каков Кадилак бре, ништо не му беше рамно.

Назад на тема, ептен сме офф топик.
http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=262524

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Назад на тема, ептен сме офф топик.
http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=262524
Многу лоша изведба...

Има еден во Битола, има направено трицикл од буба (и овај на огласов е исто од буба). Се знам со човекот, не го вози многу, инаку ке добиете слики од трициклот. И да го повозам малку имам мерак :vozbud: нема да ми прави проблем. Муабетот ми беше, од овие на слика е 10 пати поубав. Комплетна хромирана предница и резервоар од чопер...

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
џиш за црвениот трајк кажуваш? пред епинал го имав видено многу пати паркиран ако е тој

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Лилав-металик... на Зелката е, онај што поправа мотори на дулие :)

Има уште еден што е на Чупата (до техничко живеј), тој е светло-плав со бело, и тој е добар, ама на Зелката е поарен.

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Пред некое време разговаравме околу Датсуни, а и некој рече дека така му дреме во гаража. Слики јок.

Еве го кавадаречкиот Датсун за кој ви кажував, сега гледам објавен е. Одамна го немам видено во градот, а читам дека не е регистриран па 100% не го возат. Беше посреден до пред некоја година...

http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=269222

Kajgana Shop

На врв Bottom