Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Manninger
Grygera Legrottaglie Mellberg Chiellini
Iaquinta Sissoko Giovinco Nedved
Amauri Del Piero
OVA E ZA MOE MISLENJE

Vtora varijanta
Manniger
Grygera Legrottaglie Chiellini Salihamidzic
Marchionni Marchisio Sissoko Nedved
Amauri Del Piero

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
Сигурно го знаете ова али да напоменам јас уште еднаш...Раниери АУТ!

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Дел Пиеро и Недвед ке го решат Реал.
Живеат за вакви утакмици, преголеми борци, и ова ке им биде веројатно последна шанса за голем личен успех.

п.с Само да не игра Кнежевич, и се ке биде ОК.

едит- И Канаваро да игра прва постава, да потпадне на притисоток...предавничко копиле!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.233
Поени од реакции
5.864
Дел Пиеро и Недвед ке го решат Реал.
Живеат за вакви утакмици, преголеми борци, и ова ке им биде веројатно последна шанса за голем личен успех.

п.с Само да не игра Кнежевич, и се ке биде ОК.

едит- И Канаваро да игра прва постава, да потпадне на притисоток...предавничко копиле!
По враќањето на Легро и Мелберг во тимот, мислам дека Књежевич нема теоретска шанса да влези против Реал..Едноставно нема шанси..Посебно по изданието против Наполи..Убаво рече Моџи за него, тој си е просечен играч кој треба да игра во Сериа Б, а не во Јувентус...

Читав вчера (не можам да го најдам линкот) дека Секо бил виден на ручек со Лучано Моџи.. Потоа Секо изјавил во смеење, цитирам „Моџи не е ѓаволот па да не ручам со него...“

Се готви нешто..Што? Мислам дека ќе откриеме набргу...

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
се надевам дека ќе ги победите реал

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Мислам дека утре немаме никакви шанси.
РАНИЕРИ И СЕКО МОРА ДА СЕ ШУТНАТ од овој шампионски клуб!

евентуална победа (за раниери нерешено=победа) им го продолжува животот во Јуве на овие двајца лузери!

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221

евентуална победа (за раниери нерешено=победа) им го продолжува животот во Јуве на овие двајца лузери!
Ми се допаѓа како размислуваш :) Може една мазија сингл да ја играме :pos:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
шо зборите за победа против РЕАЛ бе? вие мрднати да не сте ејјјј будали :kesa:

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Според играта во последниве 5 утакмици и потезите што ги прави the thinkerman не можам да се надевам на добар резултат со еден Р. МАДРИД. Ако почнам да се надевам на добар резултат на крај само ке бидам изнервиран, а може и да настрада некој телевизор успат.
Вака со ладна глава полесно е...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.233
Поени од реакции
5.864

Треба секогаш да се надеваш на победа, дури и кога гледаш дека твојот тим се тетерави, не е во форма, повредите буквално го газат, треба да се зачува оптимизмот...Што ќе се случи утре ако Дел Пиеро, Амаури, Недвед, Сисоко влезат на терен со мисла дека немаат никакви шанси?

Ја сваќам цела лутина на навивачите на Јуве кои се научени да го гледаат Јуве на највисоко ниво во фудбалот, сваќам дека после неславниве резултати кои ги бележи Јувентус во последно навивачите се нестрпливи, нервозни, бесни..И мене не ми е мило да го гледам во онаа позиција..Но ние сепак како и да се наречиме, навивачи/симпатизери треба да бидиме зад клубот во добро и во лошо..Менување на тренер/управа (освен Липи) мислам дека би било погубно за Јуве во моментов.Прилагодување, консолидирање на силите, нов режим на работа, и оваа сезона да ја изгубиме..Со оглед на можните опции кои ги имаме моментално на тренерската позиција, мислам дека најдобро би било Раниери да остани барем до крајот на сезонава..

На крај на сезона, едно резиме, и ако задоволуваат резултатите на Раниери,арно, ако не клоците и нов тренер.. Тогаш можеби ќе може да се убеди Чезаре Прандели да се пресели во Торино..Тренер кој е СОЗДАДЕН за Италијански фудбал.. Ама реално да гледаме, знаејќи ја поврзаноста на Прандели со Фиорентина, мислам дека ќе биде многу тешко, ама не ја исклучувам таа опција..Прокружија информации дека Јувентус ќе се обидел нареднава сезона да го донеси Џузепе Марота (спортскиот директор на Сампдорија), ама можеби е само една обична шпекулација..

Како и да е ... Јас верувам дека Јуве ќе се врати, мотив имаат , и тоа ОГРОМЕН..Играат против најуспешниот тим во ЛШ..Само каква мотивација и самодоверба ќе добијат играчите доколку го совладаат Реал Мадрид..

Ќе речи некој дека не сум реален...Реален сум, знам дека ќе имаме МНОООГУ тежок натпревар..Ама не го отпишувам Јувентус, верувам во квалитетите..Се надевам дека овде ќе прославуваме..Форца Јуве!

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Верувам во Јувентус, не верувам во луѓето што го водат!
И да погубно би било за Јуве ако остане Раниери, мора да се отпушти што е мошно порано. Има опции за замена - една од нив е Рајкард, човек што го познава италијанскиот фудбал и ја знае тренерската работа.
Ако продолжи лузерот Раниери да раководи со тимот на крајот од сезонава ќе се бориме за опстанок - место за титула!
Прочитај му ги само изјавите, човекот против наполи се задоволил со нерешено и одел на таа опција!
Не може и не смее тренер на ЈУВЕНТУС да размислува толку лузерски.

@KикоMЦ: немој да ме учиш како да навивам за тимот што за кој навивам од кога знам за себе.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.233
Поени од реакции
5.864
@KикоMЦ: немој да ме учиш како да навивам за тимот што за кој навивам од кога знам за себе.
Не те учам како да навиваш..Си кажувам сопствено мислење е дека и покрај се ние МОРАМЕ да размислуваме ЗА ПОБЕДА..Исто така(ништо злонамерно)МОЕ мислење е дека не е во ред да викате за тимот за кој навивате, пред претстојниот натпревар дека нема шанси да победи..Никаде не реков дека ти не си навивач на Јуве, и нешто слично..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom