Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Amauri
Buffon
Chiellini
Chimenti
Ekdal
Grygera
Iaquinta
Legrottaglie
Mellberg
Molinaro
Nedved
Salihamidzic
Sissoko
Trezeguet
Zanetti
Zebina
Ariaudo
Esposito
Nocchi
Rossi

Ова е повиканиот тим..Тиаго не го гледам:toe:
Edit 2-1..Легротаље покоси двајца во шеснаестерец...ц ц ц ц

Кај мене сецка малку дали истото се случува и кај вас? и ако може некој да ми даде др стреаминг за гледање ако има ?

Другхи Протестираат против размислувањето на управата за свап т.е трампа на џовинко за ван перси,а изгледа и нов голман од Сампдорија кој е најаван како новиот Буфон.
Fiorillo 18 годиншник кој своето деби го имал во Серија А на 17 години

aj kazete neso vtoro poluvreme i drugite kako izigraa,ja ne ja gleav slab mi e netot

Ај да ги постирам прекарите :)
Јакинта- Vincenzone,
Дел Пиеро- Pinturicchio, Godot
Трезеге- Trezegol, David le roi, Cobra
Љегротаље-Il Duca biondo, Infradito
Молинаро- Mirtillo, Pendolino, Cristone
Носерињо- Lo sceriffo
Буфон- Superman
Недвед - Furia Ceka
Киелини - Brichiel, Chiello
Паладино - Palla, Aladino, Palladinho
Салихамиџич - Brazzo
Занети - Zanna Bianca, Martello, Tampone
Григера - Soldato
Каморанези - Albiazzurro, El Gaucho, Il Mago di Tandil, El Tractor
Тиаго - Lavatrice, Bradipo
Зебина - Gazzella, Svirgolone
Сисоко - Momo
Маркиони - Marchio
Алмирон - /
Бириндели - Birillo
Беларди - Ciccio, Bela
Кришито - /
Андраде - Otello, Geo
Паскуато - /
Новембре - Dobermann
ВанСтратан - /

Овие можев да ги најдам на нет. Најинтересно ми е на голманот Новембре-ДОбермаан :)

Каморанези - Albiazzurro, El Gaucho, Il Mago di Tandil, El Tractor Најјако :smir:

мене нетот ми е за никаде во овој дел од месецот:pos2:
па ќе си почекам до сабота, на раат да си гледам на дсф со борусија...плус борусија е појака, играа финале на купот сезонава...едвај чекам да дојди саботата :vozbud:

Vo sekoj slucaj ni trebaat ushte 2-3 dobri... 2 odbranbeni i eden igrac od sreden red... More dvajca sreden red...

forza juve per sempre. po mal odmor se vrativ i gledam nekoi novosti. Daj boze da bide rabotava so akvilani

Vo sekoj slucaj ni trebaat ushte 2-3 dobri... 2 odbranbeni i eden igrac od sreden red... More dvajca sreden red...

Вред друже, знам дека ни требат знам ама нема готово веќе поминаа трансферите вие енос ни требат уше двајца ајде најди ги и дај и пари и донесиги , така не се говоре право нема трансфери за Јуве веке завршено е , но последна надеж на Јуве е за Аквилани и не верувам дека друг ке дојде и слично како што викаш .. :tapp:

Според гол.ком Барселона се подготвувала да понуди 20-25 милиони евра за услугите на нашиот Трезеге..Мислам дека трансферот нема да се реализира,исклучиво не по протестот на навивачите поради нивниот став дека Јувентус не направи некој добри засилувања оваа година..
Еве ги головите против Брондби..
http://www.juventustube.com/play.php?vid=15060Brondby 0 - 1 Juventus
http://www.juventustube.com/play.php?vid=15060

Brondby 0 - 2 Juventus
http://www.juventustube.com/play.php?vid=15061

Brondby 1 - 2 Juventus
http://www.juventustube.com/play.php?vid=15062

Barca Set For New €25m Trezeguet Bid

Барса испратила нова понуда до јуве за трезегол.

Поздрав до фановите на Јуве, вчера го глеав натпреварот со Брондби ин лајв :) и искрено јуве не е тоа што беше иако одиграа добро и победија сепак се чувствува празнина во средината.. освен Недвед друг потешко... триото Недвед, Јакинта, Амаури е ФАНТАСТИЧНО просто знаат како дишат еден со еден играат одличен фудбал за око.. од друга страна у најбрз можен рок ТРЕЗЕГЕ да си оде!!! врска нема, ГЛАВУЊА незнам шо толку се палат понего типот просто ништо нема вонего (вреќа го*на)...

Со среќа у европа...и у шампионатот но со овој тим тешко дека нешто ќе се напрае... барем уште 2ца нови у средина....

Пеналот беше свирнат колку да дадат гол Брондби, еден од играчите на бронби беше повлечен за рака но топката беше кај друг :) али јбг... иначе БУФОН а чепна топката само ТРИ пати :)

Да средам сликите па и фотки ќе постирам од Брондби Стадион :back:

Бтв. и дрес си купив :) иако сум за Барса

Го гледаше ли натпреварот ти ?
Знаеме дека треба да се купи средина.. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom