Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и јас викам така,...Само да не се експонираат толку во јавност, инаку, нека си се сакаат...:smir:
...Само да не се експонираат толку во јавност, инаку, нека си се сакаат...:smir:
И во рамковен да ги додадат.И обавезно во Армија и Полиција да бидат застапени.То ке биди лудило под тушеви...Уште само хомосексуалците ни фалеа како проблем.Ма шатори пред собрание ако не им се исполнат барањата.

...Не, не мислев на тоа...немам гледано, гледав само една епизода, но таму нема ништо геј, освен самиот Боки, за кој, освен електрична столица, нема спас...Мислиш да не им се дозволуваат ТВ емисии,како оваа новава госпоѓа министерка?????
cinik sum sorry),kako vtoro Lurtz imas mnogu pogresna slika za pederite deka setaat so runtavi gazinja ili deka se oblekuvaat so rozevi bluzicinja i stegnati farmerki(mada sega i kaj nas e vo trend e ova pa ne se prepoznavaat uljezite).
Ок, моја грешка што дадов филмски пример за хомосексуалец :smir:. Сум ги гледал хомосексуалните лица во Данска, Шведска, знам дека не се такви, не можеш ни да ги познаеш. Во право си, сето тоа е така. Ама бев револтиран со некои си закони, паради и слично. Зошто е тоа потребно, не знам. Едноставно не знам дека е или не е хомосексуалец, а не ме интересира. Закони нема потреба пошто никаде не стои дека е забрането за педери или никому ни на чело не стои такво нешто. Едноставно, премногу се фокусира општеството на вакви квазипроблеми (и некој погоре што спомна, и мене ми личи на предизборни манипулации), отколку на вистински проблеми како на пример здравствената заштита на население, социјална заштита и слично. Премногу минутажа во медиумите (ок, приватни се но сепак јавноста ги гледа), децата се подложни на разни влијанија, како кога ќе земеш глина да ја преобликуваш во нешто. Мислам за психата на моите и другите деца и млади во РМ, нема да остави добар впечаток постојано споменување на вакви (сепак за мене девијантни) појави.Jas se soglasuvam so Lurtz donekade ,znaci ne treba da imaat nikakvi prava osven onie sto se propisani so ustav kako i site ostanati,zatoa sto se i isti so site ostanati.
Apropo paradite ne se soglasuvam bas premnogu,kako prvo jas ne veruvam deka drzavata gi organizira paradite(mozebi da gi sponzorira po malku) i si e nivno pravo da si se organiziraat se dodeka ne gi prekrsuvaat zakonite na televizija mozes da smenis kanal isto i deteto ne mora da ti i e involvirano vo paradata moze da si sedi zatvoreno doma i da gleda Ultimate Fight ,mislam normalno ako sakas da izgledas zdravo pokolenie:winkcinik sum sorry),kako vtoro Lurtz imas mnogu pogresna slika za pederite deka setaat so runtavi gazinja ili deka se oblekuvaat so rozevi bluzicinja i stegnati farmerki(mada sega i kaj nas e vo trend e ova pa ne se prepoznavaat uljezite).
Koga ke pogledam naokolu sto me sublimira okolu 30 % od bivsite kolegi mi bea pederi(3-ca)
I vidi cudo se toa bea teretana momci koj izgledaja sosem normalno i toa onaka Crnci so muskuli 190 do 195 mislis deka krcma ke ti skrsat a vamu si razmenuvaat blow job kako ovie so rozevive maicina koj se poveke promiskuitetni od Rocco.
Znaci jas sum da mu bidat zagarantirani pravata so ustav i nisto poveke ama mrazam koga se benificirani kako beli mecki sto i neretko e slucaj.