Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го гледаше ли натпреварот ти ?
Знаеме дека треба да се купи средина.. :toe:
Јас го гледав натпреварот со стрим..Јувентус не се напињаа многу да дадат гол, испитуваа терен, меѓусебната комуникација меѓу играчите..И мене ми падна во око надополнувањето помеѓу Амаури,Јакинта и Недвед, како да играле заедно едно 5-6 години,тоа ме израдува..Исто така ме израдува настапот на Зебина, кој имаше неколку ептен квалитетни пасови..Трезеге стварно беше незабележителен многу, но како што се гледаше не беше ниту многу заинтересиран да постигни гол, едноставно му беше да се размрда..Онака смирено играа, едноставно како за тренинг во второто полувреме, додека во првото стварно беше пожестоко..

Trezeguet e takov tip na igrac. Toj ne e od onie koi sto ke ja zeme topkata i ke gi grabne site od negov do protivnicki sesnaesetnik. Primeteto go, kaj nego nema igra poveke od 3 dodira so topka, ja prima odma ja vraka na drug igrac i trca sprint napred. Ima oset za gol fantasticen. Kooolku vazni gola ima postiganto za Juve...treba da se ima pocit. Igrase i vo vtora liga so Juve, eejjj ednas svetski sampion so Francija,ednas Evropski, i dva pati vtor vo Liga sampioni i Svetsko prvenstvo.Tolku golem igrac, a sepak prafati da igra vo vtora liga. Ima uste golovi vo negovite noze...

Ај не заебавај... Да ми ја нацртат топката на нога и јас ќе дадам гол... СПРИНТ... типот не ни потрча бре каков спринт праел.. има осет за гол или има осет Недвед да го проигра да му ја нацрта топката на нога... иначе од сите тие ЕУ и светски шампионати тој пак беше вреќа го*на ... почит почит ... почитта се заслужува и е дел од минатото... денеска не го бива.. фудбалот не е балет па на стара слава ... пред 5 год бил добар... бил бил сеа е ништо... го мрзи да трча веќе... недај боже у Барса да дое

Pa sto ne dades???? I kako mi tvrdis deka pred 5 godini bil dobar koa minata sezona postigna 20 gola u Seria A? A bogami i ne go mrzi da trca, mozebi ti si dobil takov vpecatok...A za toa deka toj bil na site tie sampionati vreka neznam sto toa e mnogu relativno. Ne znam sto ocekuvas da napravi za da gi ispolni tvoite kriteriumi za dobar igrac???

Pa sto ne dades???? I kako mi tvrdis deka pred 5 godini bil dobar koa minata sezona postigna 20 gola u Seria A? A bogami i ne go mrzi da trca, mozebi ti si dobil takov vpecatok...A za toa deka toj bil na site tie sampionati vreka neznam sto toa e mnogu relativno. Ne znam sto ocekuvas da napravi za da gi ispolni tvoite kriteriumi za dobar igrac???
Со оглед дека не се ига веќе фудбалот со „чекачи“ на топки на 7 метра од гол.. добар напаѓач... Анри, Роналдињо, Пандев, Ибра, ... техничар, спринтер брз старт добро гради топка фантастичен шут... УБИСТВО у 2 потега шо би се рекло... а трезеге е само слоу емоушн на сето ова...

ццц немаш акл брат, Трезеге го обвинуваш не е добар напаѓач е кој е за тебе што му фали на човекот игра напар ГОЛЃЕТЕР 20 гола минатата сезона 2пати по ред прв на листата на стрелците (исклучиво Дел Пиеро за еден гол оваа сезона), Трезеге чека топки, затоа ни треба среден ред и крила добро да центрираат кон него и тој да реализира па тие 20 гола не се за џабе бе брат, не се прај сега тапаф, го караш Трезеге кој човекот душа дава за Јуве остана и у 2ра лига да игра со нив, мислам дека не треба да си оди и сигурен сум дека нема да си оди, бидејки тој на неколку изјави оставуваше немам намера да си одам од јуве на секоја цена така да мислам дека нема да си оди и од навивачите што го бранат, и немој сега да ми кажеш ајде нека си оди јакинта ке го замене :tapp:, за мене Трезеге е стварно добар голгетер секоја сезона 20 гола :vozbud: а ти го викаш не го бива шо ти знам треба да си оди чека топка на 7 м. пред голот тоа му е работата бе да чека некоја добра асистенција и да ја реализира со гол .... :toe:

Znaes sto e najvazno za eden napagac? - normalno da postignuva golovi, a Trezeguet i toa kako postignuva. Ne sakam da te potcenam, no ako ne znaes Trezeguet imase poveke golovi od site ovie 4 sto gi nabroja. I sekako treba da se ima sut, tehnika,da se zagradi topka meguta site napagaci ne se isti. I ako sakas da me ubedis deka Trezeguet ne e dobar napagac togas ne se obidubvaj zastoa nema da me ubedis.:helou:

Токму така fossil и да те надополнам и да му кажеме на Пере , ти велиш шут да има тоа Трезеге го нема ???:tapp:
Мислам дека од сите фудбалери освен недвед да кажеме Трезеге има најдобар шут.!

Еф сликите... измешани :) се извинувам за квалитетот само, ме мрзи да средувам сега

lDtdFA405601-02.jpg

ozpxTU361344-02.jpg

paCWSx655676-02.jpg

T5IFW1510080-02.jpg

iK.jad164362-02.jpg

WZMcNt491664-02.jpg

LRFDWk369226-02.jpg

H4VuPP568206-02.jpg

7nyuec609287-02.jpg

FcxDfv643764-02.jpg

MAF857021434-02.jpg

Uag9Kh871764-02.jpg

Уффф...Што би дал да сум на твое место...Ееееееј..Камен слики, браво...Секоја чест!

Браво за сликите Pere, како што гледам ти си бил таму, како е чуството а ? Објасни малку ...

Па јас веќе пишав дека бев таму за тоа и критикувам околу Трезеге кој не ПОТРЧА НИ ПЕТ МЕТРА, беше пријателски натпревар но НЕДВЕД ѕвер е типот и на 100 год пак ќе трча ко луд исто и јакинта оти занив неречам нишо :) Супер е чувството ама атмосверата не беше на ниво... пријателска имаше околу 600-700 италијански навивачи и беа погласни од данците дефинитивно бтв јас бев сонив :) имам и некои клипчија ама АВИ формат се ко ќе имам време (читај: ако не ме мрзе) ќе ги средам и ќе ги закачам на нетов пред утакмица дур и дрес си купив :) и дур одев накај стадион (сам) бев во автобус во кои 50 души беа облечени во жолти дресови :) само јас јуве ... после на стадион веќе беше подруго се најв со еден друга италијанец од Рим навивач на Лацио :) кои го носеше дресот на Пандев и нормално на стадион пиво и пуканки и цепеш 90 минути супер фудбал :) особено кога предтебе се буфон, недвед, јакинта ... и компанија на ЈУВЕ имам уште слики од моб (камерата ми цркнаа батериите :( ) ќе ги закачам и нив ги имам и двата гола на јуве :) го снимав пеналот ама :bip: една глава ми излезе пред камера ко се пуцаше :) и да се пожалам рацете ми паднаа, се удајв во бранови :) за жал данците не ги прифатиа италијанските бранови па тие се правеа само на трибина ипол ќе беше јако ако поминеше цел стадион :) кои иако очекував да биде полн сепак беше полупразен :(

Да да недвед од секогаш е бил најдобар и најдобар ке си остане , едноставно НАЈБОРБЕН играч за секоја педа од теренот .... Инаку гледам го критикувате голот н а Јакинта нешто не бил добар, каков шпринт удри од меесто нели погледнавте барем ти беше во живо му застана вочи 1 вс 1 и одеднаш му побегна од левата страна и шпринт влезе внатре и поентираше зар овој гол не му вредеше ?

Да да недвед од секогаш е бил најдобар и најдобар ке си остане , едноставно НАЈБОРБЕН играч за секоја педа од теренот .... Инаку гледам го критикувате голот н а Јакинта нешто не бил добар, каков шпринт удри од меесто нели погледнавте барем ти беше во живо му застана вочи 1 вс 1 и одеднаш му побегна од левата страна и шпринт влезе внатре и поентираше зар овој гол не му вредеше ?
Јас седев од другата страна у прво полувреме италијаните напаѓаа кај што беше данската публика... сепак има скринови кај шо се глеа се... голот беше ремек дело ... му го скрши кичмата.. и од снимките се глеа дека беше добар гол... а и каков и да е по 3 год ја нема да знам каков гол дал Јакинта ќе знам дека прв пат го глеав јуве во Копенхаген против Брондби и јуве тепаше 2-1 :) исто ко Барса што прв пат ја глеав со Левски во Софија :)

Вред и сега на 25 јули ли играме против Борусија Дортмунд или 26 кога беше ???
Ајде и тај да го проследиме на интеренет кој знае дека ке го дават нека пастира ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom