Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вред и сега на 25 јули ли играме против Борусија Дортмунд или 26 кога беше ???
Ајде и тај да го проследиме на интеренет кој знае дека ке го дават нека пастира ..
Во Сабота на 26 во 18 и 30 часот според официјалната страна на Јувентус..Ќе ја даваат на ДСФ и на Јуве каналот и си викам дека нема да биде тешко за наоѓање стрим..Ќе го постирам веднаш чим го најдам..Пере, блазе тебе..Секоја слика е добредојдена, што ја постираш..

пере секоја чест за сликите ,фала али више за трезе да не кажуваш ништо лошо пошто ќе те колам:)

Во Сабота на 26 во 18 и 30 часот според официјалната страна на Јувентус..Ќе ја даваат на ДСФ и на Јуве каналот и си викам дека нема да биде тешко за наоѓање стрим..Ќе го постирам веднаш чим го најдам..Пере, блазе тебе..Секоја слика е добредојдена, што ја постираш..

Кико од тебе чекам линк до сабота за мечот со Борусија ...

Кико од тебе чекам линк до сабота за мечот со Борусија ...
Ќе се потрудам да добијаш, бидејќи и јас сакам да гледам..А расчепкај на кабловската, сателитската дали ја фаќаш германската програма ДСФ, на неа ќе ја даваат..Ако не..Ќе бараме стрим..Пошто, и јас не ја фаќам:toe:

Ќе се потрудам да добијаш, бидејќи и јас сакам да гледам..А расчепкај на кабловската, сателитската дали ја фаќаш германската програма ДСФ, на неа ќе ја даваат..Ако не..Ќе бараме стрим..Пошто, и јас не ја фаќам:toe:

како бе не ја фаќате...кај мене само таа е спортска :tapp: и еуроспорт до душа, ама нишо не даваат тие....па си чекам сабота терминот, и седнувам пред :tv:

како бе не ја фаќате...кај мене само таа е спортска :tapp: и еуроспорт до душа, ама нишо не даваат тие....па си чекам сабота терминот, и седнувам пред :tv:
Ете..Јас не ја фаќам, ваљда не е до мене проблемот, до кабловската е:)

Според Спортмедиасет, челниците на Јуве решиле да чепнат малку подлабоко во својот џеб, да извадат, и да понудат понуда до Рома од 25 милиони евра за услугите на Алберто Аквилани, со плата од 3,2 милиони по сезона..Но,ако ја одбие оваа понуда Рома, Јувентус се шпекулира дека се спремал да понуди дури 30 милиони евра за услугите на младиот репрезентативец, но тоа ќе се случело после прелиминарното коло од Лигата на Шампионите..

Според Спортмедиасет, челниците на Јуве решиле да чепнат малку подлабоко во својот џеб, да извадат, и да понудат понуда до Рома од 25 милиони евра за услугите на Алберто Аквилани, со плата од 3,2 милиони по сезона..Но,ако ја одбие оваа понуда Рома, Јувентус се шпекулира дека се спремал да понуди дури 30 милиони евра за услугите на младиот репрезентативец, но тоа ќе се случело после прелиминарното коло од Лигата на Шампионите..
Што е многу, многу е... да бидеме реални. Со тие пари.. ехеее

Што е многу, многу е... да бидеме реални. Со тие пари.. ехеее
Многу е..Стварно, ама јас сум фан на неговата игра и мислам дека со Џовинко би биле страв и трепет во средината, и мислам дека би вредела ваква инвестиција, која би ни се вратила троструко..

Не ја факам, и плус тоа немам сателиткска ајде до утре има време ке се најде ... :helou:

star fans um na Juve i podolgo vreme go pratam forum ama eve vekje 5-6 meseci ne sum aktiven i ne sum pishuval mnogu...
ama ova Pere za Trezege sto go napisha stvarno mnogu me potrese...Trezege e najdobriot i 40 milioni da davaat za nego jas ne bi go dal.Toj e ikonata na Juve zaedno so Del Piero, po 25 gola na sezona dava.Ako e tolku lesno da se bide dobar napagjac zoshto jas ne bidam?

Денеска околу 17 часот ќе биде претставена новата сезона на Сериа А,ќе биде истакнат календарот на натпревари..Јувентус по се изгледа ќе ја започне сезоната на гости..Како и да е..Сигурно е дека во првото коло нема да има дерби утакмици,пример Јувентус нема шанси да се сретни со тимови како Милан и Рома и градското дерби со Торино..Па ајде да видиме..Се надевам дека нашиот старт ќе биде како лани против Ливорно..Со петарда, но очекувам подобра сезона од минатата...Форца бјанконериии

пере секоја чест за сликите ,фала али више за трезе да не кажуваш ништо лошо пошто ќе те колам:)
Колни брат то нема да го напрај Трезеге подобар :):)

Ах перее...колко сакав да сум на твое место..
еахах требело да си купеш една ваква
w3UMHI125287-02.jpg

star fans um na Juve i podolgo vreme go pratam forum ama eve vekje 5-6 meseci ne sum aktiven i ne sum pishuval mnogu...
ama ova Pere za Trezege sto go napisha stvarno mnogu me potrese...Trezege e najdobriot i 40 milioni da davaat za nego jas ne bi go dal.Toj e ikonata na Juve zaedno so Del Piero, po 25 gola na sezona dava.Ako e tolku lesno da se bide dobar napagjac zoshto jas ne bidam?
Ти си стар навивач? Па и јас знам дека Дел Пиеро и Буфон се икони на Јуве а у никои случај не Трезеге еаххееа али нема врска не се потресувај многу штети по здравје :) ти кажав 25 гола од кои 20 преку асистенциите на Недвед и Дел Пиеро и 5 од пенал :):helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom