Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Според играта во последниве 5 утакмици и потезите што ги прави the thinkerman не можам да се надевам на добар резултат со еден Р. МАДРИД. Ако почнам да се надевам на добар резултат на крај само ке бидам изнервиран, а може и да настрада некој телевизор успат.
Вака со ладна глава полесно е...

Еве го образложението за моето мислење.
Како и да е Forza JUVE и поздрав до тебе :helou:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.215
Поени од реакции
5.852
Еве го образложението за моето мислење.
Како и да е Forza JUVE и поздрав до тебе :helou:
Ги читам постовиве, го прочитав и овој:)...
Јас ти реплицирав на ова..
Напишано од -=}{VLATCHE}{=-
Мислам дека утре немаме никакви шанси.
А за тоа твое мислење ти одговорив во мојот пост...

Ја сваќам цела лутина на навивачите на Јуве кои се научени да го гледаат Јуве на највисоко ниво во фудбалот, сваќам дека после неславниве резултати кои ги бележи Јувентус во последно навивачите се нестрпливи, нервозни, бесни..И мене не ми е мило да го гледам во онаа позиција.
Биди пооптимист..Некој филозоф рекол „Во животот се остваруваат работите кои најмногу се надеваш дека ќе се случат, и оние од кои најмногу се плашиш дека ќе се случат...“

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Ги читам постовиве, го прочитав и овој:)...
Јас ти реплицирав на ова..

А за тоа твое мислење ти одговорив во мојот пост...

Биди пооптимист..Некој филозоф рекол „Во животот се остваруваат работите кои најмногу се надеваш дека ќе се случат, и оние од кои најмногу се плашиш дека ќе се случат...“
Za sto da bidam optimist koga znam deka ova sezona ke nema glaven Juventus, pretendenten Juventus. Sekogas si go branel Ranieri, i ete sepak se vrtis pak da go branis. Gledas deka so negovite greski, Juventus ne znae za pobeda. Neka dojde vo Juventus nekoj sto ima kapacitet za trofei (taka da znam deka ni Capello, ni Lippi ne ke moze veke so ovoj Juventus da se proslavi so nekoj trofej). 7 bodovi za 7 odigrani kola da mu pobegne vodeckiot tim na Juventus, toa ne znam deka se slucilo nekogas od koga go gledam i go sakam Juve (osven vo Serie B, koga bevme penalizirani). Za protiv Real nemame tim da im se sprotivstavime. Tamu ke igra eden Ramos, Cannavaro, Pepe, Heinze, Van der Vaart, Gago, Sneijder, Robben, Raul, Nistelrooy pa i vtoriot Buffon, Iker Casillas. Dodeka nie ke igrame so Molinaro, Marchisio, Salihamidzic, Mellberg, Marchionni itn. Se plasam i od eliminacija. Dodeka nema da osvoime maksimalni bodovi utre protiv kralevite, i dodeka ke pobedi Zenit protiv Bate, togas ke rizikuvame za vlez vo 1/8 finaleto.

Edit: Kiko te preporacuvam veke da ne replciciras za da go branis Ranieri. I ne mi e jasno na mene, zs go branis i sto gledas ubavo kaj nego?:tapp:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.215
Поени од реакции
5.852
Edit: Kiko te preporacuvam veke da ne replciciras za da go branis Ranieri. I ne mi e jasno na mene, zs go branis i sto gledas ubavo kaj nego?:tapp:
:)Никаде не реков во последниот пост дека го бранам Раниери..И јас изјавив дека ни се слаби резултатите, и дека тоа е вина и на Раниери и на повредите..Мој став исто е дека ако смениме тренер сега, а тој не е Липи, МОЕ МИСЛЕЊЕ е дека повеќе ќе изгубиме, него Раниери да остани..Со ова не го бранам Раниери, туку така мислам дека би било подобро за Јуве..

А за со Реал иако сме на хартија и во моментална форма послаби од нив, јас НИКОГАШ нема да речам ќе изгубиме, немаме шанси, вака-така...Времето ќе покаже, имам оптимизам...Што ако играле еден Канаваро (полжав предавнички), Ван Нистелрој итн во Реал?Јас не му се плашам, од мојот тим очекувам победа и се надевам само на победа..

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Секогаш било тешко да се игра во Италија...ај се надевам на добар натпревар:)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.215
Поени од реакции
5.852
Леле на гол.ком читам една работа, на која не знам ни дали да се смејам или да се расплачам...

Манчини, синоќа вечерал заедно со Коболи Џиљи, и Блан..Гол.ком се повикуваат на калчомерато..тука

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Леле колку сме само очајни :nesum: во јануари треба здрав ремонт...а за тренерот после денешниоот меч нели се ќе се знае...најголеми шанси има Ферара :vozbud:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Еве има и насмевки на лицата на Раниери и на Дел Пиеро кој е здивен да постигне гол на овој меч мислам дека можеме само со игра ко против Зенит да извадиме нешто да ја умртвиме скроз играта и од прекин да постигнеме некое голче:toe:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Леле на гол.ком читам една работа, на која не знам ни дали да се смејам или да се расплачам...

Манчини, синоќа вечерал заедно со Коболи Џиљи, и Блан..Гол.ком се повикуваат на калчомерато..тука
Би сакал да се деси ова , Манчини можеби е сега најголем противник на Интер од сите ...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.215
Поени од реакции
5.852
Би сакал да се деси ова , Манчини можеби е сега најголем противник на Интер од сите ...
Ама јас несакам заслепен од омразата уште толку да не закопа...:toe:

Ако се оди на тренер нека се оди на Прандели...Тој е идеална опција, но многу тешка варијанта...

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Ili Spaleti.

Ako Roma ne pobedi na dvata posledni duela... Mislam deka Spaleti ke treba da leta...
Pa neka doleta kaj nas...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
нејкам да се смени тренерот но нека изјаци зошто вакви замени права ?

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Siguren sum deka, vecerva ke mu dojde krajot na ovaa losa serija so pobeda nad real, no zalno ke mi bide toa sto so pobeda ranieri ostanuva, sepak dobro kaza kiko nema vo momentov nekoe poznato trenersko ime sto e slobodno takasto neka ja zavrsi sezonata sto ja zapocna ovoj smotaniov. Forza Juve :):helou:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Не треба да мениме тренер тоа го знам и сфакам дека повеке ке се расипиме секој иде во криза мала и голема ние сме во голема чекаме да се стабилизира другото коло играме со Торино е тука нема дилеми мора да тепаме но пред тоа со Реал Мадрид не чека тежок дуел може да се победи и Реал со тактичка игра и борбена.

пс. Кико може да ти го земам потписот !? :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom