Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Денешен Тутоспорт пишува дека Ranocchia ќе биде прва опција на Јуве влето за да го замени Канаваро.

Ranocchia е играч кој е во косопствеништво меѓу Арецо и Џенова, а моментално игра во Бари. Бари е клубот кој во моментов ја има најдобрата одбрана во Италија со само 7 примени голови, но сепак се наоѓаат на 9 место поради неефикасноста на нападот, a Ranocchia е стандарден првотимец, и е Репрезентативец на u-21 Италијанската репрезентација.

Добро е што Јуве се насочуваат кон играчи со огромен потенцијал каков што е Ranocchia, и мислам дека со еден Киелини како партнер во одбраната Ranocchia ќе биде уште подобар.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Inace Juventus navodno se interesira i za Leonardo Bonucci , partnerot na Ranoccia vo odbranata...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Ako kupuvame bek vo januari skoro sigurno e deka toa ke bide Zabaleta ili Rafinha... a za Sagna tek na leto ke se pregovara...
Ако го купат Zabaleta или Rafinha во Јануари, мислам дека нема ни влето да го побараат Sagna. За Рафиња, Секо уште кон крајот на летото изјави дека Јуве нема да се насочува во Јануари кон играчи кои немаат ЕУ пасош.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Ако го купат Zabaleta или Rafinha во Јануари, мислам дека нема ни влето да го побараат Sagna. За Рафиња, Секо уште кон крајот на летото изјави дека Јуве нема да се насочува во Јануари кон играчи кои немаат ЕУ пасош.
Поарно Рафина или Забалета сега одколку Сања на лето. Рафина и не е така лош, за нијанса можеби е послаб од Сања, но сепак десен бек ни е потребен што е можно поскоро, така да Рафина во Јануари би било перфекција. Сега тоа што го изјави Секо летоска, може да се промени, знаеме дека и порано Секо и компанија имале вакви изјави, па на крај сепак купувавме играчи.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Во Спорт пак пишува дека Милан и Јуве се заинтересирани за Нани од Манчестар Јунајтед,кој бил незадоволен од статусот во клубот.:toe:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Во Спорт пак пишува дека Милан и Јуве се заинтересирани за Нани од Манчестар Јунајтед,кој бил незадоволен од статусот во клубот.:toe:

Тоа ми мириса на тешка шпекулација, само што изјави Нани дека е незадоволен од односот на Ферги, медиумиве почнаа да вадат муабети - Јуве, Милан, Фиренца....

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
не верувам во тоа додека секо не го видам со Нани !!!Што мислите кој стои за Ранокиа трансверот?Маестро Липи се знае тоа

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Јас пак мислам дека на Јуве воопшто не им треба Нани и треба да се свртат кон најболната точка во тимот а тоа е позицијата десен бек. По можност оваа позиција треба да биде пополнета уште во зимскиот преоден рок.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Би било добро Секо и Блан да ја следат ситуацијата со Пандев. Знам дека повеќето од тука сте против да Пандев дојде во Јуве , али мислам дека е и тоа како квалитетен фудбалер. За сите кои го мислам спротивното , доволно е ова .

Како само ги измеша , Турам , Канаваро и Зебина.
Би бил супер алтернатива за Каморанези или Џовинко.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Незнам колку би се снашол Раночиа во Јуве, јас мислам дека сепак треба некој поискусен да се доведе, не велам дека не е талентиран, ама мора да се доведе првин некој кој што е стандарден во своите игри, не ќе дојде во Јуве и ќе се изгуби, за Пандев ако е за без пари треба да разгледа управата, и мислам дека би не избрал нас, овие комшииве не му дадоа шанса на времето сега ако е толку глуп нека се врати пак кај нив.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Да бе тоа со глупоќа има врска :pos2:
Пандев не можеше никако да фати место на времето, во првиот тим влезе еден младинец: Оба - Оба Мартинс, кој објективно беше подобар тогаш. Пандев замина како многу други младинци што заминаа (меѓу другите и Адриано, кој од глупоќа се врати), се оформи како фудбалер и сега го има потребното знаење и квалитет да игра во тим како Интер.

Дури и сега има и кај нас на фан-клуб и овде кај вас кои мислат дека Пандев не треба да игра во Интер/Јувентус, а па да не зборуваме за пред 5-6 години, тоа е сулудо.

Како и да е, ќе биде интересна трката за Пандев. Еве линкче кое го преведов денес:
Интер и Јувентус подготвени за битка

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Незнам колку би се снашол Раночиа во Јуве, јас мислам дека сепак треба некој поискусен да се доведе, не велам дека не е талентиран, ама мора да се доведе првин некој кој што е стандарден во своите игри, не ќе дојде во Јуве и ќе се изгуби, за Пандев ако е за без пари треба да разгледа управата, и мислам дека би не избрал нас, овие комшииве не му дадоа шанса на времето сега ако е толку глуп нека се врати пак кај нив.
Друже тука не се сложувам со тебе нели ни се доста искусни играчи?Токму затоа се бара млада замена за Канаваро,Легротаље,Зебина и др.Мислам дека играчи како Раночиа ни се потребни за во иднината плус се тврди дека е голем талент и иднина на италианскиот фудбал така да не би згрешиле ако го донесат ќе има голем мотив дечкото да го носи црно белиот дрес

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Друже тука не се сложувам со тебе нели ни се доста искусни играчи?Токму затоа се бара млада замена за Канаваро,Легротаље,Зебина и др.Мислам дека играчи како Раночиа ни се потребни за во иднината плус се тврди дека е голем талент и иднина на италианскиот фудбал така да не би згрешиле ако го донесат ќе има голем мотив дечкото да го носи црно белиот дрес
Друже јас не реков ништо против детето, ако е квалитетно нека го купат, таман работа, само кажав дека треба да се донесе некој играч што е помлад а има какво такво искуство, пр Кјаер, подобра опција според мене е тој, па сега не е до нас, на крајот управата одлучува кој ќе дојде а кој не, а Легротаље е само просечен играч за на клупа и Зебина, не се за во прв тим и двајцата, само сум реален :toe:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Друже јас не реков ништо против детето, ако е квалитетно нека го купат, таман работа, само кажав дека треба да се донесе некој играч што е помлад а има какво такво искуство, пр Кјаер, подобра опција според мене е тој, па сега не е до нас, на крајот управата одлучува кој ќе дојде а кој не, а Легротаље е само просечен играч за на клупа и Зебина, не се за во прв тим и двајцата, само сум реален :toe:
Кјаер е потешка опција за купување затоа мора да најдеме наш Кјаер.А не ми смета ако се купат двајцата али малце тешко и незнаеме со колку пари располага управата плус што треба да се купи и десен бек а се шпекулира и за Пандев што не ми се верува 3-4 играча да се купат сега туку здравје на лето.Затоа за сега мислам дека Раночиа и уште еден десен бек се потребни што значи Пандев до Јули нема шанси да го купиме

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Pozdrav bjankoneri,vcera go gledav rasporedoT na utakmici na JUVE i mora da kazam deka poslednata utakmica ja igra protiv Milan vo Milano na 16.05.2010,a kako sto go gledam prvenstvoto vo Italija nema da me cudi i toa ako bas vo Milano se odlucuva za prvo mesto vo Calco.Pa zatoa sakav da pisam a voedno i da prasam dali do sega nekogas se organiziralo od Skopje preku agencija ili samoinicijativno da se sledi nekoja utakmica?Pisete mi ako ima nesto ako ne da se brka agencija so ponudi bar eden avtobus da se organizira ako ne samoinicijativno da se organizirame normalno ako sakate.Nie sme dvajca sigurni.Pisete pozdrav uste ednas.FORCA JUVE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom