Рамковни полицајци

Тоа ти е, албанска работа.

Еве јас на пример, во план ми е да напраам едно 10 деца (минимум), 2 наркомани, 3 у Швицарска, 4 во УЧК, еден ќе излезе саглам за у Администрација, Министерство, Некоја научна институција итн...

И моите 10 деца ќе имаат по 10 деца итн, до бескрај... До земање на цел Балкан!

Кај шо има сила нема правдина, ама не научивте и не научивте.

е ајде де ко толку знајш ајде речи дека не е вистина то шо го реков за селата каде што е мнозинско македонско и за селата каде мнозинтво е албанското:tapp:

не се секирај за тоа децата,во минатото се најдоа херои да ве скротат,пак ќе се најдат....

Има еден многу добар лек за шипаците:камо сите општини,каде што соживотните ни се мнозинство да се дадат под ,,кирија,, на заспаните држави Албанија и Косово,па македонските шипаци,кои овде изиграваат невини марионети,да се лишат од полза на буџетот на Македонија...

Ајде таму забрани им да не користат даже ниту пукнато дени од буџетот на Македонија,ајде насамари им ги на Албанија и на Косово,па да видиме еј тогаш дали ќе го преживеат тоа...баш ме интересира еден таков експеримент дали ќе го преживеат?
Или тогаш велика Албанија ќе им изгледа само земја-идеал,кој никогаш и нема да ги прехрани,па да викаат ,,сакаме назад во Македонија,,

После се што прават,глупав е оној човек,кој ќе има милост кон нив!
Hihihihihih....tolku a? Ne uspea poveke, ne uspea poveke da ja kries vecnata zelba a? Ah be bugari, ah be....ima li Makedonci be, alooooo, kaj se, ne gi gledam....

е ајде де ко толку знајш ајде речи дека не е вистина то шо го реков за селата каде што е мнозинско македонско и за селата каде мнозинтво е албанското:tapp:

не се секирај за тоа децата,во минатото се најдоа херои да ве скротат,пак ќе се најдат....

Овој:
:nenene:

Hihihihihih....tolku a? Ne uspea poveke, ne uspea poveke da ja kries vecnata zelba a? Ah be bugari, ah be....ima li Makedonci be, alooooo, kaj se, ne gi gledam....

Не знам за какви Бугари прајш муабет...ама има моменти кога си викам,ДАЈ МИЛИ БОЖЕ,да се вратат тоа Бугарите,па да ве дотепуваат од ќотек и да ве третираат по-долу од животињи...како што ви правеле на времето де...
а да дојде до уште една таква ситуација биди 110% сигурен оти повторно ќе ве третираат на таков начин...спас ќе нема........останатото ќе го допишат историците....

Не знам за какви Бугари прајш муабет...ама има моменти кога си викам,ДАЈ МИЛИ БОЖЕ,да се вратат тоа Бугарите,па да ве дотепуваат од ќотек и да ве третираат по-долу од животињи...како што ви правеле на времето де...
а да дојде до уште една таква ситуација биди 110% сигурен оти повторно ќе ве третираат на таков начин...спас ќе нема........останатото ќе го допишат историците....
цела екс-југославија плаче за тито сеуште ама некако не се врати..
Албанија- плаче за Енвер Хоџа...
Ти продолжи да плачеш за минатото... :baeh:

Па... незнам по кои критериуми бугарите тепале и дотепувале .. но знам за..

Бугарските ѕверства врз Македонскиот отпор

vst1012346221qz3.jpg

Па... незнам по кои критериуми бугарите тепале и дотепувале .. но знам за..

Бугарските ѕверства врз Македонскиот отпор

Братот,сета почит до тебе,но додека ти се замараш со некои монархо-фашистички бугарски фаланги од минатото,тебе од зад грб ти се токмат Албанците...:toe:

А,најлошо е некој да те атакува отпозади...

И јас знам дека се меѓу нас е зло,таква и е судбината на Македонија...но секогаш меѓу повеќе зла се одбира она најмалото...

Претпоставувам дека одамна си го сфатил тоа.

Братот,сета почит до тебе,но додека ти се замараш со некои монархо-фашистички бугарски фаланги од минатото,тебе од зад грб ти се токмат Албанците...:toe:

А,најлошо е некој да те атакува отпозади...

И јас знам дека се меѓу нас е зло,таква и е судбината на Македонија...но секогаш меѓу повеќе зла се одбира она најмалото...

Претпоставувам дека одамна си го сфатил тоа.

Што друго ќе рече учениче на Кракачанов:tapp:

Немој ни случајно да ми ги наметнуваш Бугарите како опција, тоа е се'.

И по се' изгледа дека некој друг многу повеќе се “замара“ со нас Македонците чим ни доаѓа со плитки пропагандни цели на форумов.

Што друго ќе рече учениче на Кракачанов:tapp:

Нрекувај ме како сакаш,се е твој избор...но знај дека за Македонија има повеќе потенцијални опасности.

Едната можеби се Бугарите!Но,по-големата и по-опасната верзија се секако Албанците!

Па,ти бирај,мене ова и толку не ме тангира!

Немој ни случајно да ми ги наметнуваш Бугарите како опција, тоа е се'.

И по се' изгледа дека некој друг многу повеќе се “замара“ со нас Македонците чим ни доаѓа со плитки пропагандни цели на форумов.

99% се слагам со напишаново!

Но,се надевам дека не ги мешаш поимите ,,минато,, и ,,сегашност,,

Бугарите се во минатото...но албанците се во сегашноста.

А,кога ќе ставиш на кантар,излегува дека сегашноста е секогаш поважна од минатото.

Минатото било и поминало,сегашноста е најважна,затоа што таа ти е отскочната даска кон подобрата иднина!

Па,ти гледај подобри ја сегашноста,за иднината да ти биде уште по-добра.

Демиан Бугарската пропагандна машинерија и сега работи со полна пареа и не е многу поразлична од онаа од 19век

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom