Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
picki pocnaa sudiite... uff ve mrazam
kaj vide faul koga i dvajcata se vlecea.... :nenene:

Најмногу мразам кога вака вадат безвеза муабети.
Не гледаш дека преку киело прелета топката а ако не го имаше гушнато та стоката од кај вас ќе можеше да блокира. Следен пат нека не прај фал па ќе ви честитам за гол(ако влези).

За малку Варгас повторно ќе се запишеше во листата на стрелците ... одбраната не е во ред нешто ... ајде во второ очекувам победа

Од играта во првото полувреме сум колку толку задоволен ама од резултатот никако не сум. Како можеа идиотиве од единствениот директен шут на нашиот гол да погодат. Сега гледам како вакви екипи вадат бодови со нас. Тоа што ќе го шутнат, ќе влезе и тоа е тоа. Очекувам во второ да ги пробиеме и конечно да дојдеме до трите бода.

За малку Варгас повторно ќе се запишеше во листата на стрелците ... одбраната не е во ред нешто ... ајде во второ очекувам победа

Белки ќе му текни на Секо него да го ангажира после ова шо го покажва денес

Добро ја сум слеп или цело време го префрлаат Диего со тие ебаните глупи високи топки преку средина. Чиро кој ти е курац бе алоо?!
ЈАКИНТА АУТ второ полувреме!

picki pocnaa sudiite... uff ve mrazam
kaj vide faul koga i dvajcata se vlecea.... :nenene:
А ти мислиш некој овде те сака тебе? Ај гитла во твојот посран фан клуб и не замарај тука со твоите ретардирани постови.

Телевизор??? Ќе има пренос негде?
Тука у Тетово на кабелскиот оператор ја има Супер Спорт 1, така да таму ја гледам.

Иначе, супер игра во првото полувреме, заслуживме можеби да водиме, но тоа е тоа. Во второ полувреме очекувам замени Каморанези - Сисоко, Џовинко - Диего и Трезеге - Јакинта. Григера некако забушава десно, но добар е. Диего не е тоа што се очекува од него, очекувам во второ уште на почеток да блесне, а покасно може да се стави Џовинко, имам осет дека ако влезе, ќе има што да покаже. Амаури и Јакинта премногу се натпреваруваат меѓу себе, горат од желба да дадат гол и двајцата... Добро е тоа до негде, се додека не излезе од контрола. Канаваро, Поулсен, Киелини и Гросо се најдобри засега, другите горе долу тука негде.

Очекувам голови во мрежата на Фреј во второ полувреме. Да се надеваме дека и среќата ќе не послужи.

Добро ја сум слеп или цело време го префрлаат Диего со тие ебаните глупи високи топки преку средина. Чиро кој ти е курац бе алоо?!
ЈАКИНТА АУТ второ полувреме!
Вампирите го држат Диего. НА почеток одевме малку преку него ама неможи сам да ги скокни. Вака барем влечи луѓе на него а останатите се послободни. Треба да се проба таа 4231 формацијата. Па да му ... мамето ги имаме и Џио и Камора треба малку да ги размрдаме лилавиве

Секо треба да го ангажира Кјаер пред да го земат други

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom