- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.750
- Поени од реакции
- 3.790
Кога сме веке кај Мело, ја не би имал против да напраиме пак општо туче - bar brawl. Али овој пат културно, без Црвенкапи.I agree, но сепак, Џиџи си е Џиџи. Како и да е, имам поверење у Мани, како што кажа супер алтернатива е.
А околу Робен, во отсуство на Џорџо, очекуам Мело да го јебне околу 20-30 минута, уште е под агресии дечкото од саботата.
Иначе кога сме веке кај ферката, Буфон ја прокоментира ситуацијата со Мота:
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Asked if this meant Buffon has changed his softly softly approach with Juventus's opponents, Buffon replied: “It's true. You see that my ultra spirit has returned to the surface. But in this case I can allow myself because on Wednesday I'll have an operation and even if I were suspended for the next round…
[/FONT]"Кога бил запрашан дали го сменил мекиот начин на пристап што Буфон го негуваше против ривалите на Јуве тој си кажа: Видовте дека мојта прекумерност излезе на површина. Али во овој случај можам да си дозволам затоа што во Среда одам на операција па евентуално ако бев суспендиран и вака и така ке го пропуштев следното коло"
- Каков пипер