Македонцки
мадрфакр
- Член од
- 23 ноември 2007
- Мислења
- 4.281
- Поени од реакции
- 635
А бе реков јас, нема стаклар! За да демонтира стаклата!
две години?, ја со глава ке ги демонтирам..нека кажат од кај да почнам...
и тоа гратис
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе реков јас, нема стаклар! За да демонтира стаклата!
две години?, ја со глава ке ги демонтирам..нека кажат од кај да почнам...
и тоа гратис
Значи, не знам што ќе се прави со ова администрацијава. Аман, ало, во кој век живееме? Помина времето на квази социјализмот, сега речиси се е сведено на индивидуализам и самоснаоѓање. Доста више сите луѓе чекаат државата да ги вработи, доста сите чекаат и кукаат и пекаат да се вработат во администрацијата.
Нема више државата, сега човекот си е препуштен сам на себе.
.
.
.
Секаде освен во Македонија.
Знаеш што е најтажно, што сите тие вработени со партиски книшки во државна администрација, ти кажуваат дека од ТЕБЕ ЗАВИСИ и во името на 'слобода и индивидуализам' како што би прокењал АНТИ ПРОПАГАНДА, ти објаснуваат дека треба сам да се снајдуваш затоа што ТИ СИ МАКЕДОНИЈА.
Vo socijalnite stanovi na SDSM ili vo barakite kade zivurka studentarijana!

Znaci ne se samo Albancite krivi ima nesto i vo PARTISKITE i PREDIZBORNITE VRABOTUVANJA...
Личен интерес, сепак. За жал 
Ќе си плаќаш данок дека е тоа законска обврска, а дека нема што да чекаш од државата нема, таа има да чека од тебе ако си нејзин припадник.
До кога бе само ќе се чека од неа, кутрата, а таа на газ ја клавате??
Додуше, не сте вие виновни, јебига, транзициони идиотштилаци на сегашната и минатите власти.
Сите сакаат државна менза, ама не може.
А ние што сме на државна менза, за кур не не бива во 97%!
Да не ви отворам душа, па да пукнете од мака како полека се губи држава од дебили ухлебени на позиции!