Stara dama
Luciano Moggi fan
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 1.336
- Поени од реакции
- 95
Hahahaha izleguvaat novi dokazi protiv Juve... Pa protiv Juve seuste nema konkretni dokazi , iako bese kaznet...
Да се надоврзам исто да се видат и резултатите на Јуве кога Колина судел.Kolina e poznat kako anti-juventus sudija... toa mnogu pati javno go ima kazano...
Kolina e sudija koj mu ja odzede titulata na Juventus 2000 god vo poslednoto kolo...
Ako Kolina sudese protiv nekogo , toa bese Juventus
Kolina sedi vo loza na natprevarite na Inter , ne na Juventus
Да се надоврзам исто да се видат и резултатите на Јуве кога Колина судел.
Да на натпреварот со Перуџа кои се игра на никакви услови(теренот буквално беше езеро) Јувентус изгуби 1-0 а со тоа ја изгуби и титулата таа година(Лацио стана шампион).
Така да Syn таа утакмица со Милан беше чиста како солза,и сам знаеш а знае и тој што го искоментирал тоа.
Нешто се крчка, останува времето да покаже.Во последниве неколку недели многу коментари доаѓаат во врската со калчополи така да има нешто сумњиво туку, првин Моџи, па Блан, сега Виери, ај баш да видиме што ќе излезе од сево ова, мада ми мириса дека ќе биде интересантно :zlo:
оооо какво олеснувајњеПовикани за мечот со Аталанта:
1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
12 Chimenti
13 Manninger
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
23 Ariaudo
28 Diego
29 De Ceglie
30 Tiago
33 Legrottaglie
40 Immobile
По се изгледа нема да се нервираме со Григера, освен ако Чиро сака да ни приреди такво (не)пријатно изненадување.
Повикани за мечот со Аталанта:
1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
12 Chimenti
13 Manninger
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
23 Ariaudo
28 Diego
29 De Ceglie
30 Tiago
33 Legrottaglie
40 Immobile
По се изгледа нема да се нервираме со Григера, освен ако Чиро сака да ни приреди такво (не)пријатно изненадување.
Само зденката да не го гледам, други кои сакаат нека играт, без зденката сигурно победуваме :tv:Значи конечно, Дел Пиеро е аут, а Џовинко е викнат.
Trezeguet
Giovinco Diego Camoranesi
Melo Poulsen
De Ceglie Chielini Cannavaro Caceres
Buffon
Формација од мене.
Би го пробал De Ceglie на таа позиција против ваков противник, тапа се, им фалат многу првотимци...Samo Grosso namesto De Ceglie i to e to... lesno e da se pogodi pocetnata ekipata koga imas samo 15 igraci na raspolaganje
Брат од такви пробувања гледаш во каква ситуација сме сега, доста ми е и од тие тактички промени и од замена на играчи, јас сум да почне Гросо, ипак е многу поискусен од Де Челие па ако стекнеме некое солидо водство, тогаш нека пушта кој сакаБи го пробал De Ceglie на таа позиција против ваков противник, тапа се, им фалат многу првотимци...
De Ceglie dovolno pokaza vo Juventus i sega treba so maki da se bara nekoj so ke go kupi (tesko deka ima takov pacient ) ... Deckovo prvo treba da nauci osnovni raboti koi ucat 8 godisni deca koi se zapisuvaat na fudbal - kako da trca :tv:Би го пробал De Ceglie на таа позиција против ваков противник, тапа се, им фалат многу првотимци...
Немаше ништо во тој натпревар што би можело да посочи дека имало нечесни работи. Ако `имаше`, верувај немаше прв да излези Берлускони и да ја честита победата. После натпреварот, Берлускони му честиташе јавно на Јувентус за покажаната сила, и баш паметам неговите последни зборови беа, „Ќе се обидиме и верувам дека следната сезона ќе ви вратиме за ова„ (алудирајќи на Јувентус). Ако нешто не штимаше, сигурно Берлускони немаше да излези со ваква изјава.Nella scelta dell'arbitro di Milan-Juventus, decisiva per quel campionato qualcosa non andò per il verso giusto...".
Во превот, има нешто прљаво во иборот на судија пред решавачкиот меч за титулата, Милан - Јувентус .
А кој ќе одговара за незаконитото прислушкување? Прислушкување без одобрение од Министерот за внатрешни работи не е дозволено во Иран и Северна Кореја, а камоли во Италија. Зошто за тоа не го осудат Тронкети (или тој што ги објавил)? Нели секој треба да си ја плати кривицата?Да да, се актуелизираат некои работи во врска со Калчополи, Интер е само поврзан во спорот со Виери кој нема никаква врска со Калчополи освен дека Виери земал 30 посто од платата на клубот од Телеком Италија за кои снимал реклами и добивал пари .
Виери од Интер реков и на темата за Интер, бара цели 20 милиони евра поради раскинот на договорот, дали ке ги добие или ке добие една голема нула . . . ке видиме .