Кааква откачена идеа!

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
ова го имам гледано поодамна
беше еден вид протест против гужвите во поедини институции ако добро паметам

ова го имам гледано поодамна
беше еден вид протест против гужвите во поедини институции ако добро паметам

Не баш протест, некој начин на искажување незадоволство.
Али повеќе е за да направат збунка, луѓето да се зачудат XD Всушност, да направат сцена, тоа им е мотото воедно :)

"Improv Everywhere is a New York based prank collective that causes scenes of chaos and joy in public places"

Не баш протест, некој начин на искажување незадоволство.
Али повеќе е за да направат збунка, луѓето да се зачудат XD Всушност, да направат сцена, тоа им е мотото воедно :)

"Improv Everywhere is a New York based prank collective that causes scenes of chaos and joy in public places"

епа истот ти е тоа
значи добро сум памтел

И ја сум за :vozbud:

Ептен јако е ова, зашто да не го направиме :)

Леле свака им част.
Ало бе не треба се од една возраст.Тука се од 7 до 77 години не мрдаат маме им ебем ко восочни фигури се обични луѓе.
Леле како им текнало еј браво.

Имаше едно правило во поранешната YU лига (незнам, можеби и во други лиги), некаде при крајот на нејзиното постоење, по нерешен резултат да се изведуваат пенали. Бод земаше победникот, а другиот нула. Ова се покажа како најглупавото правило некогаш измислено, и кратко беше во сила, 1 или 2 години.

Како и да е, ова што е предложено на темава се однесува само за резултат 0-0, за да се поттикне офанзивниот фудбал. Публиката доаѓа за голови и се тоа држи. Но ова правило страшно би ги фаворизирало посилните клубови, кои ќе имаат повеќе време да тактизираат и да чекаат слабиот противник да се отвори. А тоа не ми се допаѓа многу, затоа што ем се појаки, ем судии ги штитат, како да не е доволно што се фаворити, ем сега и вакво нешто.

Имаше едно правило во поранешната YU лига (незнам, можеби и во други лиги), некаде при крајот на нејзиното постоење, по нерешен резултат да се изведуваат пенали. Бод земаше победникот, а другиот нула. Ова се покажа како најглупавото правило некогаш измислено, и кратко беше во сила, 1 или 2 години.

Како и да е, ова што е предложено на темава се однесува само за резултат 0-0, за да се поттикне офанзивниот фудбал. Публиката доаѓа за голови и се тоа држи. Но ова правило страшно би ги фаворизирало посилните клубови, кои ќе имаат повеќе време да тактизираат и да чекаат слабиот противник да се отвори. А тоа не ми се допаѓа многу, затоа што ем се појаки, ем судии ги штитат, како да не е доволно што се фаворити, ем сега и вакво нешто.

Mislam deka imash utnato podforum ? o.0

Хаха Интерниста бе друже :)))

Туку ова кај нас ако го направиш има по 20 души да ти се собираат пред тебе и муабети да ти вадат.

Mislam deka imash utnato podforum ? o.0

Неееее... !!! Немогуче.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ааа, вилицата почна да ме боли. :D

Јас сум крив, извини друже саркастичен ми беше коментарот. Различни се темите. :D

Хаха Интерниста бе друже :)))

Туку ова кај нас ако го направиш има по 20 души да ти се собираат пред тебе и муабети да ти вадат.

Хахаха XD Брат ако не приметуеш, и нив малце ги буцкаат, проверуваат дали се "луѓе" :) Нормално дека ке те закачаат, ама тука е и вештината :) Да беше лесно, немаше да биде интересно xD

Хахаха кај нас да го праиме тоа има многу ситуации што може да предвидам да се случат и ниедна од нив нема хепи енд.инаку браво за луѓено мал аплауз и од мене за идеата.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Фудбал е погоре од Чек Дис Аут

Ајде кај сакате, ја прв се пријавувам, бе бива да бидам мртов ладен :)

Јас ќе дојдам само да ве буцкам со прст ко оној на видеото пошто немам живци за да стојам здрвен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom