Sony Ericsson Idou

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Лудилоооооооооооооооооооооооооооооооооооо :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::vozbud::vozbud::vozbud:

Си викам не е баш што, онака, кога читам камера 12.1 MP.Ова стварно е да те седне:)
Ама ќе сонуваме ние додека стигне кај нас чудово...

Се знае дека Sony Ericsson се едни од најдобрите производители на мобилни...

П.С. Ова не е мобилен со вградена камера.....ова е камера со вграден мобилен:

12.1 MP, 4256 x 2832 pixels, autofocus, xenon flash, video, video LED flash, secondary VGA video call.....
:vozbud:I think the room is spinning around me ....
од ова човек глава да го заболи....

Ништо не гледам посебно во телефонов.АМА БАШ НИШТО.Се е веч виџено.И шо дека има 12.1Мрх? Ај ќе направиме споредба со дигиталец со 8 не мора со 12 и ќе видиме кој ќе извај слика а кој налик слика :smir:

Tebe sho te pale brat?

Па да си влезам у соба да запалам светло и две бисексуалки да ме чекаат. Е тоа ме пали

Алоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо! Чуму тие 12 мега пиксели, кој кур ќе се слика со таа резолуција? Што резултати ќе се добијат од тие фотографии? Или најбитен е курчот пред продавница дека имаш 12 мегапиксела?

Ништо не гледам посебно во телефонов.АМА БАШ НИШТО.Се е веч виџено.И шо дека има 12.1Мрх? Ај ќе направиме споредба со дигиталец со 8 не мора со 12 и ќе видиме кој ќе извај слика а кој налик слика :smir:

Не 8 мегапиксели, и тие се премногу. Знам апарат кој има 4 мегапикселни слики на 300dpi

Па да си влезам у соба да запалам светло и две бисексуалки да ме чекаат. Е тоа ме пали

Алоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо! Чуму тие 12 мега пиксели, кој кур ќе се слика со таа резолуција? Што резултати ќе се добијат од тие фотографии? Или најбитен е курчот пред продавница дека имаш 12 мегапиксела?

Не 8 мегапиксели, и тие се премногу. Знам апарат кој има 4 мегапикселни слики на 300dpi
за имање има 12мп али ефективни 4 :pos: останатите се resize :D:D:D

Овој ќе е прескап телефон, а ако ви е за камерата за тие пари што ќе ги дадете за телефонов што апарати можете да купите..

P.S. телефонов е shit! немаат идеи за нешто ново, цело време гледаат камерите и изгледот...

На секоја тема со нов телефон со поише мега пиксели има такви што се палат на мегапикселите и за нив телефонот е ѕвер ако има што поголема камера

епа не е све у пикселите ...

Spored mene pomegju drugoto ovoj telefon e zver poradi toa shto:

1. Ima Xenon Blic - ako ne znaete shto e proverete vo Wikipedia
2. Ima Led Blic za video snimanje (kolku cesto go gledate ova? a?)
3. Ima autofocus - Wikipedia isto
4. Ima operativen sistem Symbian - Wikipedia odi pak
5. Ima se drugo kako Wi-Fi, GPS itn itn - imas se objasnato vo Wikipedia

Ovoj telefon e spoj na Sony digitalen fotoaparat, Smarthone, i I-Phone. Dokolku toa vas ne ve impresionira vi posakuvam se najdobro vo zivotot :helou:

Spored mene pomegju drugoto ovoj telefon e zver poradi toa shto:

1. Ima Xenon Blic - ako ne znaete shto e proverete vo Wikipedia
2. Ima Led Blic za video snimanje (kolku cesto go gledate ova? a?)
3. Ima autofocus - Wikipedia isto
4. Ima operativen sistem Symbian - Wikipedia odi pak
5. Ima se drugo kako Wi-Fi, GPS itn itn - imas se objasnato vo Wikipedia

Ovoj telefon e spoj na Sony digitalen fotoaparat, Smarthone, i I-Phone. Dokolku toa vas ne ve impresionira vi posakuvam se najdobro vo zivotot :helou:
За тие пари што ќе вреди ова можеш да си купиш DSLR и iPhone :wink:

Не е се у пикселите, битен е квалитетот на сликата. Според мене ова е добро телефонче има вифи, ксенон блиц, симбиан, екран на допир ова она...Ај ќе видиме понатаки со телфончето...

Back
На врв Bottom