Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум задоволен воопшто од играта.

Сисоко да иде надвор , на негово место Каморанези.

Јакинта под итно надвор , беше најдрво од сите во 1 вото пол. , на негово место Трезеге... потребен ни е убиец во шеснаесетникот, а Јакинта и Амаури само се туркаат еден со друг, воопшто не функционираат.

Луѓе играме без десен бек , да ти е*бам ја и Раниери и Ферара ... што ли гледаат во тој ботот Григера ја везе немам. Да земеш играч од трета македонска лига ќе изигра подобро од него.

Секо треба да го ангажира Кјаер пред да го земат други
Да, да Кјаер ни треба и тоа како. Многу добро би ни дошол ама ќе видиме како ќе изреагира управата по тоа прашање.

Да, да Кјаер ни треба и тоа како. Многу добро би ни дошол ама ќе видиме како ќе изреагира управата по тоа прашање.
Убеден сум дека во моментов мислат токму на тоа како што погодив со Мело.Ама ја сум да се ангажира уште во Јануари да се навикне за следна сезона

Ако не го извади Јакинта уште на почеток на второ полувреме и да го стави ТРезеге Чиро не е за во Јуве. Више аман од таа пичкарска игра со префрлување на средината.
Играј фудбал бре , види какви играчи имаш а ти си ставил тројца деструктивци во средината :tapp:

Ако не го извади Јакинта уште на почеток на второ полувреме и да го стави ТРезеге Чиро не е за во Јуве. Више аман од таа пичкарска игра со префрлување на средината.
Играј фудбал бре , види какви играчи имаш а ти си ставил тројца деструктивци во средината :tapp:
е ајде де и григера под итно надвор ако Зебина е на клупа да се става да размрда и Сисоко надвор во второ зошто ми мириса на црвен нека стај Каморанези

Ништо од вадењето на Јакинта, еве го останува на теренот и во второ полувреме. Инаку и јас сум за тоа да се стави Каморанези во игра со што би добиле на техника и брзина. Ајде со среќа нека ни е во второво полувреме.

Овој Јакинта како за Фиорентина да игра. Дрво едно. Чиро што чекаш бе ??? ставај го Трезеге ... идиоту еден

АААААААААА ми искина живци овој Јакинта!!! Само гол може да го извади за ова што го одигра до сега.

Може и овој Поулсен да се извади. Дрво е.

Еве го Камо конечно. Мислам дека изменава ќе го реши натпреварот.

Добро мислам, што к*р е со Ферара. Де Чеље за јакинта?
Па Ондак нека го шитнат Трезеге, за кој к*р го чува на клупа.

Аааааа Еве го му текна да го става.

Духот на Раниери не демни Де Чеље место Јакинта :nesvest:

Ферара нека иде УПМ ... нека оди младинци да води.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom