С
сашенко
Гостин
Интер ни го фрли малерот!!!сеа тие се тоа што ние бевме во времето на МОЏИ!!!
Златни времиња.Кога би се вратиле само ееееееееееј.Да играме само една третина од тој фудбал тогаш што сме го играле сега ке бевме екипа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интер ни го фрли малерот!!!сеа тие се тоа што ние бевме во времето на МОЏИ!!!
Абе да ама неможе да се каже дека тоа е причината што промаши пенал сепак:kesa:Диего,Поулсен,Трезеге,Џовинко,Касерес ....едни од подобрите другите беа трупови, донекаде и Гросо изигра добро .. ама сепак не бива со 2-3 играчи да решаваме утакмици ..
Поулсен изигра солидно исто и Касерес најмногу се бореа ... секоја чест ..
Инаку забележавте пред да шутираа Диего пенал ласери му светеа низ лицето .. ???
Диего,Поулсен,Трезеге,Џовинко,Касерес ....едни од подобрите другите беа трупови, донекаде и Гросо изигра добро .. ама сепак не бива со 2-3 играчи да решаваме утакмици ..
Поулсен изигра солидно исто и Касерес најмногу се бореа ... секоја чест ..
Инаку забележавте пред да шутираа Диего пенал ласери му светеа низ лицето .. ???

Да...но не треба да се обвинува за промашениот пенал момент е тоа...
но исто така факт е дека против Баерн не му светеа ласери ...![]()

Да ви кажам право од ваков Јувентус ама искрено не ми се гледа фудбал поарно скиење ќе си гледам негоди да кинам нерви на Јуве.![]()
Кажав ли дека нема да навивам повеќе за Јуве? Кажав дека не ми се гледа фудбал од факвата форма на тимот во вторникот и денеска масата ја утепав а богами и ногатаВистинскиот навивач е секогаш со клубот и во добро и во лошо .. а не како тебе само кога победува !!
...Што ќе кажете за нов тренер Павел Недвед