Дали денес ја читаше изјавата на Џиљи, знаеш што вели ?
Јас
знам дека некои работи во Јувентус не беа чисти, но казната е престрога . :smir:
Toчно, во врска со Калчополи повторно излегуваат докази кои одат само на штета на Јуве . :smir:
Последниот доаѓа од релевантно лице поврзано со судиската организација во Италија .
Јас како фан на Интер подолго време го следам случајот со Виери, неговата реторика како изминува периодов така се менува, прво бараше пари, па удри на муабет дека го прислушкувале без да понуди доказ за истото .
Он вели, имам документ кој ја докажува врската со Телеком Италија и Морати, нешто што ти верувам го знаеше и претходно, он вели, добивав пари и од Интер но и од нив, таков договор имавме, јас снимав реклами за нив бла бла бла . . .
Капираш сега за каков документ збори Виери ? И овој муабет произлезе од тој спор кој настана поради раскинот на договорот .
Мене Се ми е јасно што ти ми говориш, и јас затоа ти дадов дел од сценаријата, најлошото во еден ваков момент е огромна парична казна за Морати која ке оди на штета на клубот пред Се врз нивната трансфер политика, најдобра солуција за Интер е Виери да не добие ништо .