Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Hahahaha izleguvaat novi dokazi protiv Juve... Pa protiv Juve seuste nema konkretni dokazi , iako bese kaznet...

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Kolina e poznat kako anti-juventus sudija... toa mnogu pati javno go ima kazano...

Kolina e sudija koj mu ja odzede titulata na Juventus 2000 god vo poslednoto kolo...

Ako Kolina sudese protiv nekogo , toa bese Juventus

Kolina sedi vo loza na natprevarite na Inter , ne na Juventus
Да се надоврзам исто да се видат и резултатите на Јуве кога Колина судел.

Да на натпреварот со Перуџа кои се игра на никакви услови(теренот буквално беше езеро) Јувентус изгуби 1-0 а со тоа ја изгуби и титулата таа година(Лацио стана шампион).

Така да Syn таа утакмица со Милан беше чиста како солза,и сам знаеш а знае и тој што го искоментирал тоа.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Да се надоврзам исто да се видат и резултатите на Јуве кога Колина судел.

Да на натпреварот со Перуџа кои се игра на никакви услови(теренот буквално беше езеро) Јувентус изгуби 1-0 а со тоа ја изгуби и титулата таа година(Лацио стана шампион).

Така да Syn таа утакмица со Милан беше чиста како солза,и сам знаеш а знае и тој што го искоментирал тоа.

Се сеќавам на таа утакмица како вчера да беше, која нервоза и пцуење падна по дома!
:tv:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Во последниве неколку недели многу коментари доаѓаат во врската со калчополи така да има нешто сумњиво туку, првин Моџи, па Блан, сега Виери, ај баш да видиме што ќе излезе од сево ова, мада ми мириса дека ќе биде интересантно :zlo:

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Во последниве неколку недели многу коментари доаѓаат во врската со калчополи така да има нешто сумњиво туку, првин Моџи, па Блан, сега Виери, ај баш да видиме што ќе излезе од сево ова, мада ми мириса дека ќе биде интересантно :zlo:
Нешто се крчка, останува времето да покаже.
Само жално е колку се наивни или сакаат да бидат наивни фановиве на Интер па слепо веруваат во некои работи.

Толку од мене на темава пошто се вртиме во круг.

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Повикани за мечот со Аталанта:
1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
12 Chimenti
13 Manninger
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
23 Ariaudo
28 Diego
29 De Ceglie
30 Tiago
33 Legrottaglie
40 Immobile
По се изгледа нема да се нервираме со Григера, освен ако Чиро сака да ни приреди такво (не)пријатно изненадување.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
12 Chimenti
13 Manninger
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
23 Ariaudo
28 Diego
29 De Ceglie
30 Tiago
33 Legrottaglie
40 Immobile
По се изгледа нема да се нервираме со Григера, освен ако Чиро сака да ни приреди такво (не)пријатно изненадување.
оооо какво олеснувајње

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
12 Chimenti
13 Manninger
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
23 Ariaudo
28 Diego
29 De Ceglie
30 Tiago
33 Legrottaglie
40 Immobile

Значи конечно, Дел Пиеро е аут, а Џовинко е викнат.

Trezeguet

Giovinco Diego Camoranesi

Melo Poulsen

De Ceglie Chielini Cannavaro Caceres

Buffon​

Формација од мене.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Samo Grosso namesto De Ceglie i to e to... lesno e da se pogodi pocetnata ekipata koga imas samo 15 igraci na raspolaganje :)

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Значи конечно, Дел Пиеро е аут, а Џовинко е викнат.

Trezeguet

Giovinco Diego Camoranesi

Melo Poulsen

De Ceglie Chielini Cannavaro Caceres

Buffon​

Формација од мене.
Само зденката да не го гледам, други кои сакаат нека играт, без зденката сигурно победуваме :tv:

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Samo Grosso namesto De Ceglie i to e to... lesno e da se pogodi pocetnata ekipata koga imas samo 15 igraci na raspolaganje :)
Би го пробал De Ceglie на таа позиција против ваков противник, тапа се, им фалат многу првотимци...

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Би го пробал De Ceglie на таа позиција против ваков противник, тапа се, им фалат многу првотимци...
Брат од такви пробувања гледаш во каква ситуација сме сега, доста ми е и од тие тактички промени и од замена на играчи, јас сум да почне Гросо, ипак е многу поискусен од Де Челие па ако стекнеме некое солидо водство, тогаш нека пушта кој сака :toe:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
De Ceglie dovolno pokaza vo Juventus i sega treba so maki da se bara nekoj so ke go kupi (tesko deka ima takov pacient :) ) ... Deckovo prvo treba da nauci osnovni raboti koi ucat 8 godisni deca koi se zapisuvaat na fudbal - kako da trca :tv:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Nella scelta dell'arbitro di Milan-Juventus, decisiva per quel campionato qualcosa non andò per il verso giusto...".

Во превот, има нешто прљаво во иборот на судија пред решавачкиот меч за титулата, Милан - Јувентус . :toe:
Немаше ништо во тој натпревар што би можело да посочи дека имало нечесни работи. Ако `имаше`, верувај немаше прв да излези Берлускони и да ја честита победата. После натпреварот, Берлускони му честиташе јавно на Јувентус за покажаната сила, и баш паметам неговите последни зборови беа, „Ќе се обидиме и верувам дека следната сезона ќе ви вратиме за ова„ (алудирајќи на Јувентус). Ако нешто не штимаше, сигурно Берлускони немаше да излези со ваква изјава.

Да да, се актуелизираат некои работи во врска со Калчополи, Интер е само поврзан во спорот со Виери кој нема никаква врска со Калчополи освен дека Виери земал 30 посто од платата на клубот од Телеком Италија за кои снимал реклами и добивал пари .
Виери од Интер реков и на темата за Интер, бара цели 20 милиони евра поради раскинот на договорот, дали ке ги добие или ке добие една голема нула . . . ке видиме .
А кој ќе одговара за незаконитото прислушкување? Прислушкување без одобрение од Министерот за внатрешни работи не е дозволено во Иран и Северна Кореја, а камоли во Италија. Зошто за тоа не го осудат Тронкети (или тој што ги објавил)? Нели секој треба да си ја плати кривицата?

Снимките излегоа, Власта се смена во Италија. Дојде Проди на власт, а Моџи беше деклариран десничар. Кога биле снимани разговорите, на власт беше Берлускони, кога почна `калчополи`, нов Премиер беше Проди. Не беше тајна дека Проди не го поднесува Моџи, поради тоа што Моџи работел против него за време на изборите, а дури и во својата предизборна кампања Проди го напаѓаше Моџи на неколку наврати.

Снимките биле снимени кога беше десницата на власт во Италија. За време на `калчополи`, бившиот Министер за Внатрешни работи Џанфранко Фини, во чие време биле снимени снимките изјави дека тој не дал никому наредба да се прислушкува и дека прислушкувањето било незаконито. Ако се работи се строго под закон, прислушкувањето е најригорозно казниво дело за нарушување на приватноста, и треба некој да одговара за тоа, ама ден денеска нема ниту обвинение.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Значи не требаше да се прислушкува и требаше да се остави Моџи да диригира . :toe:
Ок, Кико, се изнамуабетивме на оваа тема денес, и на двата фан клуба, ако пак удирате на иста тема, направете го тоа на темата за Италијанско.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom