Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ех глеам у тимов само Трезеге се мачи ... денес не гледав ама да погодам пак само два тројца изиграле асално а?
Ужас !
Ваква форма ... не заслужува титула !
Се надевам на некое чудо , да се спаси цела сезона и да се освои титулата , но мора Интер и Милан да пропаднат во истава кал ко Јуве во моментов :toe:

Ех глеам у тимов само Трезеге се мачи ... денес не гледав ама да погодам пак само два тројца изиграле асално а?
Ужас !
Ваква форма ... не заслужува титула !
Се надевам на некое чудо , да се спаси цела сезона и да се освои титулата , но мора Интер и Милан да пропаднат во истава кал ко Јуве во моментов :toe:
се спуштив и ја на тоа ниво да признаам чесен пораз од бари тоа е што да правам отиде у курац победата со интер како само таа утакмица да е за титула судија неможе да бида крив за 3 примени гола треба борба едноставно борба да се гине на терен

Е сега некој член на форумов Стара Дама ќе каже Елкан и Блан се криви.Не крив е чоекот со наочарите Ферара.Зашто тој е тој кој треба да ги мотивира играчите.
Добро бе толку сме малоумни или шо е работава? Тој чоекот со наочарите кој го донесе? или еве да не е толку остро после сите бламажи кој вика нашиот проект е силен и пролжува на чело со чоекот со наочарите?

А Чоекот со наочарите е посебна приказна...да му праиш анализа , кодот на да винчи ќе го заебиш...

Искрено ми е жал за Буфон... колку желба и емоции има кај човекот , мене ми доаѓа дури да заплачам... Овој тим не е за него , да си оди јас прв ќе го подржам...

Добро бе толку сме малоумни или шо е работава? Тој чоекот со наочарите кој го донесе? или еве да не е толку остро после сите бламажи кој вика нашиот проект е силен и пролжува на чело со чоекот со наочарите?

А Чоекот со наочарите е посебна приказна...да му праиш анализа , кодот на да винчи ќе го заебиш...

Искрено ми е жал за Буфон... колку желба и емоции има кај човекот , мене ми доаѓа дури да заплачам... Овој тим не е за него , да си оди јас прв ќе го подржам...
Нема срце буфон да си оди и мене ми падна жал како мавташе со рацете по пеналот и тоа повреден игра месец дена секоја чест Џиџи мајсторе удри им по еден шамар на тренинг

се спуштив и ја на тоа ниво да признаам чесен пораз од бари тоа е што да правам отиде у курац победата со интер како само таа утакмица да е за титула судија неможе да бида крив за 3 примени гола треба борба едноставно борба да се гине на терен

Caceres, човекот остава душа на терен - пример за сите!
а за Џиџи, мноооогу жал ми падна за човекот стварно, не го заслужува ова дефинитивно!

Абе ова ви е како проектот на ВМРО "Преродбата продолжува" е сега што е заедничко тука, е тоа што ни нашиве неможат да освојат скудето или било каков друг трофеј а и овие неможат да не внесат во ЕУ (как за информација немам ништо против ВМРО само пример дадов):pipi:

Се повише ја губам надежта за титула еден Милан е во подобра форма жалосно е ова

Има информации во колку саат е закажан состанокот на управата утре?

Се повише ја губам надежта за титула еден Милан е во подобра форма жалосно е ова
Абе беги бе Милан со какви играчи што прават ние ѕвезди имаме од над 20М и пак ништо:tapp:ЖАЛНО СТРАВНО ЖАЛНО :tapp:...Мислам дека оваа криза во овие 2 години ќе остават трага во цела историја на Јуве:kesa:

незнам ја али очекувам Киро да се спакува и до петок нов тренер од калибар на Хидинк ах Дешамп Дешамп

По мое мислење во овој момент кој и да е тренерот што ќе дојде тешко дека ќе се смени нешто. вакве претчувство имам незнам зошто ама ете изгубив поверение у тимот:kesa:

2665369_3e80_625x625.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom