the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Стил девојче !!! Ало, по кој пат треба да повторам дека има разлика меѓу стил на пишување и правописни грешки...Читајте ги минатите страни да го ебам, не планирам на секои 3 дена да реплицирам на сите кои живеат со мислењето дека ја не сум знаел да пишувам литературно...ТИсто и ти, ако веќе отвараш тема каде што ќе го браниш мајчиниот ни јазик оди до крај, брани го, КУРЧИ се на неписмености и ти пишувај литературно, покажи им како треба, а не едно збориш друго правиш. И да се разбереме, не ја бранам јас неписменоста, само кажав дека претеруваш со ситните грешки на еден форум кој е наменет првенствено за релаксација, дружба и забава и не треба толку да се нервираш, едноставно игнорирај ги оние за кои збрував погоре, кои пишуваат по цел текстови без ниту еден интерпункциски знак
Умеам и јас да разграничам ситна и крупна грешка...
Тие што ми се наведени у првиот пост се огромни грешки, а има и некои несвесни за кои и јас понекогаш се мислам дали е Д или Т...
Седи доле, 5-ка за ова тримесечие*чиста проверка, да видам до кај сум со правописот:helou:
Тачно, сами треба да се описменат...Добро...
зошто олку изнервирана реакција?
Темава гледам си ја отворил... ај фино шо си ја отворил, ќе дискутираме и се`, ама јас не гледам никаква корист од ова. Не дека треба да се извлече корист од темава, ама џабе ти е. Не се сите на филолошки, не се сите доволно писмени за да пишуваат комплетно точно и нема сите да купат правопис од 50 денари или на нет да побараат и да се описменат.
Ти пишувај си правописно, со темава нема да ги описмениш другиве.:smir:
Ја само укажувам на проблемите...