Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Eve interesna izjava na pomosnikot sudija Rosario Coppola, koj najmnogu na svojot grb pocustvuva koj e cesen vo italijanskiot fudbal :wink:

Copola:"Receno mi je da me ljudi iz disciplinske komisije zovu da pokazem dokaz o Cordobi...Inter se zalio,tvrdeci da je bilo guranje ne udaranje,receno mi je da je Inter vazan klub i da bih trebao promeniti cinjenice incidenta,odbio sam da to uradim,a kao rezultat toga nikada vise nisam video seriju A.Svi mocni klubovi sa velikom tezinom,svi oni cine preporuke i signale..."
Moggiev advokat koji je takodje bio na rocistu tvrdi da ce Copolina izjava pokazati da je Calciopoli izmisljen da bi nastetio Moggiu i Juventusu

"Sa Copolinim recima imamo jos jedan dokaz da je cilj bio udariti po Moggiu i Juventusu"

F

FuckYouAll

Гостин
Јас како и секој фан на Јуве без разлика дали сме влезени во лоша серија, дали традицијата е на нивна страна или пак бодовната разлика е голема очекувам победа против нашиот најлут ривал зато што ова е Derby d'Italia и искрено се надевам дека утре ке истрчаат на терен предводени од Pinturicchio со една цел - ПОБЕДА.
Fino alla fine forza Juventus

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Стартните 11 против Интер според:

Tuttosport:

Gazzeta Dello Sport

Corriere Dello Sport

Кај сите заедничко е тоа што Јуве најверојатно ќе игра 4-3-1-2 формација со Дел Пиеро и Амаури како парнтери во нападот.
двата состави со скоро најјаќите постави па да видиме кој ќе го заслужи приматот во есенското полувреме...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ја да сум на Ферара на местото за овој натпревар би го одмарал Камо а на негово место би го пуштил Маркисио исто така на клупата ќе го седнам и Диего а на негово место ЏОВИНКО:vozbud: Малку пауза треба за Диего и Камо ништо не покажаа во последните 2-3 натпревари:kesa:аааа и Амури би го седнал на негово место се знае ТРЕЗЕГЕ :vozbud:

F

FuckYouAll

Гостин
Ја да сум на Ферара на местото за овој натпревар би го одмарал Камо а на негово место би го пуштил Маркисио исто така на клупата ќе го седнам и Диего а на негово место ЏОВИНКО:vozbud: Малку пауза треба за Диего и Камо ништо не покажаа во последните 2-3 натпревари:kesa:аааа и Амури би го седнал на негово место се знае ТРЕЗЕГЕ :vozbud:
Ако се толку изморени требеше да ги одмарат натпревар пред дербито. А и ако се тооолку изморени нека ги замени на полувреме:smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Амаури нека даде гол или да си ги спакува куферите

V

VeniVidiVici

Гостин
Со интер утре, 2-1 точен резултат. Ќе правиме муабет во недела.
Исто така еве и еден совет за утре, офтопик но може ќе му користи некому.
Grasshopers - Zirih 1-2 ( Еден во два) полувреме - крај.
Пробајте.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
ДОБРО УТРО ДРУГОВИ, ДОЈДЕ ДЕНОТ! :vozbud:

Sky Sport 24 :)

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
нови невољи за јуве-буфон ќе мора на операција на менискус,но после натпреварите со интер и баерн!!! секоја чест за буфи кој си го ризикува здравјето и посериозна повреда во наредните два тешки натпревари за старата дама

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Со интер утре, 2-1 точен резултат. Ќе правиме муабет во недела.
Исто така еве и еден совет за утре, офтопик но може ќе му користи некому.
Grasshopers - Zirih 1-2 ( Еден во два) полувреме - крај.
Пробајте.
Јас викам оти ке излезе 1. :) Или ако некој веке ја игра 1-2 да ја изигра и 3+ на друго ливче.

А вечер шинтер ке го смука.

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Вечер статистика не вреди за ништо , ова е најголемото дерби у италија и скроз сум против тија што да речам " Посакуваат " нерешен резултат , играме дома и вечер мора да победиме па што сака нека биде , шинтер не е екипа од која Јуве треба да се плаши нели ? Така да и со трет состав вечер да излеземе на терен моите очекувања се истите и мора да ги згазиме !

Fino alla fine forza Juventus !

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Дојде денот што со нетрпение го очекувавме. Да се надеваме дека конечно нашиве нема да не разочараат и вечер ќе се радуваме на толку посакуваната победа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom