Престрелка

сега форумџииве ќе кажат македонци биле тоа како што беше и случај со пожарот кога рекоа дека Македонците сами го подемтнале за оштета да земат:pos2:или па свадба нешо

Принцу ајде бе брату, што бидна со цивилизираноста и оние двајцата кои ги направија проблемите во 2001, овие денес кои се ?
A? Јас за брат ми не гарантирам, не пак за секакви срања што се случуваат во државава. Си имате политички партии, омладински организации... Да не сакаш да го казнам и цајканот што дилал дрога, и на млекарите да им најдам купувач за млекото? Гледајте си ја сите својата работа, тоа ми е поентата цело време. Ти немој да си криминалец, ти не убивај, МВР нека апси чесно... така треба да биде.

Многу нормално за едно предизборно миље. Кога се пука пред избори, е тогаш ЕУ не ја интересира зошто и тогаш тоа албанците пукаат ама тоа е на свадби, ама кога потпукнуваат пред избори, е тогаш ќе да е политичко потпукнување. Глупости невидени, абе знае ЕУ дека може во секое време да си најде потпукнувачи кои кога сакаат, каде сакаат, како сакаат и со што сакаат да си потпукнуваат, а ЕУ да си напише извештај наменски за она за што сака да не девалвира.:kesa:

A? Јас за брат ми не гарантирам, не пак за секакви срања што се случуваат во државава. Си имате политички партии, омладински организации... Да не сакаш да го казнам и цајканот што дилал дрога, и на млекарите да им најдам купувач за млекото? Гледајте си ја сите својата работа, тоа ми е поентата цело време. Ти немој да си криминалец, ти не убивај, МВР нека апси чесно... така треба да биде.

Djabe mu e na MVR sto apsi koga posle gi pustaat...
Imam vpecatok deka 20tina kriminalci ne ebavaat celo vreme...
Nonstop isti iminja se vrtat vo javnosta...
Tie se i na site im e preku kur od niv..
Citam po forumi deka Albancite sakat pogolema zastapenost na policijata vo Cair, zatoa sto i tie imaat strav...
Kriminalec e kriminalec i ne bira neznam kako im e samo na mladite sto ziveat tamu...

Што да правам бе јас? Што ми се нафрлате мене, што ме цитирате мене? Јас сум крив и што не ни ја примаат земјата во ЕУ? Јас сум крив за се само затоашто верувам дека две овци можат да имаат соживот бидејќи на крај краишта и двете се само - овци??? Дај прекинете да ме цитирате секаде ко јас да сум крив за сите срања што се дешаваат.

Авоторов на темава, некако опседнат со "заштитените" од Англосаксонците... Како што тоа милува да го кажува господинот ПЕДЕР Поповски...

Инаку што сакам ќе си праам, ќе пукам, ќе бесам... И во Битола на комшијата мој секој втор ден му прават рација, рипаат преку мојава ограда, со кучиња со пиштоли со ова со она... Ама изгледа вас не ве штитат Англосаксонците, па затоа и не сте интересни за медиумите...

КРИМИНАЛЦИ, нема боја, нема раса... Таму е поразвиен криминалот... Пукање убивање... Јебига... Многу бољи што во Битола не е така... Ама пази па во Америка е .... Полна шиптаришта, пријатели на Англосаксонците!

Ма вие Албанците се криви се сФе. И затоа што не се слави нова година два дена, и Први Мај само еден ден!

Принц е лично виновен што никако не го сславиме *-ми март како државен празник.

Пикасо е крив што не смее да се вари ракија повеќе.

Рајмз е крив што не може да се лови пастрмка во лето.

Мамата.

Мора ли секоја јебена тема да се усере со меѓуетничка омраза???

не може заедно сите да ги осудиме криминалците од која и да се фела.

Криминалците не познаваат етницитет, нација, народ, пасосш, тие имаат само една цел, лично богатење, поради што не гледаат кој од каде е, туку колку има во џепот за да му откраднат.

Авоторов на темава, некако опседнат со "заштитените" од Англосаксонците... Како што тоа милува да го кажува господинот ПЕДЕР Поповски...

Инаку што сакам ќе си праам, ќе пукам, ќе бесам... И во Битола на комшијата мој секој втор ден му прават рација, рипаат преку мојава ограда, со кучиња со пиштоли со ова со она... Ама изгледа вас не ве штитат Англосаксонците, па затоа и не сте интересни за медиумите...

КРИМИНАЛЦИ, нема боја, нема раса... Таму е поразвиен криминалот... Пукање убивање... Јебига... Многу бољи што во Битола не е така... Ама пази па во Америка е .... Полна шиптаришта, пријатели на Англосаксонците!

со лицемерие не ...

гарфилде, ти си во литика чедо, не прпоповедај добро лоши зин зен и слично, кога многу добро ја знаеш позадината...

Ти немој да си криминалец, ти не убивај, МВР нека апси чесно... така треба да биде.

сега ЅЕ потпис...

ете тоа сакаше да каже пистаелот

Ма вие Албанците се криви се сФе. И затоа што не се слави нова година два дена, и Први Мај само еден ден!

Принц е лично виновен што никако не го сславиме *-ми март како државен празник.

Пикасо е крив што не смее да се вари ракија повеќе.

Рајмз е крив што не може да се лови пастрмка во лето.

Мамата.

Мора ли секоја јебена тема да се усере со меѓуетничка омраза???

Криминалците не познаваат етницитет, нација, народ, пасосш, тие имаат само една цел, лично богатење, поради што не гледаат кој од каде е, туку колку има во џепот за да му откраднат.

hmmmm, ne sum znael deka sum TEZOK KRIMINALEC...onaka odvratno drcen na bogatenje..:)...jes da rasturam ingram za 6.2 sek. , ama ic ne ni pomisliv....jebi ga....:)

Си има разлика помеѓу криминал "oпериран" од етничка, национална и сл. припадност, и терор и насилништво вршено со силен етнички предзнак.

Да не се праиме коректни со сила.

За 6.2 секудни Конретен, браво, браво.

Јас неможам толку бргу.

П.С. Македонцки, јас живеам во реалноста, во денешницата, паметејќи го своето минато и потекло, но со втренчен поглед кон подобра иднина.

П.П.С. Ада, терор?? Со етничка зандина??

не повеќе, сега е сето тоа само едно предизборие, а криминалците...ене погледни, секаде ги има и не прашуваат, ами криминалуваат.

П.С. Македонцки, јас живеам во реалноста, во денешницата, паметејќи го своето минато и потекло, но со втренчен поглед кон подобра иднина.

1. криминал, каде нема етникум туку соработка за зелено зелено и само зелено.

2.криминални дејствија со ПОЛИТИЧКА ПОЗАДИНА смислени за добивање избори, уништување на мегународен углед и иднина на земјава, етничко чистење на територија и притисок...

не спрај мутав или ке ја викнам
180px-Granny_Looney_Tunes.png

СЕпак, тој криминал што го нарекуваш политички се диригиран не против одреден етникум туку за политичка цел врз плеќите на два и повеќе етникума.

Народ треба, а не народец, за да раскрсти со сите такви диригенти и послушници.

ova nema vrska so medjuetnickite odnosi ,ova se krimikalci, belosvetski goveda a niv gi ima i kaj nas i kaj niv i treba da se istrebat ,uapsat......a u ste se na sloboda...zasto, pa tie istite se na platen spisok na albanskite partii i gi perat nivnite prljavi raboti

ps;ranetiot e brat na osomniceniot za ubistvo na policaecot Markovski....e aj sea kako bas on?

Си има разлика помеѓу криминал "oпериран" од етничка, национална и сл. припадност, и терор и насилништво вршено со силен етнички предзнак.

Да не се праиме коректни со сила.
Znaci samo da se jadelo .....
Kaj be toa vidovte "насилништво вршено со силен етнички предзнак."? Kade?
Lupate samo, ko i sekogas, ne ni go poznavate mestoto kade se desilo nastanot, nit lugeto koi bile vmesani, zosto se slucilo, koja e pozadinata, koja e pricinata..... nisto ne znaete, nisto, osven ona najlesnoto, na sekoja ebana slucka da i pridadete etnicki predznak. :toe:

Back
На врв Bottom