Што е тоа што зафатените се попривлечни отколку слободните?

• Креатор на темата Креатор на темата Foxy`BuTTerFLY
  • Време на започнување Време на започнување
Nemoralan čin ili ljudska realnost?

Petljanje s tuđim curama čin je kojeg društvo osuđuje, što nije ni previše čudno. Nisu sve djevojke zauzete, uvijek oko nas ima i slobodnih, pa se zbilja čini kako je ova igra krajnji oblik muške i ženske obijesti te dekadencije. Svejedno, cure varaju dečke i dečki varaju cure i tako će biti dok čovječanstvo ne izumre. Moramo se zapitati: zašto je nevjera tako privlačna?

Odgovor najčešće glasi: zbog uzbuđenja koje takav čin donosi. Ne treba zaboraviti kobnu privlačnost svega što je društveno zabranjeno, i kršenja pravila. Kad se te sve stvari uzmu u obzir, postane jasno da će uvijek biti onih koji će igrati igru ''Zbari tuđe!'', pritom nabijajući rogove onima koji igraju pošteno i po pravilima.

повеќе

Не е мој став, само пренесувам :smir:

Тоа што ги прави зафатените попривлечни произлегува од фактот дека забранетото е секогаш послатко...Повозбудлива е помислата да ти се допаѓа некој кој има партнер, и со самото тоа пред себе ти претстои борба...
Ова општо, лично јас не сум заприметила како делува кај мене.....Може секаков да ми се засвиѓа, со девојка или без.А и да му пристапам на таков, негово е дали ќе ме одбие или не. Врска не сум му расипала, тој сам би си ја расипал...

Па не ми се мене зафатените послатки отколку слободните, туку обратно ми е.

zavisi od licnosta mene ne mi e gajle nogu dali e zafanata ili ne ako ja sakam ke ja imam...pa so saka neka bidee :)

eXELLENTE !!! "И момци, коа ќе ја фатите девојката како флертува со некој сељак, не го тепајте него, влепете и ја неа една ако морате да удрите некого. Не е тој крив, таа е " колку е тачно ова, али секад го јаде мушкото бе :wink:

За мене зафатените се ептен непривлечни, си сакам слободни и кога нешто е мое не сакам да ми флертува со било кој или корпа ќе пие од одма.

Мхх.. Игра улуга и желбата за белја, па има желба на конкуренција со особата која би ја замениле, па нормално она старото забранетото е послатко, па желба за превземање, крадење или како и да е, желба за борба и победа.. има многу причини сигурно.. Јас сепак си сакам свое, неќум туѓо.. :smir:

Најслатка ми е мојата :back: Таа е зафатена, ама со мене :pipi:

хех, па секогаш е тоа така... колку нештата изгледаат совршени кога не ви се достапни... и за се во животот е така...
гледаш нешто, на пр нов моб тел, и штедиш, и кога ќе го купиш, ќе ти здосади за eдна недела, епа и тука е така :) hehehh

Та шо е слободна, не е слободна без причина, или не е за игра, или грда е, или е терсене. Зафатената барем зихер знајш оти е играчица и посигурно ти е.

А ако прајме муабет пред и после „зафаќање“ исти кур ми е, не ми се гледа поуба.

Зафатените се попривлечни од проста причина шо знаеш дека неможеш да ги имаш... а се што е забането е послатко. (е сеа оние шо се ЗА варање, алал да им е, ја сум против):smir:

Зафатените се попривлечни од проста причина шо знаеш дека неможеш да ги имаш... а се што е забането е послатко. (е сеа оние шо се ЗА варање, алал да им е, ја сум против):smir:
Никад не би варал некоја! Попрво ќе и раскинам па ќе праам шо сакам со новава него да ја варам таа со која што идам! Ако сум само на мување со некоја, би се мувал и со друга, ми е гајле, ама врска си е врска!

eXELLENTE !!! "И момци, коа ќе ја фатите девојката како флертува со некој сељак, не го тепајте него, влепете и ја неа една ако морате да удрите некого. Не е тој крив, таа е " колку е тачно ова, али секад го јаде мушкото бе :wink:
da stalno e taka i na kraj tipot pak ke si ostane so nea, i nikogas ne mi bilo jasno sto e kriv toj drugiot pa ne ja teral so sila sama sakala treba ona da go jade hehehe

најверојатно на некои луѓе тоа им претставува поголем предизвик, потежок плен поголема добивка...но во некој нормален свет зафатено треба да значи категорично off limits - и да се придржуваат до тоа:smir:

Имам вавко искуство:Бев превземен како партнер од другарка(од клас) на девојками...а за тоа не ни знаев дека и е другарка(учат заедно)...потоа коа дознав ми беше глупо али јбг...таму коа дознале цел клас машките збореле:Кој е тој шо ве зезнал и двете...демек фраер сум испаднал, иако не сум се чувствувал како така, туку како селјак кој скара две другарки:nesum:....и секако ниту втората лјубов немаше многу долг рок, што од други причини, а највеќе од фактот дека сум превземен и грижата на совест и сите тие озборувања од нетака мал криг на луѓе кој ја знаеа сета таа приказна.
Mислам дека дел од зафатените девојки флертуваат и бараат некоја друга дружба, НО, само оние кој не се задоволни од момнеталната ситуација со партнрот...незадоволството може да има најразлични корени...(прво кое ми паѓа на памет е тоа дека не успева партнерот да ја задоволи...а секој маж, не би бил маж ако не е уверен дека некому може да пружи задоволство - обострано и посакува да го напраи тоа, безобврски се разбира)
Лично не би раздвоил некоја "среќна" двојка, ако имам некаков план ќе почекам да прекинат(за тоа време ќе им посакам секое добро)...ако се случи тоа, ако не има голем број сингл срамежливки кои едвај чекаат некој да им пријде:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom