TpH_Bo_OkO
Трноризец
Ти хунза си неписмен и нема шанса да се описмениш пошо ти поминало времето...Барем децава на форумот нека поднаучат нешто, ти си одамна заборавен од сите...
Иден „наставник“ Дами и Господа....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти хунза си неписмен и нема шанса да се описмениш пошо ти поминало времето...Барем децава на форумот нека поднаучат нешто, ти си одамна заборавен од сите...
Не знам некако во контекст ми бешеВоопшто не ми беше тоа поентата на постот... Што сега одеднаш сите гледаат кој како пишува а не содржината на постот?
Намерно е така напишано![]()
Не сум неписмен ебате беља, така само се изразувам...
А тоа нема никаква врска со тоа дека ја го владеам нашиот јазик во секој поглед...
1. Сеуште се пишува слеано, затоа што е МОДАЛЕН ЗБОР, а не е именски дел од глаголски прилог за да пишуваш одделно :wink:
лелееееееееееее,го известивте Груевски?во полиција што викаат?Прво препрочитај си го твојот пост, подразмисли, па кажи дали не треба секој да си купи Правопис.
Објаснувања:
1. Не се става запирка пред сврзникот ИЛИ.
2. Се уште се пишува оддвоено (со надреден знак кој за жал го нема во повеќето поддршки).
3. Не се користи запирка во овој случај.
4. Не се става запирка пред сврзникот И!!!
5. Потценуваш (не поДценуваш :nesvest. Академски граѓани, а не слушнале за едначење по звучност :smir:.