Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Ми се допаѓа изјавата и посветеноста на Поулсен, сите добро знаете дека не го сакам многу Поулсен, но морам да признаам дека за на клупа е одличен играч, а со ваква посветеност на сите играчи, титулите не ни бегаат.

http://goal.com/en/news/10/italy/2009/07/10/1374289/christian-poulsen-aims-to-prove-himself-at-juventus
Браво за Поулсен кој е полн со оптимизам, се гледа дека сака да остане во Јуве и да се докаже дека вреди повеќе од што мислиме.

Имаме многу играчи на таа позиција но мислам дека со продавање на Алмирон работите ке си дојдат на свое место.

----------------------Диего-----------------

--------Мело--------Сисоко------Маркизо\Каморанези

и како резерва на Сисоко ке биде Поулсен а на Мело Тиаго, така да мислам дека освен Алмирон друг не треба да си замини. Занети ке биде трета резерва и ке чека шанса од трет план, Но како што рече Чиро секој ке игра според перформансите што ги покажува и дека на никој не му е загарантиран првотимскиот статус. Тоа значи ако Сисоко има пад во формата а Поулсен се гледа дека значително напреднал зашто да не биде стартер и прв избор.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.593
Ми се допаѓа изјавата и посветеноста на Поулсен, сите добро знаете дека не го сакам многу Поулсен, но морам да признаам дека за на клупа е одличен играч, а со ваква посветеност на сите играчи, титулите не ни бегаат.

http://goal.com/en/news/10/italy/2009/07/10/1374289/christian-poulsen-aims-to-prove-himself-at-juventus
Се надевам дека оваа година ќе ја добие шансата да се докажи во Јуве..3 пати повеќе ја заслужува од Тиаго..

А инаку официјалното претставување на Фелипе Мело се очекува да биде најкасно до Понеделник линк

А додека пак Недвед потврди дека имал средба со Морати на која средба му бил понуден договор со Интер, но Недвед изјави дека е поласкан од понудата но дека не сака во очите на фановите на Јувентус да остане како предавник..

Но во неговото интервју тој изјави дека не го интересира Јуве како клуб, туку го интересира мислењето на навивачите:

Della Juve società non mi interessa, ma non vorrei passare per un traditore agli occhi dei tifosi
линк

Слики од првиот тренинг на Пинцоло..

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.593
Edit: Типов се подразмислил за Интер. . .ах мамата, демек не сака навијачите да го гледаат како предавник, али демек да не беа навијачите и да не немаше толкаво ривалство со Интер ке се обоеше.
- Изгледа ке се покајам се секој добар збор што го напишав на форумов!

Ок е, дишам длабоко, ајде да не избрзувам зашто ова го копирав од Трач.ком, па би сочекал на некој порелевантен медиум за да искоментирам до крај.
За жал констатацијата и преводот на гол.ком овој пат се вистинити..Недвед изјави дека Јуве како клуб не го интересира, но дека не сака да замине во Интер само поради навивачите на Јувентус.Бил искушен од понудата на Интер, но не ја прифатил само поради навивачите да не го наречат предавник.

Изјавата „Јуве како клуб не ме интересира“ ќе му остане црна дамка засекогаш..

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Прво да кажам нешто во врска со Мело. Како што прочитав на векиасињора ( можеби се работи за шпекулација ) трансферот на Мело ќе бил официјализиран денес во 17: 30 , така било соопштено на Јувентус Каналот. Па останува да видиме.
Иначе според скај спорт 24 трансферот е готов ( како што најавуваат речиси сите ) и се очекува Понеделник да бидат медицинските прегледи.

Во врска со Недвед не сум баш сигурен дека нема да направи глупост. Јас несваќам што би барал во Интер . Со која цел би отишол таму. Само ќе го навлече гневот на навивачите ма Јуве. Ако сака пари нека оди нека игра во Сад, Катар , Саудиска Арабија ... . Иначе во случај на евентуален трансфер Недвед нема воопшто да се разликува од предавниците кои го напуштија Јуве 2006 ( барем според мене ). Интересни работи се дешаваат , до вчера плукавме по Канаваро а сега го сакаме , го сакавме Недвед ... а можеби ќе "мораме" плукаме по него.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.593
Во врска со Недвед не сум баш сигурен дека нема да направи глупост. Јас несваќам што би барал во Интер . Со која цел би отишол таму. Само ќе го навлече гневот на навивачите ма Јуве. Ако сака пари нека оди нека игра во Сад, Катар , Саудиска Арабија ... . Иначе во случај на евентуален трансфер Недвед нема воопшто да се разликува од предавниците кои го напуштија Јуве 2006 ( барем според мене ). Интересни работи се дешаваат , до вчера плукавме по Канаваро а сега го сакаме , го сакавме Недвед ... а можеби ќе "мораме" плукаме по него.
Во случај на евентуален трансфер Недвед не само што нема да се разликува од предавниците кои го напуштија Јуве 2006та година, туку ќе биде НАЈГОЛЕМ ПРЕДАВНИК МЕЃУНИВ ДЕФИНИТИВНО.. Предавството на Ибро, Виеира, Замброта ќе биде мачкина кашлица во однос на тоа предавство што ќе го изврши Павел Недвед..За мене искрено и самото искушение да игра за Интер е една врста предавство..

По се изгледа Реал Мадрид после високата сума на Ливерпул за Чаби Алонсо, се насочува кон Гаетано Д`Агостино...линк

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940

Хаха ви текнува на ова?Патетики....Незнам каде со овој памет.

Свашта!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070

Хаха ви текнува на ова?Патетики....Незнам каде со овој памет.

Свашта!

Иван Заморано, хахаа
ова да мисли дека носи 9-ка а?

Недвед ако по било каква случајност да отиде у Интер, како што кажа Кико ќе испадне најголемиот предавник во историјата на Јуве.

И да, после 2006 Канаваро никад нема да го сакам, па макар и победнички гол у финале на Лига на шампиони да даде.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Прво да кажам нешто во врска со Мело. Како што прочитав на векиасињора ( можеби се работи за шпекулација ) трансферот на Мело ќе бил официјализиран денес во 17: 30 , така било соопштено на Јувентус Каналот. Па останува да видиме.
Иначе според скај спорт 24 трансферот е готов ( како што најавуваат речиси сите ) и се очекува Понеделник да бидат медицинските прегледи.

Јас не го сакам Канаваро, ќе го почитувам единствено како играч на Јувентус, ништо повеќе. А за Недвед да почекаме ќе зборуваме покасно да видиме дали ќе се случи нешто.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Во случај на евентуален трансфер Недвед не само што нема да се разликува од предавниците кои го напуштија Јуве 2006та година, туку ќе биде НАЈГОЛЕМ ПРЕДАВНИК МЕЃУНИВ ДЕФИНИТИВНО.. Предавството на Ибро, Виеира, Замброта ќе биде мачкина кашлица во однос на тоа предавство што ќе го изврши Павел Недвед..За мене искрено и самото искушение да игра за Интер е една врста предавство..

По се изгледа Реал Мадрид после високата сума на Ливерпул за Чаби Алонсо, се насочува кон Гаетано Д`Агостино...линк
Се сложувам со болдираното :)

Уште слики од вчерашниот тренинг тука Има интересни пароли за Павел.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.593
Јас не го сакам Канаваро, ќе го почитувам единствено како играч на Јувентус, ништо повеќе. А за Недвед да почекаме ќе зборуваме покасно да видиме дали ќе се случи нешто.
Не верувам дека ќе се случи нешто, да заигра за Интер и слично, но самото искушение на кое бил „подложен“ Недвед да игра за Интер, како што самиот изјави, самото посебе е предавство..

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Иван Заморано, хахаа
ова да мисли дека носи 9-ка а?

Недвед ако по било каква случајност да отиде у Интер, како што кажа Кико ќе испадне најголемиот предавник во историјата на Јуве.

И да, после 2006 Канаваро никад нема да го сакам, па макар и победнички гол у финале на Лига на шампиони да даде.
ееее.колку пати го кажав јас ова.и останувам на тоа.Мисламд ека недвед нема да отиде во Интер,само шпекулации од новинарите се тоа.Ајде конечно да се реализира трансферот со Мело,да го видам и него со нашиот дрес.:smir:

Јас денеска заминувам на одмор,колку што можам ќе пратам и од таму шо се дешава на Фан Клубов за трансферите,се надевам дека за едно 12 дена кога ќе се вратам уште повеќе засилувања ќе имаме во одбраната.П
Поздрав момци и FORZA JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!:helou:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Кога рековте дека ке се приклучат и останатиот дел од играчите?:vozbud:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ако направи таква глупост старчето Недвед, ќе му падне во вода се што направи за Јуве и ќе го мразам од дното на душата. Подобро нека не се осмелува да прави такво нешто. Цела кариера ќе му биде залудна.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.029
Поени од реакции
1.517

Presentazione Diego

Download

Честито нека ви се новите играчи :helou:

Статус