Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Ај што не чинела, не чинела, ама ќе има ли реприза пак, бидејќи не гледав денес заради фудбалот?

Дебелиот Цацко пушти добри фори :)
Инаку, што и е на публиката бе? Имаше неколку добри шеги на кои требаше барем да се насмеат.

Ова Бубамарава од година во година визуелно е иста навидум, тапа хумор, исти награди, исти фаци...
emo-015.gif
Шо би рекла тетка ти Бијонси :Baby I swear It's deja vu...

Само што оваа година ги немаше фаците кои се најпопуларни, туку споредните и помалку познатите. :pop:

Леле не с ездрави ејјј како сум се смеел за имитирање на гласот на народот и на томич кој го прекртстија во газот на народот :pos2::pos2::pos2:

не навистина оваа шоу што го прави буба мара е навистина прекрасно има многу музика и тоа различни стилови да уживаш да гледаш и штета што не го прават во новата сала каде ќе може повеќе публика да дојде и да бидат картите поевтини.

Богами и јас би и посветила награда за животно дело на Госпожа Тавитјан што трпи тројца ентузијазмични бубњари по дома :icon_lol:
И Цаце поише ме насмеа во три минути од колку Саше што се трудеше 3 саати. :(

Јако беше кога ја пееја на македонски јунајтед јуроп а камера го покажува фуере се мсешка под мустаќ :helou:

Богами и јас би и посветила награда за животно дело на Госпожа Тавитјан што трпи тројца ентузијазмични бубњари по дома :icon_lol:
хехе јако ти беше ова:pos2:
инаку секој чест за Гаро Тавитјан

Абе по тиња настан од ова има ли ??? ..
Јес да беше интересно првите 2 години.. пошто беше ново и разчично но веке стана ептен тапа .. мислам живи глупости..тоа па тоа едно исто..
Тони беше супер на почеток,мада и он го водеше шоуто читајки цело време од сценаарио... па кај го има тоа бе ??? :D (иако имаше ептен смеење тоа е факт)
Овој другиов па колку не го бива.. сака да биде Тони со истите кумановски вицови и финти али едноставно не е тоа тоа... незнам може до мене е ,може само ја го сфакам тоа така..

абе луѓе зошто сите го плукате настанов, тиња бил, ваков бил таков бил, еден не рече некоја пофалба
добро за разлика од другите години може беше за нијанса послабо со оглед што немаше гости од страна, што не се доделија награди за најдобар пеач и пеачка, што не се испеа песна на Тоше, што Тони не е водител...
ама факт е дека Златна Бубамара е единственото шоу од ваков тип што ни остана во земјата и треба да го цениме заради тоа
мене искрено ми се допадна, Сашо кажа добри политички шеги, исто и Цацко добро ме насмеа, имаше добри настапи и ќе речам само
Браво и нека се множат годините на Златна Бубамара

Ова е за гледање она од вчера е катастрофа освен Кристијан душичка кој ме поремети

Абе по тиња настан од ова има ли ??? ..
Ај ќе те замолам да ми кажеш друг добар настан кај нас:)
Ај наброј да те видам, ваков настан од забавен тип.
Нема...

Значи прво да кажам дека ова беше најдосадна Златна бубамара до сега одржана.
Но сепак остана единствена манифестација каде се доделуваат награди.
Останати манифестации за доделување на награди останаа само оние за спортски награди, друго нема ништо.
Порано имаше 12 величенствени. Имаше некоја друга манифестација мислам за музички награди. Такво нешто веќе неколку години нема. Нема доделување на награди за тие од театарот и филмот (има неколку филмови годишно колку толку) ама нема настан таков. Па и оноа Глумците пејат мислам не се одржува веќе.
Ништо нема.
Остана сепак Златна бубамара. Секогаш Ранко кажува најмалку се битни наградите, не се доделуваат стандардно исти награди туку секогаш различни за разни категории. И сепак секогаш има забава и смеа, она што ни фали на нас да не отргне од преокупациите. Има и политика ама се е исмејано.
Така да не може да ја окривуваме оваа манифестација, која остана единствена ваква од забавен тип.
И нормално не е исто без Тони, но тој сам ја напушти, така да солидна замена е Сашо.

Прва работа: Сашко не може да биде како Тони.
Втора работа: Бубо Каров а.к.а. Цацко е легенда. Одлепен до крајност. :)
Трета работа: Моментот кога ја подигнуваа наградата за најдобар спот навистина ме трогна.
Четврта работа: Едно огромно БРАВО! за семејство Тавитјан. Одлична изведба. Секоја чест!!! :vozbud:

Се гледаме на наредна Буба Мара. :)
:helou:

абе луѓе зошто сите го плукате настанов, тиња бил, ваков бил таков бил, еден не рече некоја пофалба
Па најверојатно го викаме тоа ,поради тоа што навистина е за плукање настанот.. и дела навистина не го бива ,ете затоа излеа сите го викаат тоа :)

Браво и нека се множат годините на Златна Бубамара
Евентуално ако има уште наредната година ама и за тоа не сум баш сигурен мислам дека е доста веке.. то је то.

Мене не ми беше досадно да ја гледам од 20.00 до 23.30 еднсотавно не осетив кога помина времето, бидејќи уживав во музика и смешки. И навистина според мене ова шоу треба да се прошири и да се доделуваат награди од целиот балкан ида с еправи со повеќе пари да изгледа светск изатоа што тоа и го заслужува.

Ова Бубамарава од година во година визуелно е иста навидум, тапа хумор, исти награди, исти фаци...
emo-015.gif
Шо би рекла тетка ти Бијонси :Baby I swear It's deja vu...

а шо, демек на брит авордс, и сличните на мтв, кај што се појавува тетка ти, да не се дешава нешто ново?

бубамара си е единствена манифестација од ваков тип, и не може да биде лоша. затоа што едноставно, нема подобра. тие што сметаат дека не ја бива, па нека повелат нека направат подобра. оваа манифестација сфатила што му треба на напатениот македонскиот народ, и тоа го прави веќе 12 години, некогаш подобро некогаш полошо, но си ја завршува својата работа. не расположува, не насмевнува, не разведрува, ни го отргнува паметот од политиката, и ја исмева истата. затоа секоја чест на ранко и на неговите идеи.само напред и со бубамарата и со крушево и со се друго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom