Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
:bilokojzbor2::bilokojzbor2::bilokojzbor2: Нема Манчестер :pos2::pos2::pos2:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Инаку претплата нема да им плаќаш?Без да ме сфатиш грешно, ама баш ништо не мора Канал 5 да прави за да задоволи некого, туку да направи проценка за тоа кој меч би бил поинтересен за публиката.

Сега направиле, можеби погрешиле можеби не, но поради реакцијата на публиката ете, се промени распоредот.

Ама тебе не ти се ништо должни ако навиваш за Јуве, компренде амиго? :smir:
Се ми е јасно ова и се согласувам донекаде со истото, но Канал 5 телевизија за да постигне гледаност треба да ги задоволи вкусовите на гледачите. Поинтересен за поублика да, но кој би бил повеќе гледан? Се знае дека Јуве има многу фанови во Македонија како и Баерн, па со таа утакмица ќе се удоволи на пошироката народна маса.

Второ околу постот на иво.с.м:

Вие не треба да ќутите туку да прифаќате некои критики на гледачите. И ако ,,комуницирате со нас'' ти искрено ми даваш една арогантна слика, се однесуваш тука несвојствено за годините и на секој пост каде што некој член дава критика за спортската програма на Канал5 реплицираш арогантно, како од тебе или тв Канал5 да зависи дали македонската јавност ќе гледа фудбал или не.

Член од
1 март 2008
Мислења
82
Поени од реакции
14
ХАХА КАНАЛ 5 Телевизија АМАТЕРИ:uvo:!!!! Кој ви даде вас лиценца за Лига на Шампиони бе:tv:..Цел свет зборува за Јуве-Баерн се прават анализи се вадат статистики сите знаат кој натпревар е дерби на ова коло и нај интересен..никој не го спомнува натпреварот Марсеј-Реал ...па и ке ги молат петиции ке праќаат да пуштат на 5+ ??? будала народ ... абе петиција за да им се одземе лиценцата треба да се прави бе алооо:toe:

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
Второ околу постот на иво.с.м:

Вие не треба да ќутите туку да прифаќате некои критики на гледачите. И ако ,,комуницирате со нас'' ти искрено ми даваш една арогантна слика, се однесуваш тука несвојствено за годините и на секој пост каде што некој член дава критика за спортската програма на Канал5 реплицираш арогантно, како од тебе или тв Канал5 да зависи дали македонската јавност ќе гледа фудбал или не.
Е сеа да ти кажам...сум бил арогантен? па дали си свесен за што зборуваш? ај погледај ја темава од почеток па да видиш што глупости, навреди и тоа лични,и што уште се испонапиша? Сме краделе, сме пустеле, појма сме немале, се дупчеа со моето презиме и што уште не...А од друга страна сакате да комуницираме со вас, и патем да се правиме слепи што не вреѓате, и да ви се извиниме можда? Е кај го има тоа? Ако сакаш комуникација ќе ја чуеш и другата страна, т.е. мене, Филе, Канал 5...а ја у рукавици никад не сум зборувал па нема ни тука.
Добро пиша, еве...веруј, почињаат да ми фалат другарчињата што тупеа за сигналот дека бил краден

ХАХА КАНАЛ 5 Телевизија АМАТЕРИ:uvo:!!!! Кој ви даде вас лиценца за Лига на Шампиони бе:tv:..Цел свет зборува за Јуве-Баерн се прават анализи се вадат статистики сите знаат кој натпревар е дерби на ова коло и нај интересен..никој не го спомнува натпреварот Марсеј-Реал ...па и ке ги молат петиции ке праќаат да пуштат на 5+ ??? будала народ ... абе петиција за да им се одземе лиценцата треба да се прави бе алооо:toe:
ај кликни на овој линк да видиш дали никој не го споменува Марсеј - Реал?
http://liveonsat.com/dailypage.php

К'o мал не ти подавале топка , нели? Душичка

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дан сакате и на 5 и на 5+ да ви ја пуштат? Така ќе бидете задоволни? Ај не трескајте, ете ќе ја даваат на 5+ и не напињајте више.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Е сеа да ти кажам...сум бил арогантен? па дали си свесен за што зборуваш? ај погледај ја темава од почеток па да видиш што глупости, навреди и тоа лични,и што уште се испонапиша? Сме краделе, сме пустеле, појма сме немале, се дупчеа со моето презиме и што уште не...А од друга страна сакате да комуницираме со вас, и патем да се правиме слепи што не вреѓате, и да ви се извиниме можда? Е кај го има тоа? Ако сакаш комуникација ќе ја чуеш и другата страна, т.е. мене, Филе, Канал 5...а ја у рукавици никад не сум зборувал па нема ни тука.
Добро пиша, еве...веруј, почињаат да ми фалат другарчињата што тупеа за сигналот дека бил краден
Свесен сум што напишав. Него што треба да правиме доколку им обрнуваме внимание на сите провокации, навредувања и малоумни размислувања од страна на поединци ? Е тогаш настанува хаос.
Ти како професионалец од тв Канал5 не треба да се симнуваш на ниво на некои 15годишници или на некои непрофесионалци кои ете зборуваат за краден сигнал.
Не зборувај во множина, јас никогаш не сум постирал такви глупости какви што ти наброи, во мојот пост кој што е некаде на почетокот фино лепо ве поздравив и кажав дека го ценам она што го работите.

Фино би било да ги избегнуваш таквите постови иако како нов член на форумот тоа би било тешко, пред се поради тоа што не знаеш на кој карактер му реплицираш и обрнуваш внимание и од друга страна да внимаваш на сопствените затоа што не е фер некој објективен да ги чита таквите твои постови, постови на ,,претставник'' на Канал5 телевизија.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Инаку претплата нема да им плаќаш?Без да ме сфатиш грешно, ама баш ништо не мора Канал 5 да прави за да задоволи некого, туку да направи проценка за тоа кој меч би бил поинтересен за публиката.

Сега направиле, можеби погрешиле можеби не, но поради реакцијата на публиката ете, се промени распоредот.

Ама тебе не ти се ништо должни ако навиваш за Јуве, компренде амиго? :smir:
Јас може навивам за нив, не викам не. Ама јас не сакам да глеам затоа шо навивам за Јувентус. Сакам да глеам затоа што сметам дека овој натпревар ќе биде најинтересен, натпревар кој одлучува кој продолжува, а кој не. Не ги потценувам другите. Коа играа Јуве и Бордо јас ги глеав Милан и Реал, затоа што за мене тој натпревар беше поинтересен. Ако игра на пример Јуве со Апоел, а Интер со Киев(пример давам) ја би глеал Интер Киев затоа што тоа е подобар дуел. Толку

Член од
1 март 2008
Мислења
82
Поени од реакции
14
ај кликни на овој линк да видиш дали никој не го споменува Марсеј - Реал?
http://liveonsat.com/dailypage.php

К'o мал не ти подавале топка , нели? Душичка
какво подавање топка бе Нубер ..се потврдува твојот аматеризам со твојата ароганција, ти немаш домашно воспитување за да бидеш ПиАр :nenene: .. ти си само за камерман у студиото на филе...:smir:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Па Ноќ се Шампиони се вика тоа, се знае кој иде у директен пренос. :cool:

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
Свесен сум што напишав. Него што треба да правиме доколку им обрнуваме внимание на сите провокации, навредувања и малоумни размислувања од страна на поединци ? Е тогаш настанува хаос.
Ти како професионалец од тв Канал5 не треба да се симнуваш на ниво на некои 15годишници или на некои непрофесионалци кои ете зборуваат за краден сигнал.
Не зборувај во множина, јас никогаш не сум постирал такви глупости какви што ти наброи, во мојот пост кој што е некаде на почетокот фино лепо ве поздравив и кажав дека го ценам она што го работите.

Фино би било да ги избегнуваш таквите постови иако како нов член на форумот тоа би било тешко, пред се поради тоа што не знаеш на кој карактер му реплицираш и обрнуваш внимание и од друга страна да внимаваш на сопствените затоа што не е фер некој објективен да ги чита таквите твои постови, постови на ,,претставник'' на Канал5 телевизија.
Сеа ваљда ти е јасно, зашто никој од нашава фела, ама баш никој не сака да комуницира со вас ( чест на исклучоците )? Едноставно не дозволувате интеракција, туку сакате одговор кој ќе ги задоволи вашите моментални состојби и прашања...така не оди, не е ОК да ми забележуваш за моите постови, а кога велам дека вие бомбардирате со глупости, тогаш се оградуваш...не може форумов за тебе макја да биде, а за мене маќеа, нема шанси...
На крај краева, ја испочитував вашата желба и тоа е најважно...а сеа ќе има пауза до Февруари догодина, тача да ќе се одмориш од мојата ароганција

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
какво подавање топка бе Нубер ..се потврдува твојот аматеризам со твојата ароганција, ти немаш домашно воспитување за да бидеш ПиАр :nenene: .. ти си само за камерман у студиото на филе...:smir:
Еден дијазепам ќе ти заврши работа колку за денес...за поише, си има институции

Kajgana Shop

На врв Bottom