Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
gazzeti dello sport e најчитан и најпродаван весник во Италија . :smir:
А ако веќе гледаш од извори, ти даде од goal.com за кои јадете гомна на велико овде на форумов .
Ко што goal.com превзема, така и fcinternews превзема од неколку италијански медиуми во Италија .

Абе друже, јас не велам дека е наместен, ама ете излага инфо од неколку угледни италијански весници и јас само го пренесувам, а со истото Интер нема ама баш никаква врска .
Реков, Интер е во спор со Виери поради раскинот на договорот, и најцрното сценарио за нив е плаќање на огромна оштета иако имаат аргументи кои можат да донесат една поблага парична казна која нема да биде проблем за Морати, но, има и можност Виери да не добие ама баш ништо .

Има на темата на Интер разговор со италијански адвокат кој работел на раскини на договорите, и он ги има дадени тие сценарија, во ниедно не постои можност Интер да биде казнет со одземање на бодови, тој спор нема никаква врска со тоа, ама ете, може да удри по џебот на Морати .
Само со Виери во спор, охоооо бате, па не се ни овие до толку црни овци бре, кога тогаш се се враќа, тркалото се врти, ние бевме на дното, ама се издигнавме, а незнам како шинтер ќе се издигне од таму, уште 10 години да се одоговлекува овој скандал, шинтер ќе го јаде биди убеден во тоа, за кавга мора да има двајца, така да нема да остане на ова

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
За која година за 2005?Едно од последните кола кога Јувентус победува со 0-1?Тогаш судија беше Колина најдобиот судија во негово време:smir:
Kolina e poznat kako anti-juventus sudija... toa mnogu pati javno go ima kazano...

Kolina e sudija koj mu ja odzede titulata na Juventus 2000 god vo poslednoto kolo...

Ako Kolina sudese protiv nekogo , toa bese Juventus

Kolina sedi vo loza na natprevarite na Inter , ne na Juventus

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.343
Поени од реакции
47.036
За која година за 2005?Едно од последните кола кога Јувентус победува со 0-1?Тогаш судија беше Колина најдобиот судија во негово време:smir:
Екс секретарот на судиите излага со таква изјава која вели, таму нешто не чинеше ! Јас ништо не реков за тој меч, проблем бил начинот на кој се делегирале судиите, тоа седи и на насловната страница на денешна Gazetta dello Sport, a изворот веќе кажав кој е .

Само со Виери во спор, охоооо бате, па не се ни овие до толку црни овци бре, кога тогаш се се враќа, тркалото се врти, ние бевме на дното, ама се издигнавме, а незнам како шинтер ќе се издигне од таму, уште 10 години да се одоговлекува овој скандал, шинтер ќе го јаде биди убеден во тоа, за кавга мора да има двајца, така да нема да остане на ова
Да де, се врти, читај ја насловната на најголемиот весник на Италија па види каде се врти .

На 10 места кажав кој е проблемот на Интер со Виери, немам намера тебе да ти се повторувам .

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
да да ... баш , виери го најде правиот човек кои ќе го уништи интер за цели 20 мил евра. и што ако го добие виери спорот ... никаков ефект нема да има врз интер .. абе со сите можни средства се трудат да го поткопат интер , дури и со допингувани играчи играте и пак ништо не правите
ај по 12312342897 пат, документите што ќе ги објави Виери НЕМААТ ВРСКА СО СПОРОТ што го има со Интер околу договорот!

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Екс секретарот на судиите излага со таква изјава која вели, таму нешто не чинеше ! Јас ништо не реков за тој меч, проблем бил начинот на кој се делегирале судиите, тоа седи и на насловната страница на денешна Gazetta dello Sport, a изворот веќе кажав кој е .

Да де, се врти, читај ја насловната на најголемиот весник на Италија па види каде се врти .

На 10 места кажав кој е проблемот на Интер со Виери, немам намера тебе да ти се повторувам .
Газета=гаргамел, чим изјавува Виери дека има нешто мутно, сигурно има, а доколку има па и некој доказ, многу јако ќе биде ваш играч да ве закопа, не може на слепи очи да изјавува дека Јуве и Милан се неправедно казнети :toe:

Мислиш на најголемата тоалетна хартија во италија, се разбравме ок :helou:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Ova so Vieri e samo matenje slama... Vieri i da ima nekoj konkreten dokaz koj upatuva protiv Inter ke se izpazari so Moratti i nikomu nisto... ne se nadevajte deka Vieri nesto ke promeni

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.343
Поени од реакции
47.036
ај по 12312342897 пат, документите што ќе ги објави Виери НЕМААТ ВРСКА СО СПОРОТ што го има со Интер околу договорот!
Виери тврди дека е прислушкуван, значи тврди по претпоставка зашто во договорот негов 70% од парите му ги испаќале Интер, 30% Телеком Италија за кои снимал и реклами .
Е сега проблем настана по раскинувањето на договорот и он го дигна носот и вели ке покажам документ ке го покажел тој наводен документ за врската Морати - Телеком Италија . :toe:

Он цела година ако не си приметил, бара цели 20 милиони евра кои Интер не сака да му ги исплати, е тоа е тој спор, а сега излага со работа која бар за тебе не верувам дека е нова, а истата вели, има врска меѓу Морати и Телеком Италија . :toe:

Ти ги кажав сите можни сценарија од овој спор Виери - Морати, разгледај ги, ниедно не вели, Интер во Серија Б или одземање на бодови, такво нешто во овој случај не е можно, но затоа можно е 20 милиончиња, што пак, не е мала казна .

Газета=гаргамел, чим изјавува Виери дека има нешто мутно, сигурно има, а доколку има па и некој доказ, многу јако ќе биде ваш играч да ве закопа, не може на слепи очи да изјавува дека Јуве и Милан се неправедно казнети :toe:

Мислиш на најголемата тоалетна хартија во италија, се разбравме ок :helou:
Што си смешен ти, изјавата е земена од ЕКС СЕКРЕТАРОТ на судиите, а за Газета, истиот весник е најугледен во Италија и најпродаван, ако тоа тебе ти смета ондак твој проблем . Истите во моментов ништо не измислуваат, истите само пренесуваат изјава на екс секретар на судии, изјава која ја пренесоа скоро сите медиуми во Италија, не само они .

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Да бидеме реални додека е тој гадот присутен во Интер и додека нашата позиција не се зацврсти не им можеме ништо. Ама еден ден ќе си оди, а тогаш... :zlo:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Ova so Vieri e samo matenje slama... Vieri i da ima nekoj konkreten dokaz koj upatuva protiv Inter ke se izparazi so Moratti i nikomu nisto... ne se nadevajte deka Vieri nesto ke promeni
Јас и кажав во претходните постови дека не верувам да промени нешто, ама им се запалија гаќите на шинтерашиве, уцвикаа одма, брат кога тогаш ќе се открие се, можда и Јуве е крив ама и интер не е чист така да се во свое време.

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Виери тврди дека е прислушкуван, значи тврди по претпоставка зашто во договорот негов 70% од парите му ги испаќале Интер, 30% Телеком Италија за кои снимал и реклами .
Е сега проблем настана по раскинувањето на договорот и он го дигна носот и вели ке покажам документ ке го покажел тој наводен документ за врската Морати - Телеком Италија . :toe:

Он цела година ако не си приметил, бара цели 20 милиони евра кои Интер не сака да му ги исплати, е тоа е тој спор, а сега излага со работа која бар за тебе не верувам дека е нова, а истата вели, има врска меѓу Морати и Телеком Италија . :toe:

Ти ги кажав сите можни сценарија од овој спор Виери - Морати, разгледај ги, ниедно не вели, Интер во Серија Б или одземање на бодови, такво нешто во овој случај не е можно, но затоа можно е 20 милиончиња, што пак, не е мала казна .
Другар, само контраш си или се правиш слеп, ај види уште еднаш што вика Виери, ама онака внимателно прочитај, со која цел бил прислушкуван.

едит: Тргната е статијата за Виери на гол.ком

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Другар, само контраш си или се правиш слеп, ај види уште еднаш што вика Виери, ама онака внимателно прочитај, со која цел бил прислушкуван.
Брат кулирај си само, ќе гледаме сеири кога ќе го нема морати и кога тоа негово синче ќе седне на неговото место, е тогаш ќе биде интересно калчото во италија верувај ми :helou:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.343
Поени од реакции
47.036
Да бидеме реални додека е тој гадот присутен во Интер и додека нашата позиција не се зацврсти не им можеме ништо. Ама еден ден ќе си оди, а тогаш... :zlo:
Дали денес ја читаше изјавата на Џиљи, знаеш што вели ?
Јас знам дека некои работи во Јувентус не беа чисти, но казната е престрога . :smir:

Јас и кажав во претходните постови дека не верувам да промени нешто, ама им се запалија гаќите на шинтерашиве, уцвикаа одма, брат кога тогаш ќе се открие се, можда и Јуве е крив ама и интер не е чист така да се во свое време.
Toчно, во врска со Калчополи повторно излегуваат докази кои одат само на штета на Јуве . :smir:
Последниот доаѓа од релевантно лице поврзано со судиската организација во Италија . :toe:

Јас како фан на Интер подолго време го следам случајот со Виери, неговата реторика како изминува периодов така се менува, прво бараше пари, па удри на муабет дека го прислушкувале без да понуди доказ за истото .
Он вели, имам документ кој ја докажува врската со Телеком Италија и Морати, нешто што ти верувам го знаеше и претходно, он вели, добивав пари и од Интер но и од нив, таков договор имавме, јас снимав реклами за нив бла бла бла . . .
Капираш сега за каков документ збори Виери ? И овој муабет произлезе од тој спор кој настана поради раскинот на договорот .
Мене Се ми е јасно што ти ми говориш, и јас затоа ти дадов дел од сценаријата, најлошото во еден ваков момент е огромна парична казна за Морати која ке оди на штета на клубот пред Се врз нивната трансфер политика, најдобра солуција за Интер е Виери да не добие ништо .

Верувам сега се разбравме .

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Брат кулирај си само, ќе гледаме сеири кога ќе го нема морати и кога тоа негово синче ќе седне на неговото место, е тогаш ќе биде интересно калчото во италија верувај ми :helou:
Е тогаш и зимно време Јоргован ќе цути!!:toe:

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Јас знам дека некои работи во Јувентус не беа чисти, но казната е престрога . :smir:

Toчно, во врска со Калчополи повторно излегуваат докази кои одат само на штета на Јуве . :smir:
Последниот доаѓа од релевантно лице поврзано со судиската организација во Италија . :toe:
Juve го одработи своето, иако незаслужено. Не може да има понатамошни последици по Јуве за тоа дело :wink:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212

Јас како фан на Интер подолго време го следам случајот со Виери, неговата реторика како изминува периодов така се менува, прво бараше пари, па удри на муабет дека го прислушкувале без да понуди доказ за истото .
Он вели, имам документ кој ја докажува врската со Телеком Италија и Морати, нешто што ти верувам го знаеше и претходно, он вели, добивав пари и од Интер но и од нив, таков договор имавме, јас снимав реклами за нив бла бла бла . . .
Капираш сега за каков документ збори Виери ? И овој муабет произлезе од тој спор кој настана поради раскинот на договорот .
Мене Се ми е јасно што ти ми говориш, и јас затоа ти дадов дел од сценаријата, најлошото во еден ваков момент е огромна парична казна за Морати која ке оди на штета на клубот пред Се врз нивната трансфер политика, најдобра солуција за Интер е Виери да не добие ништо .
Можеш да кажеш што сакаш, кажи подобро Јуве го наместил Колина да им суди со Милан:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: поголема глупост немам чуено у живот, да си мести судија кој не го сака клубот, плус еден од најјаките судии во светот ако не и најјак:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom