Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум пишал ја тоа бе :pos:

Шала на страна, стварно очекував дека ќе потпише али тоа е тоа... да се надеваме дека Аквилани ќе потпише али не за преголема сума...
Брат малку шала бе... А сега ако се кладиме за Аквилани ке се кладам јас... Толкав малер сум, што да ме веруваш ке потпиши, и ќе изгубам на кладбава... Сепак шалата на страна, Алонсо го изгубивме, не верувам дека така лесно и Аквилани ке го испуштат... Вервуам во Секо... Ех како не се врати само за овај трансфер Моџи... Ке бидам нај среќе... Али тоа е... Сепак се надевам на среќен крај...

trezege i po star ke bide korisen, toj dava golovi samo so eden dopir so topkata, za toa ne treba nekoja kondicija ili da e vo kojzne kakva forma. Toa e oset i darba koj nemoze da se izgubi. No sepak mislam deka 25 milioni ne se mala rabota i treba da razmisli upravata na juventus dali da ja prifati ponudata. Ako dodade uste 15 mil. (25 od trezege) toa se 40 mil. so tie pari moze da zemat koj sakaat

Брат малку шала бе... А сега ако се кладиме за Аквилани ке се кладам јас... Толкав малер сум, што да ме веруваш ке потпиши, и ќе изгубам на кладбава... Сепак шалата на страна, Алонсо го изгубивме, не верувам дека така лесно и Аквилани ке го испуштат... Вервуам во Секо... Ех како не се врати само за овај трансфер Моџи... Ке бидам нај среќе... Али тоа е... Сепак се надевам на среќен крај...
Флер, брат..Секо е суспендиран од трансфери еден месец..Сега треба да веруваш во Блан:pos2:Жално ќе биде ако го продадат Трезеге, ама како прво, јас не верувам дека Барселона би дала 25 милиони евра, за 32 годишен играч..Јас мислам дека трансферот нема да се случи, како прво според мене Барса нема шанси да даде толку висока цена за играч кои има уште 2-3 години игра во форма..Прво коло со Фиорентина?Ќе биде жешко на Артемио Франки...

Артемио Франки ке гори.. :)
За Аквилани мислам дека ако запне управата би можеле да го донесат.. но секо суспендед,но затоа е тука Блан.

А Еве го и списокот за утре со Борусија.
mauri
Buffon
Camoranesi
Chiellini
Chimenti
Del Piero
Ekdal
Grygera
Iaquinta
Knezevic
Legrottaglie
Marchionni
Mellberg
Molinaro
Nedved
Poulsen
Salihamidzic
Sissoko
Trezeguet
Zanetti
Zebina
Ariaudo
Esposito
Nocchi
Rossi

Ајде ќе го крстиме Поулсен утре, прва утакмица:)..Мислам дека ќе влезе од клупа но ќе видиме...

Neеееееееее,Трезеге не смееее да се продадееее .. :nenene:
Искрено ми иде за плачење ако си оди, нека прави што ке прави само да остани нејкам да сизамина :( утре со Борусија 1 гол од Трезеге ајдееееееееееееее:vozbud::vozbud:

Да да.. јас мислам ке заигра од 1 минута.
Fenerbache’s Ghanaian international midfielder Stephen Appiah has today moved to dismiss reports that had been linking him with a return to former club Juventus

Апиа демантира дека е можно негова преселба во Јуве.:toe:

Neеееееееее,Трезеге не смееее да се продадееее .. :nenene:
Искрено ми иде за плачење ако си оди, нека прави што ке прави само да остани нејкам да сизамина :( утре со Борусија 1 гол од Трезеге ајдееееееееееееее:vozbud::vozbud:

А кој кажа оти ке си оди? тоа се само шпекулации според мене.. ниту управата ниту трезеге нема излезено со официјално соопштение за можен трансфер или останување на Трезеге.. RelaX TakE iT eAsY!

Заборајв дека и тука може да се прај албум :) еф ви ги скоро сите слики од утакмицата со бронби клик утре ќе биде нешто повистинско, Борусија сепак не е Бронби :) ќе ја гледаме утакицата...

Да да.. јас мислам ке заигра од 1 минута.
Fenerbache’s Ghanaian international midfielder Stephen Appiah has today moved to dismiss reports that had been linking him with a return to former club Juventus

Апиа демантира дека е можно негова преселба во Јуве.:toe:
Би ви свршил добра работа добар играч е :)

ееееее кај муту на гости првата ќе ја играме а?или кај пандев:):) пошо муту може у рома да иде а пандев новиот муту у фиренца

За Пандев не знам ама Муту не оди нигде од фиренца не го пуштаат

so borusija i ne e tolku bitno.Najverojatno Ranieri ke gi cuva prvotimcite za kvalifikaciite od L.S. vo vtornik. Toa e mnogu po bitno nego prijatelskata so Borusija

so borusija i ne e tolku bitno.Najverojatno Ranieri ke gi cuva prvotimcite za kvalifikaciite od L.S. vo vtornik. Toa e mnogu po bitno nego prijatelskata so Borusija
Како што гледам сега на официјалната страна на Јувентус, првите натпревари во рамките на Вториот Круг на Квалификациите на ЛШ, се играат на 29/30Јули, а возвратните дуели се играат на 5/6 Август..Значи, противникот на Јувентус ќе се знае дури на 5/6 Август, а сигурно после 15-20 Август се термините кога ќе биде натпреварот кој ќе биде квалификационен за влез во ЛШ по групи..Дотогаш, Јувентус го очекува дуелот со Дортмунд вечерва, и против Манчестер Јунајтед на 6ти Август на Олд Трафорд..Значи, мислам дека Раниери ќе пробува стратегии, и дека секој играч ќе биде испробан..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom